Pronalaženje adrese i kontakt podataka lica


Pronalaženje adrese i kontakt podataka lica je dosta tražena usluga naše detektivske agencije. Nije redak slučaj da neke osobe žele da započnu novi život ili se jednostavno sakriju od svoje prošlosti. Ipak, kada se osobe koje se kriju iz razloga jer ne žele da budu pronađene, potraga za trenutnom adresom i kontakt podacima (telefon, email, društvene mreže...) postaje još teža, posebno ako se nestanak širi izvan granica naše zemlje, odnosno u inostranstvo.

Ako Vam je potrebno pronalaženje adrese i kontakt podataka lica, adresa ili želite da stupite u kontakt sa osobom koju dugo niste videli, ili jednostavno tražite adresu osobe koja se krije od Vas, nekoga ko vam duguje novac, starog prijatelja ili rođaka, detektivska agencija Seguridad pomaže u pronalaženju adresa stanovanja i kontakt podataka lica:

  • Lica koja dugo niste videli,
  • Lica koja su Vam na bilo koji način prouzrokovala štetu,
  • Lica koja Vam duguju novac,
  • Rođaka, prijatelja, starih ljubavi...
Pronalaženje adrese i kontakt podataka lica detektiv

Diskretno

Besplatne konsultacije!

„Potrebna Vam je adresa stanovanja nekog lica? Potrebne su vam kontakt informacije o nekoj osobi? Možemo Vam pomoći i doći do informacija koje želite, diskretno“

Pomoć detektivske agencije u pronalaženju adrese i kontakt podataka lica


Privatna detektivska agencija Seguridad raspolaže timom privatnih detektiva koji poseduju izvrsne istraživačke veštine i alate kada je u pitanju pronalaženje adresa osoba u kratkom vremenskom periodu. U pružanju detektivske usluge pronalaženja adrese stanovanja, privatni detektivi garantuju pouzdanost, diskretnost i tačnost.

Kao profesionalni privatni detektivi nastojimo da pronađemo adrese lica i kontakt podatke čak i sa najosnovnijim dostupnim podacima (na primer, samo ime i prezime i grad). Svaki dodatni podatak koji bi mogao pomoći sužavanju pretrage štedi i vreme i novac u pronalaženju adrese od strane privatnog detektiva. Zato naši detektivi nastoje da obezbede od klijenta što više informacija, podataka iz prošlosti, pa čak i ugašenih brojeva telefona koji su se koristili pre više godina ili registarskih oznaka vozila koja su ta lica vozila.

Pronalazimo trenutne adrese osoba brzo i uspešno


Da li želite da pronađete adresu osobe? Možemo da vam pomognemo da vam obezbedimo trenutnu i ažuriranu adresu osobe koju tražite. Uz njihovu trenutnu adresu, često smo u mogućnosti da vam pružimo i dodatne informacije. Sve naše istrage se vode u najvećoj diskreciji i naše pretrage ne ostavljaju nikakav trag, tako da osoba čiju adresu istrazujemo i kontakt podatke nikada neće znati da je bila predmet istrage.


Za privatnu detektivsku agenciju Seguridad vezuje se dugogodišnje iskustvo kao i visok procenat uspešnosti (više od 90%) u otkrivanju trenutne adrese boravka lica. Naša detektivska agencija, odnosno naši privatni detektivi koriste različite izvore informacija i imaju pristup bazama podataka i drugim pouzdanim i tačnim resursima koji nisu dostupni široj javnosti, kao i rad na terenu povećavaju efektivnost rada našeg tima.

Potrebna Vam je adresa stanovanja ili kontakt neke osobe – kontaktirajte nas


Privatni detektivi detektivske agencije Seguridad angažovani su na pronalaženju adrese stanovanja osobe i kontakt podataka kao što su broj telefona, profili na društvenim mrežama i sl. Pronalazimo trenutnu adresu osobe i kontakt informacije najčešće u roku od 3 do 5 dana.

Ukoliko Vam je potrebna usluga pronalaženja adrese stanovanja nekog lica bilo gde na teritoriji Srbije možemo vam pomoći. Želite da kontaktirate neku osobu, a potrebni su Vam informacije za kontakt, obratite nam se sa punim poverenjem, garantujemo Vam profesionalnost i potpunu diskretnost.

Pronalaženje adrese i kontakt podataka lica - pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim privatnim detektivom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije. Saznajte kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije o adresi stanovanja ili kontakt podatke koji su Vam potrebni. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije,eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju višedecenijsko iskustvo u istragama pronalaženja adresa i kontakt podataka lica.

Pronalaženje adrese i kontakt podataka lica Detektivska agencija Seguridad


Naš tim privatnih detektiva koristi stručnost, baze podataka i druge tehnike istraživanja kako bi obezbedio tačne adrese i kontakt podatke lica koje želite da locirate i kontaktirate u Srbiji.

PRIVATNI DETEKTIV

Može li privatni detektiv nekoga pronaći

Ideja o privatnim detektivima koji pronalaze ljude često se provlači kroz filmove i knjige, ali kako je to u stvarnosti? Može li privatni detektiv zaista pronaći i locirati osobu? Istražujemo šta privatni detektiv može i ne može postići u pronalaženju osoba i adresa...

2000+

Nadzora i provera lica

3000+

Poligrafskih testiranja

2000+

Forenzika telefona

1500+

Spy provera telefona

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujemo - 100% Diskretno

Kompleksne istrage, nadzor, pronalaženje ljudi i imovine, forenzika telefona i računara, istrage prevara...

MUP Srbije
UDS black
ISO 2024 black
Company Wall sert black

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top