top image

 

Lociranje osobe


Lociranje osobe je usluga koju naša detektivska agencija nudi svim pravnim i fizičkim licima na teritoriji Srbije. Da li tražite izgubljenu ljubav, starog prijatelja, člana porodice, naslednika ili izvršioca testamenta, vlasnika neke nekretnine, dužnika ili bivšeg supružnika koji je prestao da plaća alimentaciju? Detektivska agencija Seguridad će Vam pomoći u tome, imamo uspeh od 90% u lociranju osoba.


Da li treba da pronađete nestalu osobu, osobu koja se krije od vas, locirate nekoga, pronađete trenutnu adresu stanovanja, došli ste na pravo mesto za brzu i stručnu pomoć u lociranju lica. Postoji mnogo razloga zašto ćete možda morati nekoga da locirate, a posao naše detektivske agencije je da vam pomognemo u tome.


Kada trebate da pronađete osobu iz ličnih ili pravnih razloga, detektivska agencija Seguridad vam može pomoći da se ta osoba pronađe i locira trenutna adresa.


Mi nismo online kompanija koja ima bazu podataka i koja vam daje stare, zastarele javne podatke. Mi smo licencirana detektivska agencija i specijalizovani smo za brzo pronalaženje ljudi i adresa. Imamo pristup podacima, bazama podataka i drugim izvorima informacija koji nam omogućavaju da vam damo rezultat koji želite, trenutnu lokaciju stanovanja osobe.

Lociranje osobe


Pomoć detektivske agencije u traženju i lociranju osobe


Očigledno je da je neke ljude teže locirati od drugih. Oni koje traže organi za sprovođenje zakona MUP ili sud, banke ili izvršitelji ili neke druge institucije, zahtevaju više posla na lociranju od prosečne osobe. Usluge traženja i lociranja osoba pružamo na teritorioji cele Srbije.


Pre preuzimanja posla lociranja lica, neophodno je da nam kažete i date što je više moguće informacija o osobi koju pokušavamo da lociramo, kako bismo mogli da vam damo tačnu procenu o potrebnom vremenu i troškovima lociranja. Osim navedenih informacija, neophodno je da nam kažete i pravi razlog, motiv za lociranje osobe koja vas interesuje.


Naša detektivska agencija Seguridad pronalazi ne samo lokaciju, adresu stanovanja osobe koja vas zanima, već često vam dajemo trenutne telefonske brojeve i ostale informacije do kojih dodjemo vršeći istragu lociranja osobe.


Potrebna Vam je lokacija i adresa neke osobe – kontaktirajte nas


Ukoliko Vam je potrebna usluga lociranja osobe, pronalaženja adrese stanovanja nekog lica bilo gde na teritoriji Srbije, obratite nam se sa punim poverenjem, garantujemo Vam profesionalnost i potpunu diskretnost.


Pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim privatnim detektivom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije, da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije o trenutnoj lokaciji i adresi stanovanja. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, i stručnih saradnika koji imaju višedecenijsko iskustvo u istragama lociranja osoba.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Pronalaženje lica koja se kriju

Pronalaženje lica koja se kriju naši privatni detektivi će Vam pomoći da pronadjete adresu i osobu koja Vam je dužna ili vas je prevarila ili iz nekog drugog razloga se krije od Vas.

Prikupljanje podataka i provera informacija

Potrebni su vam relevantni podaci i informacije o nekoj osobi? Prikupljanje podataka i provera informacija, možemo prikupiti ili proveriti informacije o nekoj osobi diskretno.

Pronalaženje adrese i kontakt podataka lica

Ako Vam je potrebna adresa neke osobe ili želite da stupite u kontakt sa osobom koju dugo niste videli, ili jednostavno tražite adresu osobe koja se krije od Vas, nekoga ko vam duguje novac, starog prijatelja ili rođaka...

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd