Provera vernosti partnera preljuba

Istrage uhođenja i proganjanja


Ako verujete da Vas neko uhodi i prati naša detektivska agencija Seguridad pruža usluge istrage uhođenja i proganjanja, otkrivamo ko Vas prati i proganja. Uhođenje i progranjanje pre svega izvršava lice koje u toku određenog vremenskog perioda drugo lice stalno posmatra, prati ili preduzima druge radnje u cilju fizičkog približavanja tom licu. To podrazumeva radnje kao što su:

  • Praćenje u cilju ostvarivanja kontakta (presretanje na ulici, posete na radnom mestu, sačekivanje ispred zgrade ili na poslu, kretanje na mestima gde zna da se žrva kreće, ostavljanje cveća, poklona ...),
  • Kontaktiranje putem sredstava komunikacije (preko mobilnog telefona – pozivanje i slanje sms poruka ili aplikacije za komunikaciju i slanje poruka, kao što su WhatsApp, Viber, Telegram, Signal ...),
  • Kontaktiranje putem društvenih mreža (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ili bilo koja druga mreža koja služi za upoznavanje i druženje),
  • Obraćanje preko trećeg lica (raspitivanje i kontaktiranje prijatelja, kolega, rodbine...)

Proganjanje kod žrtve izaziva strah ili uznemirenost za njenu sigurnost ili sigurnost njoj bliskih osoba i predstavlja neželjeni kontakt zbog koga je žrtva primorana da menja životne navike. Na primer, kao posledica proganjanja kod žrtve se javlja strah i anksioznost, poremećaji sna i ishrane, neke odlučuju da promene mesto stanovanja, da promene broj telefona, da promene posao i sl.

Uhođenje je obrazac neželjenog, opsesivnog, a ponekad i pretećeg ponašanja usmerenog prema drugoj osobi. To može uključivati praćenje, uznemiravanje, stalno kontaktiranje žrtve, lično i onlajn. Uhođenje može prouzrokovati da se žrtva oseća uplašeno, uznemireno i nesigurno, i može da ometa njihov svakodnevni život i navike.


Ponašanje uhođenja može varirati od relativno bezopasnih radnji, kao što je stalno slanje e-pošte ili tekstualnih poruka, do ozbiljnijih ponašanja, kao što je stalno fizičko praćenje i pretnje.


Osećaj kao da Vas uhode i prateje veoma uznemirujući i može štetiti vašem mentalnom blagostanju. Čin uhođenja je usko povezan sa uznemiravanjem i zastrašivanjem. To može uključivati da počinilac prati žrtvu lično fizički ili na internetu putem društvenih mreža i prati svakodnevne aktivnosti.

Istrage uhodjenja-i proganjanja detektiv

„Sumnjate da Vas neko uhodi i prati? Brinete za ličnu bezbednost? Kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli“

Diskretno

Besplatne konsultacije!

“Licencirani privatni detektivi Seguridad Beograd“

Možemo Vam pomoći ako Vas neko uhodi i prati


Ako sumnjate da Vas neko uhodi i prati jedan od načina da se zaštitite i saznate ko stoji iza toga, ukoliko ne znate identitet te osobe, je da angažujete našu detektivsku agenciju. O opasnosti proganjanja svedoči i činjenica da postoje slučajevi u kojima je žrtva posle proganjanja ubijena. Ako verujete da vas uhode obavestite policiju ili našu detektivsku agenciju. Za prijavu i sudski postupak uhođenja i proganjanja biće vam potrebni dokazi da potkrepite svoju tvrdnju i tu vam mi možemo pomoći u prikupljanju dokaza.


Ako ste zabrinuti da vas neko posmatra, prati ili da Vam osoba pokazuje neželjenu pažnju, angažovanje naše detektivske agencije Vam može pomoći da se stane na kraj uhođenju. Naše detektivske usluge i istraga vam mogu pomoći u prikupljanju dokaza koji su vam potrebni kako biste slučaj prijavili policiji ili tu osobu krivično gonili. Možemo da sprovedemo kontranadzor da bismo vam pomogli da utvrdimo da li vas u stvari uhode i da vam pružimo sudski prihvatljive dokaze ako jeste.


Vaš progonitelj može biti bivši partner, obožavalac, osoba koja se zaljubila u Vas ili čak neko koga ste ranije upoznali na internetu putem društvenih mreža. Ako znate ko je vaš progonitelj, proveravanje prošlosti te osobe takođe može biti od izuzetne važnosti za prikupljanje dokaza o prošlosti te osobe.


Strah od uhođenja može biti još veći kada ne poznajete osobu koja vas uhodi. Ako problem i dalje postoji ili ne možete da utvrdite ko vas proganja, kao što je čest slučaj kada je u pitanju sajber uhođenje, kontaktirajte našu detektivsku agenciju Seguridad za savet kako bismo mogli da Vam pomognemo.

Proganjanje i uhođenje je krivično delo


Proganjanje je krivično delo koje je novo u krivičnom zakonodavstvu Srbije, a na snagu je stupilo 2017. godine, čl. 138a Krivičnog zakonika - Proganjanje.

Ovo krivično delo je usko povezano sa neovlašćenim praćenjem koje za cilj ima stupanje u fizičku blizinu žrtve. Počinilac krivičnog dela pokušava da stupi u fizički kontakt sa žrtvom bilo konkretno praćenjem ili približavanjem neposredno na ulici, sedanjem za susedni sto u kafiću ili restoranu, plansko pojavljivanje na mestima koja žrtva posećuje i sl. Sva nabrojana ponašanja počinilac krivičnog dela vrši protivno volji žrtve.

Treba napomenuti da bi ovo krivično delo bilo počinjeno, moraju postojati najmanje dva incidenta u kojima je osoba doživela strah, uzbunu ili uznemirenost.

Istrage uhođenja i proganjanja Seguridad


Naša detektivska agencija specijalizovana je za istrage uhođenja i proganjanja. Sa pažljivim pristupom, pružamo podršku klijentima kako bismo identifikovali počinioce vršeći kontranadzor i zaštitili njihovu bezbednost.

Zabrinuti ste za bezbednost, neko Vas prati i uhodi - kontaktirajte nas


Ako ste uplašeni, zabrinuti za ličnu bezbednost i verujete da ste žrtva uhođenja i proganjanja kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o načinu na koji možemo da Vam pomognemo. Vaša sigurnost i bezbednost su naš imperativ. Naš primarni cilj je da obezbedimo dokaze koje ćemo Vam predstaviti, a koji ćete vi predati advokatu ili policiji kako bi progonitelja krivično gonili.


Pozovite nas ili najavite dolazak u našu detektivsku agenciju, da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze dokaze koji su Vam potrebni. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju višegodišnje iskustvo u istragama uhođenja i praćenja.

PRIVATNI DETEKTIV

Uhođenje: Angažovanje privatnog detektiva

Pomoć privatnog detektiva u slučaju uhođenja, koje se takođe naziva praćenje ili nadzor, može biti dragocena. Uhođenje se opisuje kao neželjena i ponovljena pažnja ili nadzor ili kontakt jedne osobe sa drugom osobom. Za osobu koju uhode, to je zastrašujuća situacija.

MUP
UDS logo
ISO 2024
Company Wall sert

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top