top image

 

U medijima - agencija Seguridad

Detektivske agencije često privlače pažnju novinara


Detektivske agencije često privlače pažnju novinara, novinarskih istraživačkih timova, urednika web portala i medija uopšte. Privatni detektivi i detektivske usluge se često koriste u pričama o bračnim prevarama, nestalim osobama, poslovnim i ličnim prevarama i drugim sličnim slučajevima.


Detektivske agencije mogu pružiti medijima relevantne informacije i stručna mišljenja u vezi sa aktuelnim slučajevima ili temama koje se obrađuju. Njihovo iskustvo i stručnost mogu doprineti dubljem razumevanju situacija.


Kroz medijsku pokrivenost, detektivske agencije mogu podizati svest o različitim pitanjima kao što su bezbednost, prevencija prevara i zaštita interesa pojedinaca i kompanija.


Detektivska agencija Seguridad  u medijima


Detektivske agencije imaju važnu ulogu u medijima jer pružaju informacije, obaveštavaju i edukuju javnost i doprinose većem razumevanju različitih pitanja. Prisutnost u medijima može imati pozitivan uticaj na širu zajednicu i podsticati veću svest o bezbednosti, prevenciji i zaštiti.

Koje usluge pruža detektivska agencija i koliko one koštaju
Detektivske agencije – obratite se stručnjacima kada imate sumnje
Sve veća potreba za detektivskim istragama u sportu
Proveli smo dan sa privatnim detektivom pratećI ženu biznismena
Kompanije šalju radnike na poligraf i proveravaju im bolovanja
Da li su žene sklonije varanju od muškaraca?
Privatni detektivi u srbiji prate zaposlene na bolovanjima
Privatni detektivi u Srbiji
Kako uhvatiti ženu u prevari
Šta kada Vam zatrebaju detektivske usluge
Vrbovanje mladih u sekte - jedan od gorućih problema
Usluge detektivskih agencija koje će vam olakšati život
Šta su detektivske agencije i kada ih treba angažovati? 
Nije samo preljuba Zašto ljudi angažuju detektive
Ko su i čime se bave privatni detektivi?
Kako pronaći ukradeni automobil? – Detektivska agencija
Kada kako unajmiti detektivsku agenciju

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

 

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd