top image

 

Pronalaženje adrese - kontakt podataka lica


Pronalaženje adrese i kontakt podataka lica je dosta tražena usluga naše detektivske agencije. Nije redak slučaj da neke osobe žele da započnu novi život ili se jednostavno sakriju od svoje prošlosti. Ipak, kada se osobe koje se kriju iz razloga jer ne žele da budu pronađene, potraga za trenutnom adresom i kontakt podacima (telefon, email, društvene mreže...) postaje još teža, posebno ako se nestanak širi izvan granica naše zemlje, odnosno na inostranstvo.


Ako Vam je potrebna adresa neke osobe ili želite da stupite u kontakt sa osobom koju dugo niste videli, ili jednostavno tražite adresu osobe koja se krije od Vas, nekoga ko vam duguje novac, starog prijatelja ili rođaka, detektivska agencija Seguridad pomaže u pronalaženju adresa stanovanja i kontakt podataka lica:


• Lica koja dugo niste videli,
• Lica koja su Vam na bilo koji način prouzrokovala štetu,
• Lica koja Vam duguju novac,
• Rođaka, prijatelja, starih ljubavi...


Pomoć detektivske agencije u pronalaženju adrese


Privatna detektivska agencija Seguridad raspolaže timom privatnih detektiva koji poseduju izvrsne istraživačke veštine kada je u pitanju pronalaženje adresa osoba u kratkom vremenskom periodu. U pružanju detektivske usluge pronalaženja adrese stanovanja, privatni detektivi garantuju pouzdanost, diskretnost i tačnost.


Kao profesionalni privatni detektivi nastojimo da pronađemo adrese lica i kontakt podatke čak i sa najosnovnijim dostupnim podacima (na primer, samo ime i prezime i grad). Svaki dodatni podatak koji bi mogao pomoći sužavanju pretrage štedi i vreme i novac u pronalaženju adrese od strane privatnog detektiva. Zato naši detektivi nastoje da obezbede od klijenta što više informacija, podataka iz prošlosti, pa čak i ugašenih brojeva telefona koji su se koristili pre više godina ili registarskih oznaka vozila koja su ta lica vozila.

Pronalaženje adrese i kontakt podataka lica

Pronalazimo trenutne adrese osoba brzo i uspešno


Da li želite da pronađete adresu osobe? Možemo da vam pomognemo da vam obezbedimo trenutnu i ažuriranu adresu osobe koju tražite. Uz njihovu trenutnu adresu, često smo u mogućnosti da vam pružimo i dodatne informacije. Svi naše istrage se vode u najvećoj diskreciji i naše pretrage ne ostavljaju nikakav trag, tako da osoba čiju adresu istrazujemo i kontakt podatke nikada neće znati da je bila predmet istrage.


Za privatnu detektivsku agenciju Seguridad vezuje se dugogodišnje iskustvo kao i visok procenat uspešnosti (više od 90%) u otkrivanju trenutne adrese boravka lica. Naša detektivska agencija, odnosno naši privatni detektivi koriste različite izvore informacija i imaju pristup bazama podataka i drugim pouzdanim i tačnim resursima koji nisu dostupni široj javnosti, kao i rad na terenu povećavaju efektivnost rada našeg tima.


Potrebna Vam je adresa stanovanja ili kontakt nekog lica – pronalaženje podataka


Privatni detektivi detektivske agencije Seguridad angažovani su na pronalaženju adrese stanovanja osobe i kontakt podataka kao što su broj telefona, profili na društvenim mrežama i sl., pronalaze trenutnu adresu osobe i kontakt informacije najčešće u roku od 3 do 5 dana.


Ukoliko Vam je potrebna usluga pronalaženja adrese stanovanja nekog lica bilo gde na teritoriji Srbije ili želite da kontaktirate neku osobu a potrebni su Vam informacije za kontakt, obratite nam se sa punim poverenjem, garantujemo Vam profesionalnost i potpunu diskretnost.


Pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim privatnim detektivom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije, da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije o adresi stanovanja ili kontakt podatke koji su Vam potrebni. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju višedecenijsko iskustvo u istragama pronalaženja adresa i kontakt podataka lica.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Pronalaženje lica koja se kriju

Ukoliko ste žrtva anonimnih ili javnih pretnji ili ucena, angažovanje detektivske agencije, odnosno privatnog detektiva može pomoći u brzom i pouzdanom rešavanju problema i otkriću lica koja prete ili ucenjuju.

Prikupljanje podataka i provera informacija

Potrebni su vam relevantni podaci o nekoj osobi? Prikupljanje podataka i provera informacija, možemo prikupiti ili proveriti informacije o nekoj osobi diskretno.

Pronalaženje dužnika

Neko Vam duguje novac i krije se od Vas? Možemo da Vam pomognemo da pronađete dužnika kome ste pozajmili novac. Iskusni privatni detektivi u traženju i lociranju dužnika.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

 

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd