top image

 

Špijunski softver za mobilni telefon


Špijunski softver za mobilni telefon praćenje i prisluškivanje telefona se najčešće koristi za roditeljski nadzor i kontrolu svih aktivnosti dece. Naš Spy Softver Vam omogućava da tajno vidite šta dete ili neka druga vama bliska osoba radi na svom telefonu dok niste prisutni.

Možete dobiti jako bitne odgovore na pitanja poput „S kim provodi vreme van kuće i da li je ponovo preskočio čas?“ Gde izlazi i sa kim? ili „Šta su govorili tokom tog telefonskog razgovora?„

Zamislite da imate neograničen pristup svim sadržajima njihovog telefona. Imali biste sve činjenice koje su Vam potrebne da potvrdite ili opovrgnete sumnju. Nakon što je instaliran, špijunski softver radi u totalno skrivenom režimu i beleži sve informacije koje dolaze i odlaze sa telefona i omogućava Vam da vidite ili slušate te informacije – u bilo koje vreme, na bilo kom mestu – bez obzira gde se nalazite.

Sa preko 60 funkcija, Spy Softver pruža informacije koje nijedna druga špijunska aplikacija za Android ne može – uključujući snimanje poziva + praćenje svih oblika razmene poruka, kao što su SMS, E-pošta i popularne aplikacije za ćaskanje kao što su Snapchat, Facebook, Skype, Instagram, VK, Whatsapp, Viber, Telegram, itd.


Šta sve šijunski softver može da prati na telefonu?


Praćenje tekstualnih poruka
Pročitajte sve poslate i primljene tekstualne poruke, uključujući i one izbrisane. Pregledajte i preuzmite fotografije, video zapise i datoteke u porukama.


Praćanje WhatsApp i Viber aplikacije
Pratite sve WhatsApp i Viber razgovore, poruke i kontakte. Pogledajte sve WhatsApp i Viber fotografije, video klipove i druge medije.


Praćenje društvenih mreža - aplikacija
Čitajte i nadgledajte poruke i aktivnosti iz svih popularnih društvenih aplikacija kao što su Facebook, Instagram, Snapchat, Telegram i još aplikacija.


Praćenje aktivnosti na internetu
Pratite istoriju pregledanja interneta kako biste bili sigurni da vaša deca gledaju odgovarajući sadržaj na internetu. 

   
Praćenje lokacije telefona GPS
Pratite trenutnu GPS lokaciju ciljnog uređaja i čak pristupite njegovoj istoriji lokacija.


Praćenje poziva
Pogledajte sve dolazne i odlazne pozive zajedno sa svim kontakt informacijama, trajanjem poziva i vremenskom oznakom.


Pregledavanje fotografija i video zapisa na telefonu
Pogledajte sve medijske datoteke sačuvane ili deljene na ciljnom uređaju, uključujući muziku, fotografije, video zapise i još mnogo toga.


Pristupite svim drugim vrstama podataka na telefonu, uključujući instalirane aplikacije, kontakte, beleške, unose u kalendaru, uzivo gledanje okruženja, korišćenje interneta i još mnogo toga.

Špijunski softver za mobilni telefon


Špijunski softver za roditeljski nadzor i prisluškivanje telefona


Da li ste se ikada zapitali „Zašto moje dete provodi toliko vremena na svom mobilnom telefonu i koja je moja odgovornost kao roditelja?“


Današnja deca odrastaju u dobu savremenih tehnologija i nije tajna da često provedu i previše vremena za ekranom svog mobilnog telefona. Da li zaista znate šta nameravaju i s kim se tajno dopisuju? Stručna istraživanja pokazuju da je veća verovatnoća da će se deca susresti sa strancima sa interneta, da je 1 od 5 adolescenata dobio neželjenu seksualnu promociju na mreži i da je više od 50% bilo maltretirano ili su i sami bili sajber nasilnici.


Kao roditelji, naš je posao da zaštitimo svoju decu i da se pobrinemo da ona donose odgovorne odluke. Naš Spy softver za prisluškivanje telefona i roditeljski nadzor beleži sve informacije koje šalje i prima uređaj Vašeg deteta i šalje ih na Vaš lični bezbedni onlajn portal, kome onda možete da pristupite sa svog računara ili mobilnog uređaja.


Potreban Vam je spy program za praćenje - mobilni


Ukoliko Vam je potreban špijunski softver – spy softver za mobilni telefon kako bi nadzirali dete ili blisku osobu i saznali sve aktivnosti na telefonu, kontaktirajte nas, nudimo Vam podršku tokom korišćenja telefona i garantujemo Vam diskretnost i profesionalnost.


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

 

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd