top image

 

Istrage kod razvoda braka


Istrage kod razvoda braka je, nažalost, sve traženija usluga od strane klijenata koji žele da okončaju svoje zajedničko bračno putovanje, koju nudi naša detektivska agencija Seguridad. Brak je zajednica sa mnogo više izazova nego što većina ljudi pretpostavlja kada u njega stupa. Prvi talas izazova (materijalnih, emotivnih, neslaganje naravi i sl.) obično dovodi do toga da mnogi supružnici, suočeni sa problemima u zajedničkom životu, odlučuju da ostanu u bračnoj zajednici nadajući se da će se nešto promeniti, veruju da će ponovo uspostaviti idiličan odnos ili da će ljubav sa početka braka ponovo zaživeti.


Međutim, suprotno ovome gore rečenom, u naletima pesimizma brinu, strahuju i očajavaju. I tako sve dok razmišljanje o razvodu i sam razvod ne uđe u njihov život. A razlozi za razvod braka su brojni, od toga da supružnici ne mogu više da nađu zajednički jezik ili je jedan prestao da voli drugog, zbog preljube koja je počinjena u braku, ili ne žele više da pristaju na kompromise, procenjuju da su se pogrešili ili čak pokušavaju da pobegnu iz braka u kojem su maltretirani ili zlostavljani. Koji god da je razlog, razvod braka je težak, stresan i mučan proces obično za obe strane. Nakon razvoda nema pobednika, svako je izgubio nešto.


Kada počinje razvod braka, partneri su već u stanju emocionalne pobuđenosti (ljutnje, ljubomore, strah) ili pak istrošenosti od bitki koje su vodili sami sa sobom ili sa partnerom u toku bračnog života. Niko nije želeo niti planirao da se jednoga dana njegov brak završi razvodom.


Detektivska agencija Vam može pomoći u fazi razvoda braka


Razvod je mučno iskustvo, posebno ako stvari ne idu i nisu onako kako ste očekivali. Može doći do svađa i neslaganja oko toga ko je odgovoran za raspad braka, ko dobija starateljstvo nad vašom decom, kako se deli imovina i sl.


Naša detektivska agencija i naši privatni detektivi mogu Vam pomoći da prikupite dokaze koji su Vam potrebni i koje ćete izneti u brakorazvodnom postupku i da vam pomognu da dobijete ishod koji želite.

Istrage kod razvoda braka

 

Neverni supružnik


Preljuba je jedan od najčešćih razloga zbog kojeg dolazi do razvoda braka. No, nezavisno od prirode razloga, svaki supružnik ima pravo na razvod braka ako su bračni odnosi ozbiljno i trajno poremećeni ili ako se objektivno ne može ostvarivati zajednica života supružnika.


Ako sumnjate da vam je supružnik bio neveran, da je vaš muž ili vaša žena počinio preljubu, ali oni to poriču, možemo vam pomoći da prikupite dokaze. Naša detektivska agencija i detektivi mogu prikupiti konkretne dokaze o neverstvu koji će vam pomoći da dokažete čija je krivica što je došlo do razvoda braka, odnosno da vam pomogne kod starateljstva nad decom.


Starateljstvo nad decom


Detektivska agencija Seguridad će Vam pomoći da dobijte starateljstvo nad svojim detetom ili decom. Znamo da našim klijentima, kada je istraga razvoda u pitanju, ništa nije važnije od dobrobiti njihove dece. Ako se borite za starateljstvo nad decom, to je zato što znate da im je bolje da budu sa vama. Ukoliko sumnjate ili znate da Vaš supružnik konzumira narkotike, da se kocka, da ima dugove i sl., možemo vam pomoći da prikupite dokaze koji će dokazati da je vašem detetu bolje pod vašim starateljstvom.


Provera imovine


Možemo da uđemo u trag skrivenoj imovini da bismo utvrdili šta i koliko vaš muž ili žena poseduju a da to i neznate i pokušavaju da sakriju od vas. Ako vaš supružnik  ima skrivenu imovinu dokazi koje prikupimo mogu vam pomoći da obezbedite veće pravo na imovinu u postupku na sudu. Međutim, podela imovine se neće vršiti u okivru postupka za razvod braka, već u odvojenom parničnom postupku.


Razvodite se i potrebni su vam dokazi – kontaktirajte nas


Kada se razvodite i prolazite kroz brakorazvodni postupak, možda nećete imati dokaze koji su vam potrebni da potkrepite svoje sumnje. Možda ste sigurni da vaš supružnik ima aferu, ili možda imate razloga da verujete da ima problem sa drogom koji bi mogao da dovede vašu decu u opasnost, ali nemate nikakav dokaz za to.


Detektivska agencija Seguridad će Vam pomoći da se prikupe svi relevantni dokazi u vezi vašeg supružnika, a koji će vama značiti ukoliko se pokreće ili vodi tužba za razvod braka. Kontaktirajte nas kako bismo našli najbolji način da Vam pomognemo u postupku razvoda braka, garantujemo diskretnost i poverljivost.


Pozovite nas ili zakažite dolazak u našu detektivsku agenciju, da saznate kako Vam možemo pomoći da pronađete dokaze koji su Vam potrebni. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju višedecenijsko iskustvo u istragama kod razvoda braka.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Provera vernosti partnera

Sumnjate da Vas bračni partner vara? Promenio je navike i ponašanje, krije telefon? Provera vernosti partnera, sumnja na preljubu, detektivska agencija vam može pomoći da saznate istinu, da li Vas vara ili ne.

Prikupljanje podataka i provera informacija

Potrebni su vam relevantni podaci i informacije o nekoj osobi? Vršimo rikupljanje podataka i proveru informacija, možemo prikupiti ili proveriti informacije o nekoj osobi diskretno.

Digitalno neverstvo u vezi ili braku

Digitalno neverstvo takođe poznato kao sajber neverstvo, odnosi se na čin uključivanja jedne osobe u emocionalnu ili seksualno intimnu komunikaciju ili interakciju sa nekim drugim putem digitalnih sredstava, kao što su društveni mediji.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd