Provera vernosti partnera preljuba

Istrage kod razvoda braka


Istrage kod razvoda braka je, nažalost, sve traženija usluga od strane klijenata koji žele da okončaju svoje zajedničko bračno putovanje, a koju nudi naša detektivska agencija Seguridad. Brak je zajednica sa mnogo više izazova nego što većina ljudi pretpostavlja kada u njega stupa. Prvi talas izazova (materijalnih, emotivnih, neslaganje naravi i sl.) obično dovodi do toga da mnogi supružnici, suočeni sa problemima u zajedničkom životu, odlučuju da ostanu u bračnoj zajednici nadajući se da će se nešto promeniti. Veruju da će ponovo uspostaviti idiličan odnos ili da će ljubav sa početka braka ponovo zaživeti.


Međutim, suprotno ovome gore rečenom, u naletima pesimizma brinu, strahuju i očajavaju. I tako sve dok razmišljanje o razvodu i sam razvod ne uđe u njihov život.


A razlozi za razvod braka su brojni, od toga da supružnici ne mogu više da nađu zajednički jezik ili je jedan prestao da voli drugog.Često i zbog preljube koja je počinjena u braku, ili ne žele više da pristaju na kompromise, procenjuju da su se pogrešili ili čak pokušavaju da pobegnu iz braka u kojem su maltretirani ili zlostavljani. Koji god da je razlog, razvod braka je težak, stresan i mučan proces obično za obe strane. Nakon razvoda nema pobednika, svako je izgubio nešto.


Kada počinje razvod braka, partneri su već u stanju emocionalne pobuđenosti (ljutnje, ljubomore, strah) ili pak istrošenosti od bitki koje su vodili sami sa sobom ili sa partnerom u toku bračnog života. Niko nije želeo niti planirao da se jednoga dana brak završi razvodom.

Istrage kod razvoda braka detektiv

„U fazi razvoda braka i trebaju Vam dokazi za vaše sumnje u vezi supružnika da li vrši preljubu, gde se kreće i sa kim, koju imovinu poseduje...“

Diskretno

Besplatne konsultacije!

“Licencirani privatni detektivi Seguridad Beograd“

Detektivska agencija Vam može pomoći istrage kod razvoda braka


Razvod je mučno iskustvo, posebno ako stvari ne idu i nisu onako kako ste očekivali. Može doći do svađa i neslaganja oko toga ko je odgovoran za raspad braka, ko dobija starateljstvo nad vašom decom, kako se deli imovina i sl.


Naša detektivska agencija i naši privatni detektivi mogu Vam pomoći da prikupite dokaze koji su Vam potrebni i koje ćete izneti u brakorazvodnom postupku i da vam pomognu da dobijete ishod koji želite.

Neverni supružnik


Razvod je mučno iskustvo, posebno ako stvari ne idu i nisu onako kako ste očekivali. Može doći do svađa i neslaganja oko toga ko je odgovoran za raspad braka, ko dobija starateljstvo nad vašom decom, kako se deli imovina i sl.


Naša detektivska agencija i naši privatni detektivi mogu Vam pomoći da prikupite dokaze koji su Vam potrebni i koje ćete izneti u brakorazvodnom postupku i da vam pomognu da dobijete ishod koji želite.


Neverni supružnik


Preljuba je jedan od najčešćih razloga zbog kojeg dolazi do razvoda braka. No, nezavisno od prirode razloga, svaki supružnik ima pravo na razvod braka ako su bračni odnosi ozbiljno i trajno poremećeni ili ako se objektivno ne može ostvarivati zajednica života supružnika.

Ako sumnjate da vam je supružnik bio neveran, da je vaš muž ili vaša žena počinio preljubu, ali oni to poriču, možemo vam pomoći da prikupite dokaze. Naša detektivska agencija i detektivi mogu prikupiti konkretne dokaze o neverstvu koji će vam pomoći da dokažete čija je krivica što je došlo do razvoda braka, odnosno da vam pomogne kod starateljstva nad decom.


Starateljstvo nad decom

Detektivska agencija Seguridad će Vam pomoći da dobijte starateljstvo nad svojim detetom ili decom.Znamo da našim klijentima, kada je istraga razvoda u pitanju, ništa nije važnije od dobrobiti njihove dece. Ako se borite za starateljstvo nad decom, to je zato što znate da im je bolje da budu sa vama. Ukoliko sumnjate ili znate da Vaš supružnik konzumira narkotike, da se kocka, da ima dugove i sl.,možemo vam pomoći da prikupite dokaze koji će dokazati da je vašem detetu bolje pod vašim starateljstvom.


Provera imovine


Možemo da uđemo u trag skrivenoj imovini da bismo utvrdili šta i koliko vaš muž ili žena poseduju a da to i neznate i pokušavaju da sakriju od vas. Ako vaš supružnik ima skrivenu imovinudokazi koje prikupimo mogu vam pomoći da obezbedite veće pravo na imovinu u postupku na sudu. Međutim, podela imovine se neće vršiti u okivru postupka za razvod braka, već u odvojenom parničnom postupku.

Istrage kod razvoda braka


Vršimo temeljnu analizu i istraživanje supružnika u slučajevima razvoda braka. Naša detektivska agencija pruža klijentima podršku u procesu razvoda prikupljanjem relevantnih dokaza za sudske postupke.

Razvodite se i potrebni su vam dokazi – kontaktirajte nas


Kada se razvodite i prolazite kroz brakorazvodni postupak, možda nećete imati dokaze koji su vam potrebni da potkrepite svoje sumnje. Možda ste sigurni da vaš supružnik ima aferu, ili možda imate razloga da verujete da ima problem sa drogom koji bi mogao da dovede vašu decu u opasnost, ali nemate nikakav dokaz za to.


Detektivska agencija Seguridad će Vam pomoći da se prikupe svi relevantni dokazi u vezi vašeg supružnika, a koji će vama značiti ukoliko se pokreće ili vodi tužba za razvod braka. Kontaktirajte nas kako bismo našli najbolji način da Vam pomognemo u postupku razvoda braka, garantujemo diskretnost i poverljivost.

Pozovite nas ili zakažite dolazak u našu detektivsku agenciju, da saznate kako Vam možemo pomoći da pronađete dokaze koji su Vam potrebni. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju višedecenijsko iskustvo u istragama kod razvoda braka.

PRIVATNI DETEKTIV

Detektivska agencija za bračne prevare

Bračna prevara je nažalost česta pojava i može biti teško otkriti ili dokazati. Srećom, postoje iskusne detektivske agencije koje su specijalizovane za otkrivanje dokaza o bračnoj prevari. Ove agencije su iskusne kada je u pitanju istraživanje brakova i mogu pružiti neprocenjivu pomoć...

MUP
UDS logo
ISO 2024
Company Wall sert

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top