Pronalaženje lica koja se kriju


Pronalaženje lica koja se kriju izazov je za privatne detektive jer su različiti motivi zbog kojih se lica kriju. Upravo su različiti razlozi lica da se kriju motiv privatnog detektiva da reši slučaj nestalih i lica koja se kriju, a ti razlozi mogu biti: preseljenje u novi grad ili zemlju zbog započinjanja novog života, pokušaj izbegavanja poverioca, bežanje od odgovornosti plaćanja alimentacije, gubitak pamćenja.


Privatni detektiv pronalazi lica koja se kriju

Kada je iz bilo kog legitimnog razloga potrebno pronaći nestalu ili skrivenu osobu, postoje jasne radnje koje možete preduzeti da povećate šanse da se ta osoba brzo i sigurno nađe, a angažovanje privatnog detektiva je jedan od njih. Angažovanjem privatnog detektiva pokreće se postupak brzog traženja nestalog ili skrivenog pojedinca čime se smanjuju mogućnosti i verovatnoća da tragovi budu uništeni ili zastareli.


Saradnja privatnog detektiva i policije u pronalaženju nestalih lica

Ako pokušavate da pronađete nestalu ili skrivenu osobu, privatni detektiv Vam može pomoći u tome. U pronalaženju lica koja se kriju ili nestalih lica potrebno je obavestiti nadležne organe jer policijski službenici mogu upozoriti sve policijske jedinice u zemlji, a u nekim slučajevima i na međunarodnom nivou. Međutim, organi za sprovođenje zakona često imaju ograničen budžet, resurse i vreme da se posvete jednom slučaju, posebno ako je nestala osoba punoletna osoba, pa bi pomoć privatnog detektiva povećala šanse za lociranje te osobe.


Brzo reagovanje privatnog detektiva ključ za uspeh u pronalaženju nestalih lica

Brzo reagovanje privatnog detektiva može u značajnoj meri ubrzati postupak pronalaženja pronalaženju nestalih lica i lica koja se kriju. Privatni detektivi imaju pristup ažuriranim resursima informacija u zemlji i u svetu, zbog čega mogu započeti pretragu čak i sa vrlo malo informacija. U nekim slučajevima, privatni detektivi mogu locirati nestale osobe ili osobe koje se kriju, koordinirajući istraživanje s lokalnim policijskim organima tamo gde je neophodno uručiti nalog za hapšenje ili druga posebna pravna dokumenta. Pre nego što nam se obratite za pomoć u pronalaženju nestalih lica i lica koja se kriju, potrebno je da pripremite osnovne informacije i budete spremni na saradnju kako bi detektivska usluga bila kvalitetna i uspešna.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

Detektivska agencija Seguridad doo Beograd je Licencirana od strane MUP-a Republike Srbije i posluje po Zakonu o detektivskoj delatnosti

licencirana detektivska agencija


Želite da razgovarate sa privatnim detektivom?

kontakt detektiv beograd

Besplatne konsultacije


+381 11 34 77 323

+381 64 400 60 95


Detektivska agencija Seguridad uvek može pružiti rešenje za Vaš problem!

Diskretno i profesionalno!

Obratite nam se sa punim poverenjem


POLIGRAFSKO TESTIRANJE

Poligrafsko testiranje sumnje na preljubu, krađu, testiranje zaposlenih i kandidata za posao

Poligraf put do istine!

poligraf testiranje beograd


FORENZIKA MOBILNIH TELEFONA

VRAĆANJE OBRISANIH PODATAKA sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija, snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messinger…

 

forenzika mobilnih telefona


PROTIVPRISLUŠNI PREGLED
STANA, KANCELARIJA I AUTOMOBILA

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile.

Sumnjate da Vas prisluškuju?

protiv prislusni pregled prostorija


OTKRIVANJE I UKLANJANJE ŠPIJUNSKIH SOFTVERA
U MOBILNIM TELEFONIMA

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone.

Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?

otkrivanje spijunskih softvera