Sertifikati i licence detektivska agencija Seguridad

Politika privatnosti


Politika vezana uz prikupljanje i korišćenje vaših ličnih podataka

Detektivska agencija Seguridad doo Beograd brine o sigurnosti vaših ličnih podataka koje prikupljamo kada koristite naše usluge i obavezujemo se zaštititi ih. Lični podaci koje od vas prikupljamo vezani su za razlog prikupljanja. U većini slučajeva se radi o osnovnim ličnim podacima poput imena i prezimena, adrese, jedinstvenog matičnog broja (JMBG), vaših kontakt podataka i sl. Kad nam pružite takve informacije, vaše podatke ćemo koristiti u skladu sa svim primenjivim propisima o zaštiti podataka (Zakon o zaštiti podataka ličnosti, uključujući i Uredbu o zaštiti podataka (GDPR).

Seguridad doo Beograd koristiće vaše lične podatke za više svrha, uključujući sledeće:

  • radi prethodnih radnji neophodnih za sklapanje Ugovora,
  • radi sklapanja i ispunjenja Ugovora o korišćenju naših usluga,
  • radi ispunjavanja zakonskih obveza shodno pozitivnim zakonskim propisima,
  • da bismo vam pružili povratne informacije na vaše upite.

Vaši lični podaci čuvaće se u periodu neophodnom za ispunjenje obaveza iz Zakona o detektivskoj delatnosti, Ugovora ili shodno predviđenim svrhama prikupljanja. Vaši podaci će se čuvati u sigurnom okruženju, a pristup će biti ograničen, osim u slučajevima gde je otkrivanje zakonom propisano.

Opšta uredba o zaštiti podataka predviđa sledeća prava: pravo da budete informisani o obradi vaših ličnih podataka, pravo na ispravku netačnih podataka, pravo na brisanje i ograničenje obrade, pravo na prenosivost kao i pravo na prigovor. Svaki zahtev za ostvarenje navedenih prava mora biti u pisanom obliku.

Detektivska agencija Seguridad može zatražiti pružanje dodatnih informacija neophodnih za utvrđivanje vašeg identiteta. Da biste ostvarili svoja prava, obratite nam se putem e-mail adrese info@detektivskaagencija.net ili na adresu sedišta: Seguridad d.o.o Beograd., Ustanička 204a, 11050 Beograd.

Seguridad doo Beograd ne prodaje, ne iznajmljuje i ne ustupa lične podatke korisnika web stranica trećim stranama i štiti vaše lične podatke od neovlašćenog pristupa.

Devizni račun:

IBAN: RS35 2050 0701 0050 6821 89

BIC/SWIFT: KOBBRSBG

NLB Komercijalna banka a.d. Beograd


Telefon: +381 11 3477 323, +381 11 288 3836

Tel/Fax: +381 11 3477 324

Mobilni: +381 64 400 6095, +381 63 420 222

Email kontakt: info[at]detektivskaagencija.net

PRIVATNI DETEKTIV

Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja FAQ - dajemo odgovore na pitanja vezano za detektivske usluge, čime se bavi i šta se istražuje privatni detektiv, koji su uslovi za angažovanje detektivske agencije, koja je cena detektivskih usluga, da li su konsultacije besplate, da li garantujemo diskretnost...

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujemo - 100% Diskretno

Kompleksne istrage, nadzor, pronalaženje ljudi i imovine, forenzika telefona i računara, istrage prevara...

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top