Kontakt 011 3477 323      Radno vreme 24/7

Pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja

Seguridad d.o.o. Beograd

Pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja je jedna od glavnih delatnosti Detektivske agencije Seguridad d.o.o. Beograd. Zabrinuti ste da li Vam neko prisluškuje stan, kancelariju ili mobilni telefon, sumnjate da neko sluša sve što izgovorite na radnom mestu, kod kuće, u hotelu, u automobilu, da li smatrate da je ugrožena Vaša privatnost?

Uz savete i pomoć stručnog tima Detektivske agencije Seguridad doo Beograd izvršićemo proveru prisluškivanja stana ili kancelarije i otkrićemo svu špijunsku opremu ako se nalazi u Vašem okruženju.

Prisluškivanje je jedna od najstarijih i najinteresantnijih oblasti kojom su se ljudi bavili. Čak do kraja prošlog veka uređaji za prisluškivanje su se zasnivali na radio vezi. Prisluškivači rade na specijalnim frekvencijama.

Seguridad Beograd pronalazenje i uklanjanje prislusnih uredjaja

Otkrivanje prisluškivanja Seguridad

Detektori za otkrivanje svih prislušnih uredjaja koje mi koristimo detektuju sve vrste prisluskivača koji rade na frekvencijama od 0 Hz – 6 Ghz (prostornih, telefonskih kao i softversko prisluškivanje mobilnih telefona ili ukoliko Vam neko sluša razgovore na razne načine pomoću najsavremenijih uređaja kao i bežičnih mikrokamera).

Protivprislušni pregled poslovnog prostora, stana i auta

Rizici od potencijalnog napada prisluškivanjem su ogromni, ne samo za poslovne subjekte, nego i pojedince. Svake godine firme gube milione evra zbog industrijske špijunaže i krađe intelektualnog vlasništva, a sve zbog nedostatka sigurnosnih programa i zanemarivanja protivobaveštajne zaštite.

Vaši poslovni dogovori i planovi su od vitalnog značaja za Vaš uspeh. Ako su te informacije ugrožene, mogli biste pretrpeti značajan finansijski gubitak, takođe važno je uzeti u obzir da bi takav sigurnosni propust mogao narušiti ugled Vaše firme u očima postojećih i potencijalnih klijenata, saradnika i javnosti.

Detektivska agencija Seguridad nudi savete i usluge vezano za pronalaženje i uklanjanje špijunskih kamera i špijun bubica postavljenih za tajni nadzor i prisluškivanje stana, kancelarije ili automobila. Proveravamo i uklanjamo špijunske softvere u mobilnim telefonima i kompjuterima.

Rizici od potencijalnog prisluškivanja su ogromni, ne samo za poslovne subjekte, nego i pojedince. U današnje vreme, uređaji za prisluškivanje su relativno jeftini, dostupni i prodaju se bez ikakve kontrole. Zbog toga Vas prilično jednostavno može prisluškivati gotovo svako – poslovni partner, bračni partner, konkurencija, novinari…

Pronalaženje i uklanjanje skrivenih kamera i prisluškivača

Ukoliko sumnjate da je Vaš poslovni prostor “ozvučen” detektivska agencija Seguridad Beograd nudi Vam diskretan protivprislušni pregled Vašeg prostora. Detaljno vršimo pregled i pouzdano otlanjamo sve Vaše sumnje. Cena zavisi od kvadrature, lokacije objekta i okolnosti. Objekat ili telefon mora biti u Vašem posedu.

Prilikom obavljanja protivprislušnog pregleda koristimo se najnovijim uređajima za kontrašpijunažu odnosno za otkrivanje pasivnih i aktivnih “bubica” i skenerom RF spektra.

*Važno: Ukoliko se odlučite da koristite naše usluge i savete prilikom kontaktiranja agencije nemojte razgovor obavljati u prostoriji za koju sumnjate da je ozvučena, odnosno preko telefona za koji sumnjate da se “prisluškuje”, pozovite nas van stana ili kancelarije.

Više o proveri prisluškivanja i detektovanju prislušnih uređaja pročitajte na posebnoj web stranici namenjenoj isključivo proveri prisluškivanja i zaštiti od prisluškivanja www.otkrivanje-prisluskivaca.co.rs

Detektivske usluge za fizička lica

01

Ukoliko sumnjate u vernost partnera za Vas diskretno otkrivamo da li postoji preljuba

02

Diskretan nadzor se primenjuje prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju

03

Pronalazimo i utvrđujemo adrese prebivališta i boravišta lica koji se kriju

04

Poligrafsko ispitivanje utvrđivanje istine kod porodičnih problema, sumnji na preljubu, krađa

05

Da li su najmlađi članovi Vaše porodice izloženi riziku maloletničke delikvencije, korišćenja narkotika? Možemo Vam pomoći

06

Promene ponašanja, promene društva, ako sumnjate da je Vaše dete ili neko u porodici član neke sekte

07

Promena ponašanja i raspoloženja, sumnjate da se dete drogira i želite to da proverite

08

Ukoliko ste Vi izloženi pretnjama i ucenama ili neko od članova Vaše porodice i bližnjih, obratite nam se za savet

09

O nekoj određenoj osobi, poslovnom saradniku, konkurenciji, o mestima gde Vam se kreću deca

10

Želite da budete sigurni sa kim ćete biti u braku? Proveravamo istinitost podataka

11

Provera finansijskog stanja fizičkih i pravnih lica u slučaju da je došlo do finansijskih problema

12

Pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja

Otkrivanje prisluškivanja, protivprislušni pregled poslovnog prostora, stana i auta

Seguridad doo Beograd agencija detektiv logo

Dostupni smo 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji

Obratite nam se sa punim poverenjem !

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd osnovano je 2015. godine sa ciljem pružanja istražnih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou. Mi smo licencirana firma za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije.