Istraga investicionih prevara


Istraga investicionih prevara se sprovode u ime investitora, osoba koji se brinu da su njihova finansijska sredstva u opasnosti u okviru nelegalne ili nelegitimne ponude za zaradu. Takođe istrage sprovodimo za žrtve koje su prevarene putem lažnihinvesticionih šema. Naša detektivska agencija je iskusna i veoma uspešna u sprovođenju istraga investicionih prevara u vaše ime.

Finansijska, berzanska i investiciona prevara su prakse u kojima prevaranti ubeđuju investitore da kupuju i prodaju akcije, investicione obveznice ili akcije. Investicioni prevranti sklapaju ugovore o ulaganju na berzi na osnovu lažnih informacija koje imaju za cilj da ih dovedu u zabludu. Ključna karakteristika lažnih investicija je da obećavaju veliki finansijski dobitak uz mali rizik.


Finansijski prevaranti kontaktiraju svoje potencijalne klijente putem e-pošte i telefonskih poziva u ime nepoznatih kompanija i neregistrovanih brokera, kao i putem oglasa na internetu. Ponekad čak koriste sajtove za upoznavanje kao kanal, sugerišući da možete postati investitor u novu kompaniju, tehnologiju ili kriptovalutu, digitalnu valutu. Oni sprečavaju svoje „mete“ da istraže tu primamnjivu ponudu tako što vrše vremenski pritisak i podstiču ih da deluju brzo pre nego što prestane ta mogućnost za investiciju i zaradu. Ovde je cilj da se prikrije i spreči odgovarajuća pretraga informacija o samoj firmi i tom investiranju pre nego što se novacuplati.

Istraga investicionih prevara detektiv

Diskretno

Besplatne konsultacije!

„Sumnjate da novac koji ste investirali može da nestane, da se radi o lažnoj šemi? Već ste investirali novac i prevareni ste?“

Šta uključuju detektivske istrage o investicionim prevarama ?


Istraživanje investicione prevare: U ovoj fazi istrage potvrđujemo da postoje dokazi o investicionoj prevari. Dokumentuju se način na koji je šema izvedena i gubici koji su nastali. Na kraju se identifikuju odgovorne strane.

Sveobuhvatna istraga lica i kompanija: U ovoj fazi istražuje se istorija odgovornih strana. lica i njihovih matičnih kompanija. Tražimo njihovu kriminalnu i poslovnu istoriju, njihove akreditive i sve druge relevantne činjenice.Otkrivamo gde se nalaze imovina i računi kompanije radi obeštećenja našeg klijenta u situaciji nakon presude.


Saradnja sa institucijama: Ako počinilac investicione prevare odbije da vrati sredstva našeg klijenta, predmet predajemo Odeljenju za visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije i posebnom Višem tužilaštvu za visokotehnološki kriminal Republike Srbije.

Istraga investicionih prevara - Pomoć detektivske agencije


Kada preuzme slučaj, tim naše detektivske agencije ispituje i dokumentuje svaku relevantnu činjenicu lažne šeme i finansijske prevare. Otkrivamo ko su odgovorne strane, odnosno osobe, a zatim potvrđujemo njihovu umešanost na različite načine i dokumentujemo ukupne finansijske gubitke nastale prevarom.

Zvanični nalazi ove istrage su od vitalnog značaja kada je reč o pregovorima o povratu sredstava našeg klijenta iz prevarantske šeme. Kada se počinioci prevare suoče sa konkretnim dokazima o njihoj prevari i odgovornosti, velika većina će vratiti sredstva radije nego da se suoči sa krivičnim gonjenjem. Istrage investicionih prevara, prikupljanjedokaza i otkrivanje stvarnih počinilaca igraju ključnu ulogu u povraćaju novca klijenata.


U slučaju da prevaranti ne vrate novčana sredstva, naše istrage investicionih prevara postaju ključna komponenta za krivično gonjenje ili građanske parnice. Ona postavlja direktan put koji detaljno opisuje kako je prevara sprovedena i potkrepljena je prikupljenim dokazima naših licenciranih privatnih detektiva.


Ako ste trenutno uložili novac i investirali u neki posao i sumnjate da je to legitimna investiciona kompanija? Već ste uložili i izgubili novac tako da ste prevareni, kontaktirajte našu detektivsku agencuju kako bi razgovarali kako možemo da vam pomognemo.

Ako ste žrtva ste investicione prevare – kontaktirajte nas


Sarađujemo sa policijom, odeljenjem MUP-a za VTK i Višim javnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal u Beogradu.Trudimo se da odgovorni prevaranti budu krivično gonjeni u ime naših klijenata i drugih žrtava prevara u vezi sa investicijama.Pre nego što počne saradnja naše detektivske agencije sa nadležnim državnim institucijama, moraju postojati ubedljivi dokazi da način na koji prevara izvršena spada u njihovu nadležnost i ima mogućnost da se podigne optužnica protiv odgovornih prevaranata.

Pozovite nas ili zakažite sastanak, da saznate kako Vam možemo pomoći da pronađete dokaze koji su Vam potrebni.Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije,eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju višedecenijsko iskustvo u istragama investicionih prevara.

2000+

Nadzora i provera lica

3000+

Poligrafskih testiranja

2000+

Forenzika telefona

1500+

Spy provera telefona

Istraga investicionih prevara


Naša detektivska agencija vrši temeljna istraživanja investicionih prevara. Pružamo klijentima neophodne dokaze i informacije o sumnjivim investicionim programima i pojedincima koji stoje iza prevare.

PRIVATNI DETEKTIV BLOG

Kako odabrati najbolju detektivsku agenciju

Detektivske usluge mogu igrati presudnu ulogu u rešavanju problema i otkrivanju istine, bilo da se radi o ličnim ili poslovnim izazovima. Međutim, odabir prave detektivske agencije može biti ključan korak ka postizanju uspešnih rezultata. Pročitajte savete i smernice kako biste doneli što ispravniju odluku.

MUP Srbije
UDS black
ISO 2024 black
Company Wall sert black

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top