top image

 

Provera lica kod upoznavanja na internetu


Upoznavanje na internetu, popularno online upoznavanje sada čini petinu svih novih veza, ali da li ste sigurni sa kim se dopisujete na internetu i kome delite svoje lične podatke?


Provera lica kod upoznavanja na internetu ili online upoznavanja je metoda koja se koriste za proveru identiteta pojedinaca koji koristi društvene mreže ili aplikacije za upoznavanje. Ove provere postaju sve važnije zbog porasta prevara u vezi sa upoznavanjem preko interneta i drugih oblika onlajn prevare.


Provera identiteta - Da li su oni ono za šta kažu da jesu? Neki sajtovi za upoznavanje na mreži zahtevaju od korisnika da dostave identifikacione dokumente ili neki drugi dokaz o autentičnosti da bi potvrdili svoj identitet. Ovo pomaže u sprečavanju lažnih profila i osigurava da su korisnici oni za koje tvrde da jesu. Medjutim, velika većina web stranica i aplikacija za upoznavanje preko interneta ne zahteva nikakvu proveru identiteta, već svako može otvoriti profil pod lažnim imenom i lažnim podacima.


Društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter, internet stranice za upoznavanje i mobilne aplikacije kao što su Tinder, Bumble, Badoo, Match... mogu otvoriti novi svet susreta sa strancima na mreži, pomažući samcima da pronađu ljubav i druženje. Ali dok neki pronalaze svoj par, drugi se susreću sa opasnim, čak i smrtonosnim situacijama koje su mogle biti sprečene sveobuhvatnom proverom lica, preko detektivske agencije, na sajtovima za upoznavanje.


Pouzdana provera lica koje se upoznaju na internetu angažovanjem detektivske agencije može smanjiti rizik i zaštititi pojedince koji koriste ove alatke za upoznavanje na internetu i za uspostavljanje novih veza.


Provera identiteta osobe koju ste upoznali na internetu


Provera lica kod upoznavanja na internetu - Danas se mnogi muškarci i žene sastaju i uspostavljaju odnose sa pojedincima na osnovu onoga što je neko odlučio da otkrije o sebi na profilu za upoznavanje na mreži. U više od 60% slučajeva informacije objavljene na sajtovima za upoznavanje su potpuno netačne, jer na profilima lažu o svojim ličnim, bračnim, poslovnim i finansijskim podacima, a u većini slučajeva, nažalost čak i o njihovom pravom identitetu.


Zbog toga je važno da izvršite proveru osobe koju ste upoznali angažovanjem detektivske agencije, naših privatnih detektiva IT stručnjaka kako biste bili sigurni da osoba sa kojom se dopisujete ne pokušava namerno da vas obmane ili prevari da verujete da je neko ko nije.


Dok neki učesnici na mreži mogu da podese svoju starost nekoliko godina unazad ili da fotošopuju svoje fotografije kako bi izgledali fizički privlačnije, neki kreiraju potpuno lažne profile kako bi iskoristili svoje manipulatorske sposobnosti i zabavljali se tako da bi naveli osobu da veruje da je to zaista ta osoba, ali u stvarnosti, čak i ne postoji.

Provera lica kod upoznavanja na internetu


Angažovanje detektivske agencije za proveru lica koje ste upoznali online


Angažoivanjem detektivske agencije Seguridad možete da saznate istinu o tome sa kim ste se upoznali na internetu, da li je zaista to ta osoba za koju se predstavlja ili ne. Naše dubinske provere lica su takođe odličan način da saznate da li uopšte postoji sa podacima koje vam je rekao, pravo ime ime osobe , krivičnu istoriju, presude, da li su u breku i koliko dece imaju, vlasništvo nad imovinom, sa kim žive , kojim psolom se bave i gde rade i sl.


Neke od provera koje detektivska agencija Seguridad može izvršiti prema licu koje ste upoznali na internetu, preko društvene mreže ili aplikazije za upoznavanje uključuju:


•    Provera ličnih podataka: Puno ime i prezime, adresa, kontakt podaci, bračno stanje, posao.... Da li su on ono za šta kaže da jeste?
•    Provera istorije krivičnih dela:  Provera sudskih predmeta, provera prekršaja i podignutih optužnica i kazne. Da li su osuđivani za nasilničko delo ili za krivična dela.
•    Finansijske pretrage: Provere da li su solventni, da li nose značajan finansijski rizik ili imaju dug? Da li žele da iskoriste Vas i vašu finansijsku poziciju?
•    Međunarodne provere: Da li se nalaze na nekoj međunarodnoj listi za potrage za prevare i sl.?
•    Vlasništvo nad imovinom. Provera vlasništva nad pokretnom i nepokretnom imovinom.
•    Vesti, mediji i Internet: Temeljna provera na internetu uz pomoć posebnih softverskih alata.


Sumnjate u pravi identitet osobe koju ste upoznali na internetu – kod upoznavanja


Provera lica kod upoznavanja na internetu - Svakodnevno vršimo provere lica koje je neko upoznao online, odnosno na nekom sajtu za upoznavanje i veoma smo iskusni da proverimo potencijalne udvarače i osobe, diskretno i profesionalno.


Ukoliko sumnjate da je osoba koju ste upoznali na internetu i s kojom imate komunikaciju zaista osoba za koju se predstavlja, kontaktirajte nas kako bi za Vas izvršili proveru identiteta te osobe i kako bi ste znali s kim ustvari komunicirate.


Pozovite nas da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni za osobu koju ste upoznali na internetu. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju višegodišnje iskustvo u istragama provare lica koje ste upoznali na internetu, na sajtu za upoznavanje ili društvenoj mreži.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Istraga društvenih mreža

Bilo da je u pitanju Twitter, Facebook ili Instagram, naša detektivska agencija koristi najsavremeniji softver za sprovođenje temeljnih istraživanja na nalozima društvenih mreža prikupljajući dragocene informacije za podršku istragama na zahtev klijenta.

Prikupljanje podataka i provera informacija

Potrebni su vam relevantni podaci i informacije o nekoj osobi koju ste upoznali, da li je zaista to za šta se predstavlja? Prikupljanje podataka i provera informacija, možemo prikupiti ili proveriti informacije o nekoj osobi diskretno.

Istrage prevara na sajtovima za upoznavanje

Kriminalci i prevaranti sve više koriste veb-sajtove za upoznavanje i druženje da počine prevare. Naše istrage i provere ko stoji iza profila, sa druge strane ekrana, mogu Vam pomoći da izbegnete da postanete plen najsuptilnijih prevara na portalima za upoznavanje i druženje.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

 

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd