Istraga uznemiravanja na internetu


Uznemiravanje na internetu, takođe poznato kao sajber uznemiravanje i maltretiranje, je upotreba digitalnih tehnologija, kao što su društveni mediji, aplikacije za razmenu poruka i e-pošta, za uznemiravanje, zastrašivanje ili nanošenje štete nekome. Uznemiravanje na mreži može imati različite oblike, od prozivanja i uvreda do pretnji fizičkom povredom ili seksualnim napadom.

Istraga uznemiravanja na internetu je usluga koju pružamo klijentima koji imaju problema i žrtva su internet ili online uznemiravanja putem društvenih medija, emaila, aplikacija za dopisivanje i sl. Detektivska agencija Seguridad ima u svom timu IT stručnjake specijalizovane za istrage i prikupljanje dokaza kod onlajn uznemiravanja i maltretiranja lica.

Uznemiravanje na internetu ima mnogo oblika. Neki od primera uznemiravanja na internetu uključuju:

  • Slanje pretećih ili uvredljivih poruka ili komentara nekome.
  • Deljenje ili postavljanje ličnih podataka, kao što su adrese ili brojevi telefona, bez dozvole.
  • Kreiranje lažnih naloga ili profila na društvenim mrežama da bi se lažno predstavljali ili uznemiravali nekoga.
  • Širenje glasina ili laži o nekome na mreži.
  • Deljenje intimnih fotografija ili video snimaka nekoga bez njihovog pristanka.

Uznemiravanje na internetu, na društvenim mrežama, može imati ozbiljne posledice po žrtvu, uključujući emocionalni stres, anksioznost, depresiju, pa čak nekada mogu dovesti i do samoubistva. To takođe može uticati na reputaciju i karijeru osobe.

Istraga uznemiravanja na internetu detektiv

Diskretno

Besplatne konsultacije!

„Ako ste žrtva uznemiravanja ili maltretiranja na internetu, društvenim mrežama, aplikacijama za razgovor ili sajtovima za upoznavanje

možemo Vam pomoći“

Pomoć detektivske agencije kod uznemiravanja putem interneta


Uznemiravanje i maltretiranje putem interneta u Srbiji porasli su u velikom broju u zadnjih nekoliko godina. Mnoge žrtve onlajn uznemiravanja kontaktiraju našu detektivsku agencijuda im pomognemo da prikupe dokaze koji su im potrebni kako bi zaustavili uznemiravanje na internetu.

Uznemiravanje na internetu se kreće od krađe identiteta do rasnog i verskog zlostavljanja, ucena i maltretiranja. Veoma je uobičajeno da počinioci postavljaju lažne imejl adrese i lažne profile. Zbog toga počinilac veruje da im se potpuno ne može ući u trag.

Žrtve onlajn zlostavljanja i uznemiravanja na internetu često pribegavaju angažovanju detektivske agencije poput naše, koja ima iskustva, znanja i alata za sprovođenje istrage uznemiravanja na internetu.

Angažovanje detektivske agencije kod uznemiravanja na internetu


Veoma je uobičajeno da počinioci uznemiravanja na internetu koriste lažne email adrese, lažne profile, kao i pripejd brojeve telefona. Angažovanje detektivske agencije da sprovede istragu o uznemiravanju na internetu je odličan početak za pomoć u borbi protiv uznemiravanja na mreži.


Naše istrage onlajn uznemiravanja sprovode visokokvalifikovani sajber detektivi koji su navikli da se bave širokim spektrom istraga onlajn zloupotrebe. Svakodnevno se bavimo žrtvama internet, onlajn uznemiravanja i razumemo da Vam je možda teško pričati o situaciji u kojoj se nalazite. Budite sigurni, mi smo prijateljski, profesionalan i diskretan tim i tu smo da pomognemo.

U slučajevima istraga uznemiravanja na internetu saradjujemo i sa policijom, odeljenjem MUP-a za VTK i Višim javnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal u Beogradu kako bismo zasutavili internet uznemiravanje pronalaženjem i procesuiranjem osobe ili osoba koje vrše digitalno nasilje.

Istraga uznemiravanja na internetu - Kako Vam možemo pomoći


Kada naš istražni tim identifikuje, uz pomoć odeljenja MUP-a za VTK i Višim javnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal u Beograduko stoji iza Vašeg uznemiravanja i maltretiranja na internetu, postoji nekoliko načina kako biste zaustavili uznemiravanje na mreži. Mnogi naši klijenti, žrtve uznemiravanja, dalje prosleđuju dokaze advokatu ili tužilaštvu koji se posebno bavi slučajevima uznemiravanja.

Angažovanje advokata ili tužilaštva je odlična stvar jer se može pokrenuti pravni postupak protiv uznemiravača. Ako je internet uznemiravanje uticalo na zdravlje ili egzistenciju žrtve, oni takođe mogu tražiti odštetu da žrtvi nadoknade emocionalnu patnju, strah ili gubitak zarade.

2000+

Nadzora i provera lica

3000+

Poligrafskih testiranja

2000+

Forenzika telefona

1500+

Spy provera telefona

Istraga uznemiravanja na internetu


Koristimo vrhunske tehnologije i stručnjake za otkrivanje cyber nasilja i uznemiravanja. Naša detektivska agencija pruža podršku klijentima kroz istrage i prikupljanje dokaza o uznemiravanju.

Ukoliko Vas neko uznemirava na internetu – kontaktirajte nas


Sve istrage koje sprovodimo sprovode se sa najvećom diskrecijom i sa potpunim poverenjem. Nemojte se stideti ili brinuti da nas kontaktirate da biste se raspitali o našim istragama o uznemiravanju na mreži i kako Vam možemo pomoći.


Ukoliko ste žrtva uznemiravanja putem društvenih medija, aplikacija za razgovor ili sajtova za upoznavanje, kontaktirajte nas. Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako funkcionišu naše istrage o uznemiravanju na internetu ili ako želite da nas angažujete da sprovedemo istragu o uznemiravanja, pozovite nas, garantujemo Vam diskretnost i poverljivost.

Pozovite nas da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni o licu koje vas uznemirava. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije,eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju veliko iskustvo u istragama uznemiravanja putem interneta, na sajtovima za upoznavanje i društvenim mrežama.

PRIVATNI DETEKTIV BLOG

Izbor detektivske agencije na osnovu cene

Kada se suočavate sa potrebom za angažovanjem detektivske agencije kod nekog problema, cena može biti jedan od ključnih faktora u vašem izboru. Međutim, pronalaženje prave detektivske agencije za vaše potrebe zahteva ravnotežu između kvaliteta usluge i budžeta.

MUP Srbije
UDS black
ISO 2024 black
Company Wall sert black

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top