top image

 

Pronalaženje vlasnika i naslednika imovine


Ako vam je potrebna pomoć u pronalaženju vlasnika i naslednika ili dokazivanju nasledstva u pitanjima imovine, nekretnine, zemljišta, ostavine ili drugim pitanjima, detektivska agencija Seguridad Beograd za vas pronalazi vlasnike i naslednike imovine.


Ako želite da saznate podatke i dobijete informacije i podatke o vlasniku ili nasledniku ili verifikaciju ko su naslednici, kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o mogućnostima da Vam pomognemo. Naši vrhunski privatni detektivi i stručnjaci znaju kako da lociraju naslednike i pretražuju skrivene ili teško dostupne informacije.


Pronalaženje vlasnika i naslednika imovine u Srbiji


Ako vam je potrebna pomoć da saznate podatke i dobijete informacije o lociranju vlasnika ili naslednika i verifikaciji ko su naslednici, kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o vašoj ostavinskoj stvari. Naši vrhunski detektivi i stručnjaci znaju kako da lociraju naslednike i pretražuju skrivene ili teško dostupne informacije.

Pronalaženje vlasnika imovine u Srbiji, je jedna od usluga koju nudi naša detektivska agencija i imamo veliku stopu uspešnosti kada je reč o pronalaženju vlasnika imovine u Srbiji, bilo da je reč o vlasniku ili nasledniku zemljišta, kuće ili vikendice. Bez obzira da li je u pitanju nepokretna imovina ili nešto drugo, naši privatni detektivi poseduju veštine i resurse da istraže i identifikuju vlasnike.


Pronalaženje naslednika imovine u Srbiji je proces identifikacije i lociranja osoba koje imaju pravo na nasleđivanje imovine preminule osobe. Lociranje naslednika i sprovođenje pretrage naslednika (sin, ćerka, brat, sestra...) je proces koji uključuje pronalaženje pojedinaca koji mogu imati zakonsko pravo da naslede imovinu preminule osobe. Ovaj proces se često sprovodi kao deo procesa zaostavštine ili kako bi se utvrdilo ko je ili ko treba da nasledi imovinu preminule osobe.

Za uslugu pronalaženja naslednika imovine najčešće nas angažuju advokati, rodbina, kao i lica koja žele da kupe nekretninu ili zemljište, a znaju samo da je vlasnik te nepokretnosti npr. pre 50 i više godina državljanin Srbije. Nakon što nas klijent angažuje da pronađemo ko su naslednici i ustanovimo ko su naslednici imovine, uvek traže i njihove podatke, adrese stanovanja i kontakt podatke kako bi ih kontaktirali u vezi nasledjene imovine.

Pronalaženje vlasnika i naslednika imovine


Pronalaženje vlasnika imovine u inostranstvu


Često nas kontaktiraju klijenti iz inostranstva i okruženja Hrvatske, BiH, Slovenije... koji žele da stupe u kontakt i kupe nekretninu ili plac koji se vodi na državljanina Srbije, a koja je zapušten ili ga niko ne obilazi godinama. Kada klijenti dođu do podataka iz matičnog katastra o vlasnuku te nekretnine kontaktiraju našu detektivsku agenciju kako bi im mi obezbedili podatke o vlasniku nepokretnosti u Srbiji, adresu stanovanja, kontakt telefon, email adresu i sl., a sve kako bi stupili u kontakt sa njim u vezi eventualne prodaje te nepokretnosti koja se nalazi u inostranstvu.


Želite da pronađete vlasnika ili naslednika imovine – Kontaktirajte nas

 

Detektivska agencija Seguridad Beograd je istraživačka firma, sa dugogodišnjim iskustvom u istraživanju vlasnika i naslednika imovine koji su državljani Srbije, lociranju naslednika i verifikaciji odnosa naslednika/korisnika ostavioca. Naš tim privatnih detektiva radi na utvrđivanju potencijalnih naslednika i lociranju, kao i obezbedjivanju kontakt podataka.


Bez obzira da li tražite vlasnika ili naslednika imovine u inostranstvu a koji je državljanin Srbije naša detektivska agencija ima alate i resurse da vam pomogne da saznate ko su i obezbedi vam podatke za kontakt.

Pozovite nas i obavite razgovor sa licenciranim privatnim detektivom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije, da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i kontakt podatke o vlasniku ili nasledniku imovine. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku i stručnih saradnika koji imaju višegodišnje iskustvo u istragama pronalaženja vlasnika i naslednika imovine koji su državljani Srbije.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Provera legalnosti i vlasništva nekretnine

Kako bi se uverili da je prodavac nepokretnosti koju želite da kupite pravi vlasnik i da nekretnina nema na sebi hipoteku i slične terete neophodno je da se provere svi podaci o nekretnini pre kupovine.

Provera imovine i finansijskog stanja lica

Prilikom aktivnosti provere imovine i finansijskog stanja lica fokus stavljamo na proveru vlasništva imovine (pokretnu i nepokretnu imovinu, vozila, lične stvari) osobe koja se istražuje, ali i njegovog finansijskog stanja.

Prikupljanje podataka i provera informacija

Potrebni su vam relevantni podaci i informacije o nekoj osobi? Prikupljanje podataka i provera informacija, možemo za Vas prikupiti ili proveriti informacije o nekoj osobi diskretno.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd