Seguridad doo Beograd Detektivska agencija

O nama - Detektivska agencija Seguridad doo Beograd


Agencija Seguridad O Nama 2024
Seguridad doo Beograd O nama
O nama Seguridad agencija od poverenja

Dobro došli na web stranicu Preduzeća za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad doo Beograd. Detektivska agencija Seguridad ima 10 godina iskustva u svim vrstama privatnih istraga, dok zaposleni privatni detektivi, stručnjaci poligrafisti, forenzičari i saradnici imaju višegodišnje iskustvo kao pripadnici bezbednosnih službi Srbije MUP, BIA, VOA. Postojimo iz razloga da vam pomognemo da rešite svoje probleme ili da vas uputimo i damo savet kako da rešite problem.


Detektivska agencija Seguridad je ime koje je postalo sinonim za profesionalnost, diskreciju i efikasnost u rešavanju najkompleksnijih slučajeva. Sa višegodišnjim iskustvom, naš tim licenciranih privatnih datektiva i stručnjaka ima za cilj da pruži vrhunsku uslugu u istraživanju i rešavanju najrazličitijih situacija koje zahtevaju detektivske veštine. Naša agencija je mesto gde se susreću vešti detektivi, moderna tehnologija i nepokolebljiva posvećenost istini.

Tim detektivske agencije se ponosi što je predan i posvećen klijentu od prvog kontakta pa sve do završetka slučaja. Naš tim sastoji se od iskusnih profesionalaca sa različitim obrazovanjem i specijalizovanim veštinama. Svaki član naše agencije prolazi kroz rigoroznu obuku i poseduje licencu za detektivske aktivnosti, što garantuje kvalitet i pouzdanost u svakom istraživanju. Povezani zajedničkim ciljem, naši privatni detektivi dele jedinstvenu posvećenost rešavanju svakog slučaja, bez obzira na njegovu kompleksnost.

Dok obavljamo svaku istragu sa maksimalnim nivoom diskrecije i profesionalizma, naš prioritet je razumevanje Vaše situacije kako biste postigli željeni rezultat. Detektivska agencija Seguridad Beograd je tim visoko obučenih licenciranih privatnih detektiva i stručnjaka koji mogu ponuditi savete svojim klijentima i pružiti stručno znanje zasnovano na dugogodišnjem iskustvu u nizu usluga. Naši posvećeni i diskretni detektivi su tu da pomognu u pronalaženju rešenja za Vaš problem, ma koliko on bio težak.

Naše detektivske usluge mogu da koriste svi, kako privatna lica, građani tako i pravna lica, kompanije. Svim klijentima nudimo pristupačna i inovativna rešenja za osetljive i komplikovane probleme kao što su pronalaženje nestale osobe, pronalaženje adrese stanovanja, provera lica, istraga partnera ili istraga odsustva zaposlenih i nedoličnog ponašanja zaposlenih, poligrafsko testiranje ili forenzika mobilnih telefona i računara – vraćanje izbrisanih podataka.

Sarađujemo sa širokim spektrom klijenata, uključujući pojedince, kompanije, advokatske firme i osiguravajuće agencije. Naše usluge obuhvataju istrage prevara, pronalaženje nestalih osoba, proveru verodostojnosti informacija, tajni nadzor, poligrafsko testiranje, forenziku, kao i mnoge druge oblasti detektivskog rada. Bez obzira na vrstu slučaja, imamo stručnost i resurse da pružimo potpunu podršku i rešenje za svaku situaciju.

Jedna od naših ključnih vrednosti je integritet. Vodimo se jasnim principima etike i moralnosti u svim našim istraživanjima i radnim aktivnostima. Uz to, dati pravovremene i tačne informacije našim klijentima je od najveće važnosti za nas. Bez obzira na prirodu slučaja, mi pružamo visok stepen profesionalnosti, diskrecije i poverljivosti za sve naše klijente. Razumemo da su tajnost i privatnost od suštinskog značaja u svakom slučaju, i prema tome postupamo sa najvećom pažnjom i zaštitom podataka naših klijenata.

DETEKTIVSKA AGENCIJA SEGURIDAD BLOG

Kako izabrati pravu detektivsku agenciju

Kada je u pitanju otkrivanje istine i rešavanje problema, pouzdana detektivska agencija može biti vaš najbolji saveznik. Bilo da vam je potrebno da rešite dilemu, lični ili profesionalni problem prava, licencirana detektivska agencija vam može pružiti neprocenjivu pomoć. Izbor prave detektivske agencije...

Usluge koje pruža naša detektivska agencija


Kada su privatne detektivske usluge u pitanju, Seguridad je ime kome možete verovati. Kao vodeća privatna detektivska agencija u Beogradu, nudimo sveobuhvatan spektar usluga kako bismo zadovoljili različite potrebe naših klijenata. Sa našom stručnošću i iskustvom, posvećeni smo pružanju tačnih i pouzdanih rezultata koji vam mogu pomoći da pronađete odgovore i informacije koje tražite.


Jedna od osnovnih usluga koje pružamo je sprovođenje temeljnih provera prošlosti. Bez obzira da li razmišljate o zapošljavanju novog zaposlenog, sklapanju poslovnog partnerstva ili lično angažovanju sa nekim, ključno je imati sve potrebne informacije da biste doneli pravilnu odluku. Naš tim veštih privatnih detektiva ima pristup obimnim bazama podataka i resursima, što nam omogućava da prikupimo informacije koje su vam potrebne da procenite kredibilitet i pouzdanost pojedinaca.


Takođe smo specijalizovani za operacije nadzora. Bez obzira da li sumnjate na varanje supružnika, potrebni su vam dokazi za pravni slučaj ili želite da nadgledate aktivnosti pojedinca, naši detektivi imaju veštine i iskustvo da sprovedu diskretni nadzor. Koristimo najsavremeniju opremu i tehnike kako bismo osigurali da prikupljamo tačne dokaze bez ugrožavanja privatnosti.

Druga istražna usluga koju nudimo je lociranje nestalih osoba. Bilo da se radi o davno izgubljenom rođaku, odbeglom detetu ili nekom ko je nestao pod misterioznim okolnostima, naši privatni detektivi su posvećeni korišćenju svojih obimnih resursa i mreža da ih pronađu. Razumemo brigu koja dolazi sa slučajem nestale osobe i posvećeni smo da učinimo sve što je u našoj moći da pomognemo da se pronađe.


Pored toga, naš tim detektiva i stručnjaka je vrlo iskusan i dobro upućen u korporativne istrage. Od otkrivanja prevare i pronevere do identifikacije falsifikovanih proizvoda i otkrivanja korporativne špijunaže, imamo stručnost za rešavanje složenih korporativnih slučajeva. Razumemo uticaj koji takvi slučajevi mogu da imaju na vaše poslovanje i posvećeni smo pružanju tačnih i delotvornih obaveštajnih podataka koji vam mogu pomoći da zaštitite svoje poslovne interese.


Mi u detektivskoj agenciji Seguridad verujemo u moć informacija, ko ima informaciju ima moć. Naš sveobuhvatan asortiman usluga je dizajniran da vam pomogne da otkrijete istinu i pronađete odgovore koje tražite. Verujte našoj stručnosti, posvećenosti i profesionalizmu kako bismo vam pružili pouzdane usluge koje su vam potrebne. Kontaktirajte nas da biste saznali više o tome kako vam možemo pomoći u rešavanju vaših problema.

Detektivska agencija od poverenja


Pomogli smo hiljadama ljudi da dobiju odgovore na pitanja koja samo iskusni privatni detektivi mogu da pruže

Tim detektivske agencije Seguridad Beograd


Tim detektivske agencije Seguridad čine licencirani privatni detektivi i odabrani stručnjaci koji su specijalizovani za različite oblike istražnog rada. Pored pažljivo obučenih i veštih profesionalaca, ono što nas izdvaja je to što je naš tim takođe obučen kako da se nosi sa neverovatno složenim istragama i zahtevima klijenata.

Detektivska agencija Seguridad se sastoji od zaposlenih, koji su stručnjaci iz oblasti detektivskih poslova, koji uvek rade u skladu sa Zakonom, nikada ne ugrožavajući Zakon ili detektivsku etiku. Raditi stvari na ispravan način je jedini način. Detektivska agencija Seguridad je izgradila svoju reputaciju na završavanju predmeta klijenata tako što smo pribavljali dokaze na ispravan način i uvek stavljajući potrebe klijenata na prvo mesto.

Mi smo stručni tim privatnih detektiva i stručnjaka iz oblasti IT, forenzike i poligrafa, koji vam mogu diskretno, uz niz istražnih usluga, pomoći da dođete do istine. To može biti od usluga nadzora lica do prikupljanja podataka i dokaza, korporativnih istraga, pomoći u rešavanju pravnih stvari i sl.

Ako želite da angažujete privatnog detektiva, kontaktirajte nas da bismo razgovarali o opcijama koje Vam možemo ponuditi u rešavanju Vašeg problema. Besplatne telefonske konsultacije sa jednim od naših privatnih detektiva će Vam omogućiti da dodjete do najbolje i najisplativije opcije prilagođene vašim potrebama kako bismo vam pomogli da pronađete pravo rešenje.

Seguridad Beograd Tim

Detektivska agencija Seguridad - Zašto odabrati nas?


Detektivska agencija Seguridad - Zašto odabrati nas i šta nas čini drugačijim od ostalih? Zašto biste nam poverili rešavanje Vašeg problema i sprovođenje istrage? Tim detektivske agencije Seguridad doo Beograd ima dokazane rezultate u poslu kojim se bavi. Mi smo registrovana Licencirana detektivska agencija za privatne istrage i detektivske usluge sa preko osam godina iskustva u oblasti privatnih i privrednih istraga.

Naša detektivska agencija zapošljava visoko kvalifikovane profesionalce koji donose dragoceno iskustvo iz policije, službi bezbednosti i IT. Sa našim širokim znanjem, obukom i praktičnim iskustvom u privatnim istragama, posvećeni smo pružanju brzih i efikasnih rezultata našim klijentima.

U bliskoj saradnji sa vama, mi ćemo identifikovati najprikladnije usluge za vaš konkretan slučaj. Naš tim je opremljen širokim spektrom jedinstvenih i inovativnih rešenja za rešavanje čak i najizazovnijih okolnosti sa kojima se naši klijenti mogu suočiti.

Ako ste na našu web stranicu došli putem internet pretrage, Detektivska agencija Seguridad doo Beograd verovatno neće biti jedina kompanija za detektivske usluge sa kojom ćete razgovarati. Nisu sve detektivske agencije iste po ceni, kvalitetu i profesionalnosti u pružanju detektivskih usluga. Ne samo da morate pažljivo da izaberete svog privatnog detektiva, odnosno detektivsku agenciju, već morate da budete sigurni da su savet koji vam se daje i usluge koje se nude i način na koji planira to da se uradi mora biti u okviru Zakona, jer jedino tako su dokazi prihvatljivi i validni na sudu, ukoliko Vam je angažovanje potrebno za predmet koji vodite pred sudom.

UPOZORENJE

Čuvajte se lažnih detektiva i detektivskih agencija


Ukoliko želite da angažujete detektivsku agenciju ili privatnog detektiva pre nego to uradite proverite i pitajte da li poseduju Licencu od MUP-a Srbije za obavljanje detektivske delatnosti. Pružanje privatnih detektivskih usluga u Republici Srbiji regulisano je Zakonom o detektivskoj delatnosti ("Sl. glasnik RS", br. 104/2013 i 87/2018) i samo licencirane detektivske agencije i licencirani privatni detektivi mogu obavljati ovu delatnost.


Kako stoji na web stranici Udruženja detektiva Srbije nažalost u Srbiji je primetan značajan broj „detektivskih agencija“ koje rade bez Licence MUP-a, odnosno popularno rečeno „na crno“ koristeći internet stranicu ili oglase za prezentaciju svojih usluga, bez kancelarije i registrovane Istražne delatnosti po Zakonu. Ministarstvo unutrašnjih poslova, koje vrši nadzor nad primenom Zakona o detektivskoj delatnosti, u zadnje vreme prima veliki broj pritužbi građana koji se žale na „usluge“ nelicenciranih detektivskih agencija, odnosno na nestručno postupanje osoba koje se oglašavaju kao detektivi, a nemaju licencu, a ni neophodna znanja i iskustva kako bi se bavile ovom delatnošću.


Ako su vam potrebna dodatna uveravanja da je Detektivska agencija Seguridad daleko najbolja detektivska agencija u Srbiji kojoj možete poveriti rešavanje svog problema, pozovite nas, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja, ponuditi rešenje ili dati savet, apsolutno besplatno. Naše dugogodišnje iskustvo i profesionalnost, trebalo bi da otkloni sve strahove i sumnje koje imate u vezi sa odabirom prave detektivske agencije za vašu situaciju ili problem.

Naše konsultacije su besplatne i o čemu god da razgovarate sa nama ostaje poverljivo i diskretno, tako da slobodno nas kontaktirajte.

Detektivska agencija Seguridad - O nama Lična karta


Naziv: Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad doo Beograd

Skraćeni naziv: Seguridad doo Beograd

Sedište: Ustanička 204a, 11050 Beograd – RS

Broj licence MUP-a: 03-3/19

Šifra delatnosti: 8030 – Istražne delatnosti

Godina osnivanja: 2015.

Matični broj: 21116319

PIB: 109038777

DETEKTIVSKA AGENCIJA SEGURIDAD CENE USLUGA

Cene i troškovi detektivskih usluga

Detektivska agencija pruža usluge istraživanja i prikupljanja informacija koje mogu biti od suštinskog značaja za klijente u različitim situacijama. Kada je reč o angažovanju detektivske agencije, jedan od ključnih faktora koji se uzimaju u obzir jesu cene i troškovi istrage. Svaki slučaj je jedinstven, pa je ključno detaljno i što konkretnije razgovarati kako biste dobili tačne informacije o cenama i prilagođenim uslugama.

MUP
UDS logo
ISO 2024
Company Wall sert

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top