Istrage internet prevara


Istrage internet prevara su sve češće tražena usluga naše detektivske agencije. Prevaranti i sajber kriminalci na internetu koriste nepoštene tehnike kako bi nezakonito zaradili novac dok nanose gubitak drugoj strani. Prevara na internetu se dešava kada se prevarant lažno predstavlja na internetu. Internet je prevarantima pružio more mogućnosti da prevare ljude.


Nažalost, mnoge bezbednosne i preventivne mere ne sprečavaju najveštije kriminalce da počine prevaru putem interneta. Internet prevare obično uključuju izmišljene ličnosti i ukradene identitete, koje kontrolišu pojedinci ili kriminalne organizacije u više zemalja.

Najčešći tipovi onlajn prevare na internetu uključuju:

Prevare u ime vladinih agencija – kada prevaranti šalju mejlove zvaničnog izgleda, ostavljajući utisak da su iz vladinog, državnog odeljenja i da imaju ovlašćenja, tražeći novac za uplatu na račun ili lične podatke.


Prevara kod upoznavanje na internetu – ovi prevaranti kreiraju lažne profile na sajtovima za upoznavanje i druženje sa namerom da vas ubede da predate svoje lične podatke, a često i podatke o bankovnim računima. Ovo se takođe može desiti putem društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram ili LinkedIn.


Investicione prevare - mogu imati različite oblike, ali generalno uključuju lažne mogućnosti investiranja koje obećavaju velike finansijske dobitke za kratko vreme, ali upravo rezultuju gubitkom novca žrtve.

Bankovne prevare – kada prevaranti šalju službene mejlove ili čak tekstualne poruke koje ostavljaju utisak da su iz vaše banke. Oni mogu zatražiti lične podatke, reći da je vaš nalog kompromitovan i sl.

Prevare sa kriptovalutama – mnoge lažne kompanije obećavaju velike prihode od ulaganja ili trgovanja kriptovalutama. Ove prevare često zahtevaju da šaljete uplate u kriptovalutama koje je teško pratiti kao što su Bitcoin ili Ethereum, a ustvari se desi da nikada ne vratite svoj elektronski novac ili obećanu dobit.


Prevare sa radom od kuće – ovi prevaranti kreiraju lažne oglase za posao da ukradu vaše lične podatke ili novac. Ove prevare čine da izgleda kao da vam se nudi posao na kome ćete moći lako da zaradite novac radeći u potpunosti od kuće.


Prevara kod onlajn kupovine – ovi prevaranti lažno predstavljaju artikle na društvenim mrežama ili web portalima za online trgovinu ili ne isporučuju artikle nakon što kupci plate.


Ovo su samo neki od primera internet prevara koje su najzastupljenije.

Istrage internet prevara detektiv

Diskretno

Besplatne konsultacije!

„Prevareni ste preko interneta, investirali ste novac online ili kriptovalute? Na neki drugi način vam je uzet novac na prevaru“

Detektivska agencija vam može pomoći - istrage internet prevara


Tim detektivske agencije Seguridad za istrage internet prevara koristi sofisticirane tehnike da pronađe prevaranta ili prevarante koji se kriju iza tastature.Imamo dugogodišnje iskustvo u skupljanju dokaza internet prevare i pronalaženju onlajn prevaranta, njihovoj identifikaciji kako bi bili procesuirani.

Naša detektivska agencija koristi najnoviju tehnologiju, napredne istraživačke tehnike, sajber alate i softvere za dubinske pretrage interneta, kako bismo se uhvatili u koštac sa sajber kriminalom i onlajn prevarama. Pratimo nove trendove kompjuterskog kriminala i koristimo najsavremeniju tehnologiju i inovativne metode za istraživanje i analizu internet prevara.


Ukoliko ste žrtva internet prevare, izgubili ste novac, kontaktirajte nas kako bismo Vam pomogli u skupljanju dokaza i i kako bismo identifikovali lice koje stoji iza prevare. Sarađujemo sa policijom, odeljenjem MUP-a za VTK i Višim javnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal u Beogradu, kao i Interpol i Europol – Centar za sajber kriminal, trudimo se da lica koja su izvršila prevaru budu krivično gonjena, bez obzira bili naši državljani ili ne.

Ako ste žrtva internet prevare – kontaktirajte nas


Pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim privatnim detektivom ili nekim od sajber stručnjaka naše detektivske agencije. Saznajte kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku i stručnih saradnika koji imaju veliko iskustvo kada su u pitanju istrage internet prevara.

2000+

Nadzora i provera lica

3000+

Poligrafskih testiranja

2000+

Forenzika telefona

1500+

Spy provera telefona

Istrage internet prevara


Naša detektivska agencija vrši istrage internet prevara. Pružamo klijentima relevantne informacije i dokaze o osobi ili organizaciji koja stoji iza prevare. Sa naprednim metodama digitalnog istraživanja, otkrivamo online prevare i identifikujemo prevarante.

PRIVATNI DETEKTIV BLOG

Cene usluga privatnog detektiva

Da li želite da unajmite privatnog detektiva? Važno je biti svestan cena ovih usluga. Cene usluga privatnog detektiva variraju u zavisnosti od vrste istrage koju želite da obavite. Važno je da odvojite vreme za istraživanje i budžet za usluge koje su vam potrebne.

MUP Srbije
UDS black
ISO 2024 black
Company Wall sert black

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top