Provera vernosti partnera preljuba

Uzimanje otisaka prstiju


Uzimanje otisaka prstiju je jedna od sve traženijih usluga koje nudi naša detektivska agencija u Beogradu. Ako treba da predate verifikovane otiske prstiju na datom obrascu za posao, licencu za rad, boravišnu ili radnu vizu u inostranstvo ili iz bilo kog drugog razloga, obratite nam se za brzo i profesionalno i verifikovano uzimanje otisaka prstiju.

Tokom svog života, možda ćete morati da date otiske prstiju iz raznih razloga. Mnoge inostrane komapnije i institucije koji se bave obradom poverljivih privatnih informacija zahtevaju uzimanje otisaka prstiju, kao i mnogi državni, bezbednosni i istražni organi zemlje u kojoj nameravate da se zaposlite ili boravite.


Bez obzira za šta su vam potrebne usluge uzimanja otisaka prstiju, detektivska agencija Seguridad ima licencu MUP-a Srbije za pružanje detektivskih usluga i tu je da vam pomogne. Naši privatni detektivi će blagovremeno završiti verifikovano uzimanje otisaka prstiju, overiti pečatom i potpisati obrazac na kom su uzeti otisci, čime garantujemo da su autentični i vaši.

Uzimanje otisaka prstiju detektiv

„Treba da predate verifikovane otiske prstiju za posao, licencu, boravišnu ili radnu vizu u inostranstvu? Uzimamo otiske i overavamo obrazac“

Diskretno

Besplatne konsultacije!

“Licencirani privatni detektivi Seguridad Beograd“

Usluge privatnih detektiva

Privatni detektivi pružaju raznovrsne usluge u zavisnosti od potreba klijenata. Neki od glavnih zadataka i usluga su:


Poslovne istrage

Detektivi rade na istraživanju poslovnih nesuglasica, krađa, zloupotreba resursa ili bilo kojih drugih problema unutar poslovnog okruženja.

Istrage u vezi sumnje u neverstvo

Privatni detektivi često dobijaju zadatke da istraže potencijalne bračne nesuglasice i sumnje u neverstva. Oni prikupljaju dokaze i informacije kako bi klijentima pomogli da bolje razumeju situaciju.

Istraživanje finansijske prevare

Privatni detektivi se bave analizom finansijskih podataka kako bi identifikovali moguće prevare ili nepravilnosti.

Nadzor lica i sakupljanje informacija

Detektivi mogu biti angažovani da nadziru određene osobe, objekte ili sakupljaju informacije o ponašanju i aktivnostima lica.

Forenzika računara i mobilnih telefona

Privatni detektivi se često bave istraživanjem digitalnih uređaja računara i telefona kako bi povratili obrisane podatke ili dobili informacije relevantne za istragu.

Poligrafsko ispitivanje – detektor laži

Poligrafski ispitivači rade sa privatnim detektivima i pružaju mogućnost pronalaženja istine putem poligrafskog ispitivanja, kako za privatne tako i za poslovne klijente.

Prikupljanje dokaza za sudske procese

U nekim slučajevima, u saradnji sa advokatom ili na zahtev klijenta privatni detektivi prikupljaju dokaze koji se koriste u sudskim procesima.

Uzimanje otisaka prstiju kod zapošljavanja


Uzimanje otisaka prsta kao deo procesa zapošljavanja može se javiti u određenim sektorima ili ulogama gde je potrebno proveriti identitet zaposlenih ili gde postoji potreba za dodatnom bezbednošću.

Verifikovano davanje otisaka prstiju kao deo procesa za apliciranje za rad ili boravišnu dozvolu u inostranstvu može biti deo zahteva od kompanije ili države. Ovo se obično vrši radi identifikacije i provere osoba koje apliciraju, kako bi se osigurala sigurnost i poštovanje zakona u zemlji u kojoj žele da žive ili rade.

Pre dolaska kod nas u kancelariju za uzimanje otisaka prstiju neophodno je da sa sobom ponesete i date nam na uvid ličnu kartu i pasoš, kao i da donesete dva identična odgovarajuća obrasca koji ste dobili za davanje otisaka prstiju.

Napomena: Trenutno nudimo usluge uzimanja otiska prsta samo u našoj kancelariji u Beogradu.

PRIVATNI DETEKTIV

Zašto nas klijenti ponovo kontaktiraju i preporučuju

U našem istražnom, detektivskom poslu poverenje i zadovoljstvo klijenata su od suštinskog značaja i značajan pokazatelj o nivou pruženih usluga. Kada se klijenti odluče da nas ponovo kontaktiraju ili nas preporuče drugima, to je znak da smo ispunili njihova očekivanja na visokom nivou.

MUP
UDS logo
ISO 2024
Company Wall sert

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top