Provera vernosti partnera preljuba

Lociranje osobe


Lociranje osobe je usluga koju naša detektivska agencija nudi svim pravnim i fizičkim licima na teritoriji Srbije. Da li tražite izgubljenu ljubav, starog prijatelja, člana porodice, naslednika ili izvršioca testamenta, vlasnika neke nekretnine, dužnika ili bivšeg supružnika koji je prestao da plaća alimentaciju? Detektivska agencija Seguridad će Vam pomoći u tome, imamo uspeh od 90% u lociranju osoba.


Da li treba da pronađete nestalu osobu, osobu koja se krije od vas, locirate nekoga, pronađete trenutnu adresu stanovanja, došli ste na pravo mesto za brzu i stručnu pomoć u lociranju lica. Postoji mnogo razloga zašto ćete možda morati nekoga da locirate, a posao naše detektivske agencije je da vam pomognemo u tome.


Kada trebate da pronađete osobu iz ličnih ili pravnih razloga, detektivska agencija Seguridad vam može pomoći da se ta osoba pronađe i locira trenutna adresa.

Mi nismo online kompanija koja ima bazu podataka i koja vam daje stare, zastarele javne podatke. Mi smo licencirana detektivska agencija i specijalizovani smo za brzo pronalaženje ljudi i adresa. Imamo pristup podacima, bazama podataka i drugim izvorima informacija koji nam omogućavaju da vam damo rezultat koji želite, trenutnu lokaciju stanovanja osobe.

Lociranje osobe detektiv

„Potrebna Vam je trenutna lokacija neke osobe i adresa? Možemo da pronađemo trenutnu adresu stanovanja ili kontakt podatke osobe koju želite da pronađete“

Diskretno

Besplatne konsultacije!

“Licencirani privatni detektivi Seguridad Beograd“

Pomoć detektivske agencije u traženju i lociranju osobe


Očigledno je da je neke ljude teže locirati od drugih. Oni koje traže organi za sprovođenje zakona MUP ili sud, banke ili izvršitelji ili neke druge institucije, zahtevaju više posla na lociranju od prosečne osobe. Usluge traženja i lociranja osoba pružamo na teritoriji cele Srbije.

Pre preuzimanja posla lociranja lica, neophodno je da nam kažete i date što je više moguće informacija o osobi koju želite da se locira, kako bismo mogli da vam damo tačnu procenu o potrebnom vremenu i troškovima lociranja. Osim navedenih informacija, neophodno je da nam kažete i pravi razlog, motiv za lociranje osobe koja vas interesuje.


Naša detektivska agencija Seguridad pronalazi ne samo lokaciju, adresu stanovanja osobe koja vas zanima, već često vam dajemo trenutne telefonske brojeve i ostale informacije do kojih dođemo vršeći istragu lociranja osobe.

Potrebna Vam je lokacija i adresa neke osobe – kontaktirajte nas


Ukoliko Vam je potrebna usluga lociranja osobe, pronalaženja adrese stanovanja nekog lica bilo gde na teritoriji Srbije, obratite nam se sa punim poverenjem, garantujemo Vam profesionalnost i potpunu diskretnost.

Pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim privatnim detektivom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije. Saznajte kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije o trenutnoj lokaciji i adresi stanovanja. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije,eksperata za IT i forenziku, i stručnih saradnika koji imaju višegodišnje iskustvo u istragama lociranja osoba.

Detektivska agencija lociranje osobe


Detektivi naše detektivske agencije pažljivo prikupljaju informacije i sprovode temeljne provere kako bi obezbedili tačnost informacije gde se osoba nalazi. Koristimo napredne tehnike istraživanja i resurse kako bismo pružili pouzdane informacije klijentima.

PRIVATNI DETEKTIV

Koliko košta pronalaženje - lociranje osobe?

Lociranje i pronalaženje neke osobe može biti veoma složen proces. Bez obzira da li tražite izgubljenog člana porodice, starog prijatelja ili dužnika, važno je razumeti faktore koji utiču na cenu ovog postupka. Istražićemo sve aspekte koji utiču na cenu pronalaženja osobe...

MUP
UDS logo
ISO 2024
Company Wall sert

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top