top image

 

Istraga uznemiravanja na internetu


Uznemiravanje na internetu, takođe poznato kao sajber uznemiravanje i maltretiranje, je upotreba digitalnih tehnologija, kao što su društveni mediji, aplikacije za razmenu poruka i e-pošta, za uznemiravanje, zastrašivanje ili nanošenje štete nekome. Uznemiravanje na mreži može imati različite oblike, od prozivanja i uvreda do pretnji fizičkim povredom ili seksualnim napadom.


Istraga uznemiravanja na internetu je usluga koju pružamo klijentima koji imaju problema i žrtva su internet ili online uznemiravanja putem društvenih medija, emaila, aplikacija za dopisivanje  i sl. Detektivska agencija Seguridad ima u svom timu IT stručnjake specijalizovane za istrage i prikupljanje dokaza kod onlajn uznemiravanja i maltretiranja lica.


Uznemiravanje na internetu ima mnogo oblika.  Primeri uznemiravanja na mreži uključuju:


•    Slanje pretećih ili uvredljivih poruka ili komentara nekome.
•    Deljenje ili postavljanje ličnih podataka, kao što su adrese ili brojevi telefona, bez dozvole.
•    Kreiranje lažnih naloga ili profila na društvenim mrežama da bi se lažno predstavljali ili uznemiravali nekoga.
•    Širenje glasina ili laži o nekome na mreži.
•    Deljenje intimnih fotografija ili video snimaka nekoga bez njihovog pristanka.


Istraga uznemiravanja na internetu - Uznemiravanje na internetu, na društvenim mrežama, može imati ozbiljne posledice po žrtvu, uključujući emocionalni stres, anksioznost, depresiju, pa čak nekada mogu dovesti i do samoubistva. To takođe može uticati na reputaciju i karijeru osobe.


Pomoć detektivske agencije kod uznemiravanja putem interneta


Uznemiravanje i maltretiranje putem interneta u Srbiji porasli su u velikom broju u zadnjih nekoliko godina. Mnoge žrtve onlajn uznemiravanja kontaktiraju našu detektivsku agenciju da im pomognemo da prikupe dokaze koji su im potrebni kako bi zaustavili uznemiravanje na internetu.


Uznemiravanje na internetu se kreće od krađe identiteta do rasnog i verskog zlostavljanja, ucena i maltretiranja. Veoma je uobičajeno da počinioci postavljaju lažne imejl adrese i lažne profile. Zbog toga počinilac veruje da im se potpuno ne može ući u trag.


Istraga uznemiravanja na internetu - Žrtve onlajn zlostavljanja i uznemiravanja na internetu često pribegavaju angažovanju detektivske agencije poput naše, koja ima iskustva, znanja i alata za sprovođenje istrage uznemiravanja na internetu.

Istraga uznemiravanja na internetu


Angažovanje detektivske agencije - istraga


Veoma je uobičajeno da počinioci uznemiravanja na internetu koriste lažne email adrese, lažne profile, kao i pripejd brojeve telefona. Angažovanje detektivske agencije da sprovede istragu o uznemiravanju na internetu je odličan početak za pomoć u borbi protiv uznemiravanja na mreži.


Naše istrage onlajn uznemiravanja sprovode visokokvalifikovani sajber detektivi koji su navikli da se bave širokim spektrom istraga onlajn zloupotrebe. Svakodnevno se bavimo žrtvama internet, onlajn uznemiravanja i razumemo da Vam je možda teško pričati o situaciji u kojoj se nalazite. Budite sigurni, mi smo prijateljski i profesionalan i diskretan tim i tu smo da pomognemo.


U slučajevima istrage uznemiravanja na internetu saradjujemo i sa policijom, odeljenjem MUP-a za VTK i Višim javnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal u Beogradu kako bi zasutavili internet uznemiravanje pronalaženjem i procesuiranjem osobe ili osoba koje vrše digitalno nasilje.


Kako Vam možemo pomoći kod uznemiravanja i maltretiranjana internetu?


Kada naš istražni tim identifikuje, uz pomoć odeljenja MUP-a za VTK i Višim javnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal u Beogradu ko stoji iza Vašeg uznemiravanja i maltretiranja na internetu, postoji nekoliko načina kako biste zaustavili uznemiravanje na mreži. Mnogi naši klijenti, žrtve uznemiravanja, dalje prosleđuju dokaze advokatu ili tužilaštvu koji se posebno bavi slučajevima uznemiravanja.


Angažovanje advokata ili tužilaštva je odlična stvar jer se može pokrenuti pravni postupak protiv uznemiravača. Ako je internet uznemiravanje uticalo na zdravlje ili egzistenciju žrtve, oni takođe mogu tražiti odštetu da žrtvi nadoknade emocionalnu patnju, strah ili gubitak zarade.


Ukoliko Vas neko uznemirava na internetu – kontaktirajte nas


Sve istrage koje sprovodimo sprovode se sa najvećom diskrecijom i sa potpunim poverenjem. Nemojte se stideti ili brinuti da nas kontaktirate da biste se raspitali o našim istragama o uznemiravanju na mreži i kako Vam možemo pomoći.


Ukoliko ste žrtva uznemiravanja putem društvenih medija, aplikacija za razgovor ili sajtova za upoznavanje, kontaktirajte nas. Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako funkcionišu naše istrage o uznemiravanju na internetu ili ako želite da nas angažujete da sprovedemo istragu o uznemiravanja, pozovite nas, garantujemo Vam diskretnost i poverljivost.


Pozovite nas da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni o licu koje vas uznemirava. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju veliko iskustvo u istragama uznemiravanja putem interneta, na sajtovima za upoznavanje i društvenim mrežama.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Istrage ucenjivanja na internetu

Ucena na internetu je kada pojedinac ili pojedinci prete da će podeliti neke informacije o drugoj osobi sa njenim prijateljima, porodicom ili ih izložiti javnosti putem interneta ukoliko se ne ispuni zahtev, obično finansijski.

Internet - sajber maltretiranje dece

Ukoliko je vaše dete žrtva internet nasilja i sajber malteretiranja kontaktirajte nas kako bi razgovarali o tome na koji način možemo da Vam pomognemo da se reši problem, garantujemo apsolutnu poverljivost i diskertnost.

Istrage internet nasilja i sajber maltretiranja

Nasilje na Internetu i sajber maltretiranje (cyberbullying) uključuje nasilje putem internet medija, digitalnih komunikacionih tehnologija kao što su društveni mediji, slanje poruka i e-pošte za uznemiravanje, zastrašivanje ili pretnju nekome.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

 

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd