top image

 

Detektivske usluge za fizička lica

 

Detektivska agencija Seguridad Beograd pruža detektivske usluge svim fizičkim licima našim i stranim državljanima. Našim klijentima pružamo kvalitetnu i pravovremenu informaciju radi donošenja što kvalitetnijih privatnih ili poslovnih odluka.


Da li ste se našli u situaciji koju ne znate kako da rešite? Da li vam treba neko ko će saslušati vaš problem i dati Vam savet, neko ko će vam pomoći da pronađete rešenje?


Licencirani detektivi i sručnjaci za razne oblasti detektivske agencije Seguridad će vas posavetovati i pomoći vam da rešite Vaš problem. U svom radu svakodnevno se bavimo rešavanjem složenih problema naših klijenata. Mi smo licencirani od MUP-a Srbije za pružanje detektivskih - istražnih usluga u Srbiji.


Detektivske usluge za fizička lica su specijalizovane istražne usluge koje pružaju privatni detektivi kako bi zadovoljile potrebe i zahteve klijenata kako naših državljana tako i stranih. Detektivske usluge naša detektivska agencija pruža na teritoriji cele Srbije, profesionalno i diskretno.


Osnove rada Detektivske agencije Seguridad su Zakon o detektivskoj delatnosti i Kodeks profesionalne etike detektiva. Fokusiramo se na svaki slučaj pojedinačno, detaljno analiziramo mogućnosti i predlažemo najbolje rešenje za svakog klijenta naših detektivskih usluga. Ako ne vidite u našim uslugama koje nudimo ono što vama treba, svejedno nas kontaktirajte. Možemo vam pomoći u vezi vašeg problema ili vas možemo uputiti na nekoga ko može da Vam pomogne.


Zašto izabrati detektivske usluge kod nas?


Postoji nekoliko ključnih razloga zašto biste trebali da izaberete našu detektivsku agenciju za rešavanje Vaših ličnih stvari i problema:


Iskustvo i veštine: Naš tim privatnih detektiva ima veliko iskustvo i potrebne veštine da efikasno rešava različite slučajeve.


Poverljivost: Razumemo koliko je važno očuvati vašu privatnost i diskretnost. Svi vaši podaci će biti tretirani sa najvišim stepenom poverljivosti.


Profesionalizam: Držimo se najviših etičkih standarda i profesionalnih praksi kako bismo vam pružili kvalitetne usluge.

 

Detektivske usluge koje često naša detektivska agencija pruža fizičkim licima

 

 

 

Provera vernosti partnera
Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja detektivske usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
Provera budućeg bračnog partnera
Provera budućeg bračnog partnera Vam može pomoći da dobijete više informacija ukoliko imate neke sumnje u partnera pred stupanje u brak. Ko je zaista osoba s kojom nameravate da provedete zajednički život.
Digitalno neverstvo u vezi ili braku
Digitalno neverstvo u vezi ili braku, odnosi se na čin uključivanja jedne osobe u emocionalnu ili seksualno intimnu komunikaciju ili interakciju sa nekim drugim putem digitalnih sredstava, kao što su društveni mediji.

 

Istrage kod razvoda braka
Razvod je mučno iskustvo, posebno ako stvari ne idu i nisu onako kako ste očekivali. Može doći do svađa i neslaganja oko toga ko je odgovoran za raspad braka, ko dobija starateljstvo nad decom, kako se deli imovina, da li je bilo afere neke, da li ima skrivene imovine i sl.
Istrage kod nedavanja alimentacije
Istrage kod nedavanja alimentacije (izdržavanja deteta) vršimo na zahtev roditelja kada drugi roditelj ne ispuni svoju obavezu da plati alimentaciju, a pravosudni sistem ili advokat nije uspeo da ih locira privatni detektivi mogu pomoći u tom slučaju.
Diskretan nadzor lica
Diskretan nadzor lica detektivska agencija Seguridad vrši na teritoriji Beograda i cele Srbije. Nadzor osoba i objekata sprovode iskusni licencirani privatni detektivi, sa dugogodišnjim iskustvom, diskretno i profesionalno.

 

Prikupljanje podataka i provera informacija
Potrebni su vam relevantni podaci i informacije o nekoj osobi? Naša detektivska agencija za Vas vrši prikupljanje podataka i provere informacija, možemo prikupiti ili proveriti informacije o nekoj osobi diskretno.
Pronalaženje adrese i kontakt podataka lica
Ako Vam je potrebna adresa neke osobe ili želite da stupite u kontakt sa osobom koju dugo niste videli, ili jednostavno tražite adresu osobe koja se krije od Vas, nekoga ko vam duguje novac, starog prijatelja ili rođaka...
Pronalaženje lica koja se kriju
Pronalaženje lica koja se kriju, naši privatni detektivi će Vam pomoći da pronadjete osobu i adresu stanovanja osobe koja Vam je dužna ili vas je prevarila ili iz nekog drugog razloga se krije od Vas, diskretno.

 

Pronalaženje dužnika
Neko Vam duguje novac i krije se od Vas? Možemo da Vam pomognemo da pronađete dužnika kome ste pozajmili novac. Iskusni privatni detektivi u traženju i lociranju dužnika.
Lociranje osobe
Da li tražite izgubljenu ljubav, starog prijatelja, člana porodice, naslednika ili izvršioca testamenta, vlasnika neke nekretnine, dužnika ili bivšeg supružnika koji je prestao da plaća alimentaciju?
Traženje nestalih lica
Traženje nestalih lica je jedna od najsloženijih, ali i najhumanijih, detektivskih usluga koje pruža naša detektivska agencija. Možemo vam pomoći da se pronađe nestali član porodice, dete ili bliska osoba.

 

Istraga uznemiravanja i anonimnih pretnji
Ukoliko dobajate anonimne pretnje ili Vas neko uznemirava na bilo koji način putem telefona ili lično, kontaktirajte nas kako bi našli način da Vam pomognemo. Garantujemo Vam diskretnost i poverljivost.
Pomoć kod pretnji i ucena
Ukoliko ste žrtva anonimnih ili javnih pretnji ili ucena, angažovanje detektivske agencije, odnosno privatnog detektiva može pomoći u brzom i pouzdanom rešavanju problema i otkriću lica koja prete ili ucenjuju.
Usluge kontranadzora i kontrapraćenja
Ako ste uplašeni i verujete da ste žrtva fizičkog ili tehničkog nadzora kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o načinu na koji možemo da Vam pomognemo, Vaša sigurnost i bezbednost su naš imperativ.

 

Nadzor dece i mladih
Živimo u vremenu u kome je bezbednost dece ugrožena više nego ikad. Roditelj mora znati šta njegovo dete radi, kuda se kreće, sa kim se druži, koje navike i sklonosti razvija kako bi na vreme reagovao.
Provera kretanja i ponašanja deteta
Roditelji i staratelji žele da znaju i da su sigurni da su njihova deca bezbedna i da se ponašaju u skladu sa svojim uzrastom, posebno na internetu, na duštvenim mrežama, kao i sa kim se druže i kuda idu.
Istraga internet sajber maltretiranja dece
Ukoliko je vaše dete žrtva internet nasilja i sajber malteretiranja kontaktirajte nas kako bi razgovarali o tome na koji način možemo da Vam pomognemo da se reši problem, garantujemo apsolutnu poverljivost i diskertnost.

 

Otkrivanje narkomanije dece i mladih
Privatni detektivi naše detektivske agencije su angažovani sve češće od strane roditelja kod kojih postoji sumnja da se njihova deca ili bliski članovi porodice drogiraju, ili da koriste različite vrste opijata.
Otkrivanje članstva u sektama
Stariji a i omladina je, nažalost, u Srbiji na meti opasnih sekti koje vrbuju u raznim kampovima koje organizuju, školama jezika i raznih učenja, raznim radionicama, ali i po društvenim mrežama.
Provera imovine i finansijskog stanja lica
Prilikom aktivnosti provere imovine i finansijskog stanja lica fokus stavljamo na proveru vlasništva imovine (pokretnu i nepokretnu imovinu, vozila, lične stvari) osobe koja se istražuje, ali i njegovog finansijskog stanja.

 

Provera vlasništva pokretne i nepokretne imovine
Za proveru imovine sve se češće odlučuju partneri koji se nalaze pred početkom brakorazvodne parnice, lica koja žele da kupe neki plac, ali i druga fizička i pravna lica koja žele da naplate svoja potraživanja od lica koja svoje obaveze izbegavaju.
Provera legalnosti i vlasništva nekretnine
Kako bi se uverili da je prodavac nepokretnosti koju želite da kupite pravi vlasnik i da nekretnina nema na sebi hipoteku i slične terete neophodno je da se provere svi podaci o nekretnini pre kupovine.
Pronalaženje vlasnika i naslednika imovine
Bez obzira da li tražite vlasnika ili naslednika imovine u inostranstvu a koji je državljanin Srbije naša detektivska agencija ima alate i resurse da vam pomogne da saznate ko su i obezbedi vam podatke za kontakt.

 

Pravna pomoć u procesima pred sudom
Veliki broj slučajeva na kojima je angažovana privatna detektivska agencija Seguridad zahteva pružanje pravne pomoći u procesima koji se odvijaju pred sudom. Prikupljanje dokaza za postupke pred sudom.
Usluga uručenja pravnih dokumenata
Uručenje pravnih dokumenata je vrsta usluge u vezi sa pravnim postupkom, gde pravni dokumenti moraju biti dostavljeni jednoj ili više osoba. Vršimo dostavljanje i uručenje pravnih dokumenata na teritoriji cele Srbije.
Pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja
Pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja vrši naša detektivska agencija Seguridad ukoliko sumnjate da je Vaša privatnost narušena od strane trećih lica postavljanjem prislušnih uređaja u Vaš životni ili radni prostor.

 

Otkrivanje špijunskog softvera u telefonu
Otkrivanje špijunskog softvera na telefonu može biti teško ili nemoguće u slučajevima kada je instaliran sofisticirani spy softver. Posedujemo napredni softver za otkrivanje šijunskog softvera u telefonu.
Zaštita od zlonamernih elektronskih sredstava
Sa brzim razvojem digitalne tehnologije, zlonamerna elektronska sredstva postaju sve ozbiljnija pretnja za pojedince i organizacije. Zlonamerna elektronska sredstva uključuju različite oblike prevara, hakovanja i sajber napada.
Forenzika mobilnih telefona
Ukoliko ste slučajno ili namerno izbrisali podatke sa telefona, najsavremenijim metodama digitalne forenzike možemo spasiti i vratiti obrisane podatke i kontakte, fotografije, datoteke, SMS, Viber, WhatsApp chat poruke, Facebook, Email, GPS lokacije, itd.

 

Forenzika računara kompjuterska forenzika
Forenzički stručnjaci detektivske agencije Seguridad za računare koriste posebne tehnike i alate kako bi izvukli podatke sa računara, analizirali ih i izveli zaključke koji mogu biti korišćeni za ličnu upotrebu ili saznanje ili kao dokaz u sudskim postupcima uz sudskog veštaka za IT.
Špijunski softver za mobilni telefon
Špijunski softver za mobilni telefon praćenje i prisluškivanje telefona se najčešće koristi za roditeljski nadzor i kontrolu svih aktivnosti dece. Naš Spy Softver Vam omogućava da tajno vidite šta dete ili neka druga vama bliska osoba radi na svom telefonu.
Poligrafsko testiranje detektor laži
Ukoliko su Vam potrebne usluge poligrafskog testiranja za Vas lično, bračnog partnera, člana porodice ili nekog prijatelja ili poznanika kontaktirajte nas kako bi smo Vam dali više informacija o terminima za poligraf test, ceni i načinu samog testiranja.

 

Istrage uhođenja i proganjanja
Ako sumnjate da Vas neko uhodi i prati naša detektivska agencija Seguridad pruža usluge istrage uhođenja i proganjanja, otkrivamo da li Vas i ko prati i proganja, diskretno. Privatni detektivi sa iskustvom kontranadzora.
Istrage internet prevara
Prevaranti i sajber kriminalci na internetu koriste nepoštene tehnike kako bi nezakonito zaradili novac dok nanose gubitak drugoj strani. Ukoliko ste žrtva internet prevare kontaktirajte nas kako bi Vam pomogli u skupljanju dokaza.
Istrage internet nasilja i sajber maltretiranja
Nasilje na Internetu i sajber maltretiranje (cyberbullying) uključuje nasilje putem internet medija, digitalnih komunikacionih tehnologija kao što su društveni mediji, slanje poruka i e-pošte za uznemiravanje, zastrašivanje ili pretnju nekome.

 

Istraga deljenja eksplicitnih slika na internetu
Ako neko podeli vašu eksplicitnu (nagu) sliku ili video snimak na internet bez vašeg pristanka. Ukoliko saznate ili vam neko javi i vidite negde na internetu vaše eksplicitne, intimne privatne fotografije možete nam se obratiti za pomoć i uklanjanje istih.
Istraga uznemiravanja na internetu
Sajber uznemiravanje i maltretiranje, je upotreba digitalnih tehnologija, kao što su društveni mediji, aplikacije za razmenu poruka i e-pošta, za uznemiravanje, zastrašivanje ili nanošenje štete nekome. Ako ste žrtva internet uznemiravanja kontaktirajte nas.
Provera lica kod upoznavanja na internetu
Provera lica kod upoznavanja na internetu ili online upoznavanja je metoda koja se koriste za proveru identiteta pojedinaca koji koristi društvene mreže ili aplikacije za upoznavanje. Provera identiteta lica koje ste upoznali na internetu - Da li su oni ono za šta kažu da jesu?

 

Istrage prevara na sajtovima za upoznavanje
Kriminalci i prevaranti sve više koriste veb-sajtove za upoznavanje i druženje da počine prevare. Naše istrage i provere ko stoji iza profila, sa druge strane ekrana, mogu Vam pomoći da izbegnete da postanete plen najsuptilnijih prevara na portalima za upoznavanje i druženje.
Istrage ucenjivanja na internetu
Ucena na internetu je kada pojedinac ili pojedinci prete da će podeliti neke informacije o drugoj osobi sa njenim prijateljima, porodicom ili ih izložiti javnosti putem interneta ukoliko se ne ispuni zahtev, obično finansijski.
Istraga društvenih mreža
Bilo da je u pitanju Twitter, Facebook ili Instagram, naša detektivska agencija koristi najsavremeniji softver za sprovođenje temeljnih istraživanja na nalozima društvenih mreža prikupljajući dragocene informacije za podršku istragama na zahtev klijenta.

 

Sajber istražitelj detektiv
Sajber istražitelj - detektiv je IT stručnjak i profesionalac koji je specijalizovan za istragu i sprečavanje sajber zločina. Naši detektivi koriste različite tehnike i alate za prikupljanje dokaza i pronalaženje sajber kriminalaca.
Istraga investicionih prevara
Istraga investicionih prevara se sprovode u ime investitora, osoba koji se brinu da su njihova finansijska sredstva u opasnosti u okviru nelegalne ili nelegitimne ponude za zaradu, kao i za žrtve koje su prevarene putem lažnih investicionih šema.
Istraga finansijskih prevara starijih osoba
Finansijska prevara i eksploatacija starijih osoba označava nezakonito korišćenje, kontrolu ili uskraćivanje imovine, prihoda, resursa starije osobe ili ugrožene odrasle osobe od strane člana porodice, negovatelja, prijatelja ili stranca, firme i sl.

 

Pronalaženje lica koja su korisniku usluge prouzrokovala štetu
Ukoliko želite da pronađete osobu koja se krije od Vas ili se ne nalazi na poznatoj vam adresi, a koja vam je prouzrokovala štetu materijalnu ili finansijsku, ili osobu koja vas je obmanula i prevarila kontaktirajte nasu detektivsku agenciju kako bi Vam pomogli da se osoba pronađe.
Uzimanje otisaka prstiju
Ako treba da predate verifikovane otiske prstiju na datom obrascu za posao, licencu za rad, boravišnu ili radnu vizu u inostranstvo ili iz bilo kog drugog razloga, obratite nam se za brzo i profesionalno i verifikovano uzimanje otisaka prstiju.

 

Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd