top image

 

Pronalaženje dužnika


Pronalaženje dužnika je jedna od detektivskih usluga lociranja osobe koja su korisniku usluge prouzrokovala štetu, u ovom slučaju finansijsku. Pozajmljivanje novca je skoro uvek mač sa dve oštrice.  U trenutku kada predate gotovinu, možete samo verovati i nadati se da će vam osoba kojoj ste ga dali vratiti i ispoštovati dogovor. Ovo važi za bilo koju vrstu davanja novčane pozajmice, privatne ili poslovne.


Potpisivanje ugovora u kojem se navode detalji o pozajmici, uključujući i period vraćanja, često je najbolji način da se zaštitite od mogućeg nevraćanja novca. Međutim, to ne znači uvek da će osoba koja potpiše ugovor i ispoštovati ga i vratiti vam novac.


Dužnici stalno nestaju, nisu u mogućnosti da vrate novac koji su pozajmili i u takvim situacijama je potrebano da angažujete detektivsku agenciju, odnosno privatnog detektiva da ih pronađe, locira i dođe do još nekih podataka, kako biste mogli kontaktirati dužnika u vezi vraćanja novca ili jednostavno da imate informacije o njegovoj adresi boravka, zaposlenju i sl. kako bi advokat mogao da podnese i pošalje tužbu dužniku.


Pronalaženje dužnika uz pomoć detektivske agencije


Pronalaženje nestalog dužnika nije lako. Kada osoba odluči da napusti grad, često ostavlja malo ili nimalo dokaza o tome kuda ide. Zbog toga angažovanje privatnog istražitelja pruža dragocenu pomoć u pronalaženju nestalog dužnika.


Detektivska agencija Seguridad će Vam pomoći da pronađete lice koje Vam nije blagovremeno vratilo dug i koje se krije od Vas. Pored usluge pronalaženja lica koja su Vam dužno novac i koje se krije, u dogovoru sa Vama pružamo uslugu detaljne istrage dužnika, gde je zaposlen, kakva mu je finansijska situacija i sl.i a sve u svrhu kako biste povratili novac ili neku drugu materijalnu vrednost.

Pronalaženje dužnika


Kako vam privatni detektiv može pomoći u potrazi za dužnikom


Pronalaženje dužnika - Prvo što će privatni detektiv uraditi je prikupiti informacije o nestalom dužniku. Ove informacije uključuju stvari kao što su adrese na kojim je prethodno stanovao, gde je nestali dužnik radio, provera najbliže rodbine, gde su voleli da idu vikendom, sa kim su se družili i još mnogo toga.


Detektivska agencija vrši detaljne provere i različite načine istrage a sve u svrhu pronalaženja dužnika. To je dublji pogled u život nestalog dužnika, koji može otkriti gde se on ili ona možda krije. Privatni detektivi nase detektivske agencije imaju veštine i iskustva kako da dodju do ovih informacija kako bi počeli da grade slučaj i na kraju pronađu nestalog dužnika.


Detektivska agencija Seguridad i naši privatni detektivi imaju pristup mnogim različitim bazama podataka. Ove baze podataka sadrže mnogo detalja koji mogu pružiti informacije o nestalom dužniku. Na primer, ako nestali dužnik ili najbliži član porodice poseduje neku imovinu u drugom mestu, ovo je recimo dobra informacija za početak pretrage.


Nadzor nad dužnikom


Kada privatni detektiv pronađe ili posumnja da zna gde da pronađe nestalog dužnika, onda se uspostavlja nadzor nad dužnikom. Nadzor je tehnika kojom detektiv posmatra osobu dok obavlja svoju svakodnevnu rutinu. Kada je u pitanju nadzor nestalog dužnika detektiv prvo treba da potvrdi da je pronašao pravu osobu.


Kada detektivska agencija pronađe nestalog dužnika, javlja klijentu o uspešno izvršenom pronalasku i sastavlja izveštaj. Izveštaj će sadrži informacije poput nove adrese i novog posla, kao i sve druge detalje koji su od važnosti klijentu.


Neko vam duguje novac i krije se od Vas - kontaktirajte nas


Ako vam neko duguje novac, verovatno se pitate kako da brzo i efikasno pronađete dužnika. Nažalost, kao što ste možda otkrili ako ste sami pokušali da pronađete dužnika, često može biti veoma teško locirati te osobe, posebno zato što u većini slučajeva ne žele da budu pronađene.


Ukoliko Vam neka osoba duguje novac i ne možete je pronaći kako biste stupli u kontakt da Vam vrati dug kontaktirajte nas i mi ćemo pokušati da Vam pomognemo.


Pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim privatnim detektivom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije, da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni gde se nalazi osoba koja Vam duguje novac. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju višedecenijsko iskustvo u istragama pronalaženja dužnika.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Pronalaženje lica koja se kriju

Pronalaženje lica koja se kriju naši privatni detektivi će Vam pomoći da pronadjete adresu i osobu koja Vam je dužna ili vas je prevarila ili iz nekog drugog razloga se krije od Vas.

Pronalaženje lica koja su Vam prouzrokovala štetu

Ukoliko želite da pronađete osobu koja se krije od Vas ili se ne nalazi na poznatoj vam adresi, a koja vam je prouzrokovala štetu materijalnu ili finansijsku, ili osobu koja vas je obmanula i prevarila kontaktirajte nas.

Prikupljanje podataka i provera informacija

Potrebni su vam relevantni podaci o nekoj osobi? Prikupljanje podataka i provera informacija, možemo prikupiti ili proveriti informacije o nekoj osobi diskretno.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

 

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd