top image

 

Uzimanje otisaka prstiju


Uzimanje otisaka prstiju je jedna od sve traženijih usluga koje nudi naša detektivska agencija u Beogradu. Ako treba da predate verifikovane otiske prstiju na datom obrascu za posao, licencu za rad, boravišnu ili radnu vizu u inostranstvo ili iz bilo kog drugog razloga, obratite nam se za brzo i profesionalno i verifikovano uzimanje otisaka prstiju.


Tokom svog života, možda ćete morati da date otiske prstiju iz raznih razloga. Mnoge inostrane komapnije i institucije koji se bave obradom poverljivih privatnih informacija zahtevaju uzimanje otisaka prstiju, kao i mnogi državni, bezbednosni i istražni organi zemlje u kojoj nameravate da se zaposlite ili boravite.


Bez obzira za šta su vam potrebne usluge uzimanja otisaka prstiju, detektivska agencija Seguridad ima licencu MUP-a Srbije za pružanje detektivskih usluga i tu je da vam pomogne. Naši privatni detektivi će blagovremeno završiti verifikovano uzimanje otisaka prstiju, overiti pečatom i potpisati obrazac na kom su uzeti otisci, čime garantujemo da su autentični i vaši.


Uzimanje otisaka prsta kao deo procesa zapošljavanja može se javiti u određenim sektorima ili ulogama gde je potrebno proveriti identitet zaposlenih ili gde postoji potreba za dodatnom bezbednošću.


Verifikovano davanje otisaka prstiju kao deo procesa za apliciranje za rad ili boravišnu dozvolu u inostranstvu može biti deo zahteva od kompanije ili države. Ovo se obično vrši radi identifikacije i provere osoba koje apliciraju, kako bi se osigurala sigurnost i poštovanje zakona u zemlji u kojoj žele da žive ili rade.


Pre dolaska kod nas u kancelariju za uzimanje otisaka prstiju neophodno je da sa sobom ponesete i date nam na uvid ličnu kartu i pasoš, kao i da donesete dva identična odgovarajuća obrasca koji ste dobili za davanje otisaka prstiju.


Napomena: Trenutno nudimo usluge uzimanja otiska prsta samo u našoj kancelariji u Beogradu.

Uzimanje otisaka prstiju

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd