top image

 

Digitalno neverstvo u vezi ili braku


Digitalno neverstvo u vezi ili braku, takođe poznato kao sajber neverstvo, odnosi se na čin uključivanja jedne osobe u emocionalnu ili seksualno intimnu komunikaciju ili interakciju sa nekim drugim putem digitalnih sredstava, kao što su društveni mediji, aplikacije za razmenu poruka, aplikacije za sastanke, sajtovi za upoznavanje ili onlajn forumi.

Naša detektivska agencija sve više ima zahteva za proverom kada je ovakav oblik online neverstva u pitanju.


Primeri digitalnog neverstva mogu uključivati:
•    Flert ili razmena seksualno eksplicitnih poruka sa nekim na internetu, putem drustvenih medija ili aplikacija.
•    Učešće u virtuelnim odnosima sa drugima putem soba za ćaskanje ili aplikacija za upoznavanje.
•    Deljenje intimnih fotografija ili video zapisa sa nekim drugim a ne sa svojim partnerom.


Digitalno neverstvo može dovesti do problema sa poverenjem, izdaje i osećanja ljubomore, besa i tuge, a u najgorem slučaju može dovesti do raspada braka ili veze.


Da biste sprečili digitalno neverstvo, važno je uspostaviti jasne granice i smernice sa svojim partnerom u vezi sa fer i korektnim ponašanjem na internetu. Parovi u vezi ili braku se takođe mogu obavezati na transparentnost i iskrenost tako što će međusobno deliti svoje lozinke i uređaje i imati otvorenu i iskrenu komunikaciju o svojim digitalnim interakcijama.


Oonline neverstvo i emocionalno neverstvo


Digitalno neverstvo može biti i oblik emocionalnog neverstva i ako možda ne uključuje fizički kontakt, ono i dalje može biti oblik emocionalnog neverstva ako uključuje intimne razgovore ili interakcije sa nekim drugim, a ne sa svojim bračnim partnerom. Emocionalno neverstvo može biti jednako štetno za brak kao i fizičko neverstvo.


Važno je poštovati granice u komunikaciji: važno je poštovati granice u onlajn komunikaciji, baš kao što bi to učinili u odnosu licem u lice. Ako je osoba u braku ili dugoj vezi vezi, trebalo bi da izbegava da se bavi ponašanjem koje bi se moglo smatrati flertovanjem ili slanjem mešovitih signala drugima na internetu.


Digitalno neverstvo nije uvek namerno: Ponekad ljudi mogu da se upuste u digitalno neverstvo bez namere. Na primer, mogu početi da ćaskaju sa nekim na mreži i ne shvataju da je njihovo ponašanje neprikladno dok ne bude prekasno. Međutim, i dalje je važno preuzeti odgovornost za svoje postupke i njihov uticaj na partnera.

Može da izazove zavisnost: digitalna ili online nevera može da izazove zavisnost i da stvori osećaj uzbuđenja i uzbuđenja kojem je teško odoleti. To može dovesti do toga da osoba postaje sve izolovanija od svog partnera i sve više vremena provodi na mreži.


Može biti znak osnovnih problema: Digitalna neverstvo može biti znak osnovnih problema u braku ili vezi, kao što je nedostatak intimnosti ili komunikacije. Rešavanje ovih pitanja može pomoći u sprečavanju budućeg neverstva i poboljšanju opšteg stanja braka ili veze.


Konačno, sprečavanje digitalnog neverstva zahteva otvorenu i iskrenu komunikaciju, uzajamno poštovanje i spremnost da radi zajedno kako bi se uspostavile zdrave granice i izgradio čvrst temelj poverenja u braku ili vezi. 

Digitalno neverstvo u vezi ili braku

 

Znakovi u vezi ili braku koji ukazuju na...


Evo nekoliko znakova koji mogu ukazivati na digitalno neverstvo u vezi:


Tajnovitost: Ako je Vaš bračni partner tajnovit u vezi sa svojim aktivnostima na mreži, kao što je skrivanje ekrana svog telefona ili računara to može biti znak digitalnog neverstva.


Produženo vreme na mreži: Ako partner provodi više vremena nego obično na društvenim mrežama, aplikacijama za razmenu poruka ili sajtovima za upoznavanje, to bi mogao biti znak da se upušta u digitalno neverstvo.


Promene u ponašanju: Ako je partner sve udaljeniji ili manje komunikativan, ili pokazuje manje interesovanja za intimnost, to može biti znak emocionalnog ili fizičkog neverstva.


Zaštita telefona lozinkom: Ako partner iznenada promeni lozinku ili zaključa svoj telefon, to može ukazivati na to da pokušava da sakrije nešto od svog bračnog partnera.


Tajni kontakti: Ako je partner u kontaktu sa nekim na mreži koga nije upoznao sa svojom partnerkom, ili koristi lažno ime ili profil, to može biti znak digitalnog neverstva.


Važno je imati na umu da nijedan od ovih znakova ne mora sam po sebi da ukazuje na digitalno neverstvo i da mogu imati „nevina“ objašnjenja. Međutim, ako je prisutno nekoliko od ovih znakova, možda bi bilo dobro da sa partnerom vodite otvoren i iskren razgovor o bilo kakvoj zabrinutosti ili sumnji na digitalno neverstvo.


Kako Vam detektivska agencija može pomoći  kod digitalnog neverstva


Ako ovo čitate, verovatno se već nešto čudno dešava u vašem braku, odnosno sa ponašanjem bračnog partnera. I ako možda imate osnovanje sumnje u digitalno ili online neverstvo partnera morate biti sigurni u to, odnosno morate znati istinu pre nego što donesete neku odluku vezanu za Vaš brak ili vezu.


Naša detektivska agencija Vam može pomoći da pronađete digitalne dokaze koji će vam dokazati da li su vaši strahovi uvezi sa digitalnim neverstvom osnovani ili ne putem digitalne forenzike mobilnog telefona partnera. Forenzika mobilnog telefona je proces vraćanje svih obrisanih podataka sa telefona i to fotografija, sms poruka, Viber i WhatsApp poruka, istorije poziva i kontakata i sl.


Drugi način na koji Vam naša detektivska agencija Seguridad može pomoći da saznate da li postoji digitalno neverstvo ili ne, je poligrafsko testiranje bračnog partnera. Putem poligrafskog testiranja partnera na pitanja npr. Da li se sekusalno dopisujete na mrezi sa nekim? Da li nekom šaljete eksplicitne fotografije? i sl.


Sumnjate u digitalno neverstvo partnera – kontaktirajte nas


Ako mislite da je vaš partner možda umešan u digitalno ili sajber neverstvo, preduzmite korake odmah pre nego što se to online pretvori u stvarnu aferu u životu.


Detektivska agencija Seguridad Beograd vam može pomoći da otkrijete da li vas vaš partner vara na mreži i da vam pruži dokumentovani, čvrst dokaz putem forenzike mobilnog telefona ili računara ili poligrafskim testiranjem partnera.
Ukoliko sumnjate da Vas partner vara putem društvenih medija, aplikacija za dopisivanje ili na sajtovima za upoznavanje i smtrate da Vam možemo pomoći da dodjete do istine, obratite nam se sa punim poverenjem, garantujemo Vam diskretnost.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Istraga društvenih mreža

Bilo da je u pitanju Twitter, Facebook ili Instagram, naša detektivska agencija koristi najsavremeniji softver za sprovođenje temeljnih istraživanja na nalozima društvenih mreža prikupljajući dragocene informacije za podršku istragama na zahtev klijenta.

Provera vernosti partnera

Sumnjate da Vas bračni partner vara? Promenio je navike i ponašanje, krije telefon? Provera vernosti partnera, sumnja na preljubu, detektivska agencija vam može pomoći da saznate istinu, da li Vas vara ili ne.

Prikupljanje podataka i provera informacija

Potrebni su vam relevantni podaci i informacije o nekoj osobi? Prikupljanje podataka i provera informacija, možemo prikupiti ili proveriti informacije o nekoj osobi diskretno.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

 

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd