Pronalaženje vlasnika i naslednika imovine


Ako vam je potrebna pomoć i usluga pronalaženje vlasnika i naslednika imovine ili dokazivanje nasledstva u pitanjima imovine, nekretnine, zemljišta, ostavine ili drugim pitanjima, detektivska agencija Seguridad Beograd za vas pronalazi vlasnike i naslednike imovine.


Ako vam je potrebna pomoć da saznate podatke i dobijete informacije o lociranju vlasnika ili naslednika i verifikaciji ko su naslednici, kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o vašoj ostavinskoj stvari. Naši vrhunski detektivi i stručnjaci znaju kako da lociraju naslednike i pretražuju skrivene ili teško dostupne informacije.


Pronalaženje vlasnika imovine, je jedna od usluga koju nudi naša detektivska agencija i imamo veliku stopu uspešnosti kada je reč o pronalaženju vlasnika imovine u Srbiji, bilo da je reč o vlasniku ili nasledniku zemljišta, kuće ili vikendice. Bez obzira da li je u pitanju nepokretna imovina ili nešto drugo, naši privatni detektivi poseduju veštine i resurse da istraže i identifikuju vlasnike.

Pronalaženje naslednika imovine u Srbijije proces identifikacije i lociranja osoba koje imaju pravo na nasleđivanje imovine preminule osobe. Lociranje naslednika i sprovođenje pretrage naslednika (sin, ćerka, brat, sestra...) je proces koji uključuje pronalaženje pojedinaca koji mogu imati zakonsko pravo da naslede imovinupreminule osobe. Ovaj proces se često sprovodi kao deo procesa zaostavštine ili kako bi se utvrdilo ko je ili ko treba da nasledi imovinu preminule osobe.

Za uslugu pronalaženje vlasnika i naslednika imovine najčešće nas angažuju advokati, rodbina, kao i lica koja žele da kupe nekretninu ili zemljište, a znaju samo da je vlasnik te nepokretnosti npr. pre 50 i više godina državljanin Srbije. Nakon što nas klijent angažuje da pronađemo ko su naslednici i kada ustanovimo ko su uvek traže i njihove podatke, adrese stanovanja i kontakt kako bi ih kontaktirali u vezi nasleđene imovine.

Pronalazenje vlasnika i naslednika imovine detektiv

Diskretno

Besplatne konsultacije!

„Potrebna Vam je adresa i kontakt informacije vlasnika ili naslednika imovine u inostranstvu, a koji je državljanin Srbije, možemo Vam pomoći“

Pronalaženje vlasnika imovine u Srbiji i inostranstvu


Često nas kontaktiraju klijenti iz inostranstva i okruženja Hrvatske, BiH, Slovenije... koji žele da stupe u kontakt i kupe nekretninu ili plac koji se vodi na državljanina Srbije, a koji je zapušten ili ga niko ne obilazi godinama. Kada klijenti dođu do podataka iz matičnog katastra o vlasniku te nekretnine kontaktiraju našu detektivsku agenciju kako bismo im obezbedili podatke o vlasniku nepokretnosti u Srbiji, adresu stanovanja, kontakt telefon, email adresu i sl., a sve kako bismo stupili u kontakt sa njim u vezi eventualne prodaje te nepokretnosti koja se nalazi u inostranstvu.

Detektivska agencija Seguridad Beograd je istraživačka firma, sa dugogodišnjim iskustvom u istraživanju vlasnika i naslednika imovine koji su državljani Srbije, lociranju naslednika i verifikaciji odnosa naslednika/korisnika ostavioca. Naš tim privatnih detektiva radi na utvrđivanju potencijalnih naslednika i lociranju, kao i obezbedjivanju kontakt podataka.


Bez obzira da li tražite vlasnika ili naslednika imovine u Srbiji ili u inostranstvu, a koji je državljanin Srbije, naša detektivska agencija ima alate i resurse da vam pomogne da saznate ko su i obezbedi vam podatke za kontakt.

Želite da pronađete vlasnika ili naslednika imovine – Kontaktirajte nas


Pozovite nas i obavite razgovor sa licenciranim privatnim detektivom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije. Saznajte kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i kontakt podatke o vlasniku ili nasledniku imovine. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije,eksperata za IT i forenziku i stručnih saradnika koji imaju višegodišnje iskustvo u istragama pronalaženja vlasnika i naslednika imovine koji su državljani Srbije.

2000+

Nadzora i provera lica

3000+

Poligrafskih testiranja

2000+

Forenzika telefona

1500+

Spy provera telefona

Detektivska agencija pronalaženje vlasnika i naslednika imovine


Pouzdano pronalazimo vlasnike i naslednike imovine u Srbiji pomoću naprednih istraživačkih tehnika i širokog spektra resursa. Naša detektivska agencija pruža personalizovan pristup svakom slučaju pronalaženja vlasnika i naslednika imovine.

PRIVATNI DETEKTIV

Kako pronaći i angažovati privatnog detektiva

Pronalaženje i angažovanje privatnog detektiva može biti korisno kada se suočavate sa situacijama koje zahtevaju profesionalnu istragu. Bez obzira da li je u pitanju provera prošlosti, pronalaženje nestale osobe ili provera imovine, pravi detektiv može biti ključni saveznik u otkrivanju istine.

MUP Srbije
UDS black
ISO 2024 black
Company Wall sert black

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top