top image

 

Sajber istražitelj – detektiv


Sajber istražitelj - detektiv je IT stručnjak i profesionalac koji je specijalizovan za istragu i sprečavanje sajber zločina. Zaposleni u našoj detektivskoj agenciji su IT profesionalci koji rade na identifikaciji, praćenju i krivičnom gonjenju pojedinaca ili grupa koji se bave nezakonitim aktivnostima na internetu, kao što su hakovanje, krađa identiteta, ucenjivanje, uznemiravanje na društvenim mrežama i onlajn prevare.


Sajber istražitelji (Cyber Investigator) koriste različite tehnike i alate za prikupljanje dokaza i pronalaženje sajber kriminalaca. Oni mogu da analiziraju računarske sisteme i mreže, pretražuju onlajn zapise i baze podataka i koriste forenzičke alate za oporavak podataka i informacija.


Sajber istrage mogu imati različite oblike, a naša detektivska agencija ima dosta stručnosti i iskustva da odlučimo koje su usluge najbolje za rešavanje vašeg problema. Naš tim detektivske agencije Seguridad sastavljen je od stručnih i profesionalnih sajber istražitelja – privatnih detektiva i imamo veliko iskustvo kako u komercijalnom tako i u privatnom sektoru i možemo Vam dati savet o tome kako tačno možemo da vam pomognemo da zaštitite sebe i svoju reputaciju na internetu.


Da li Vam je potreban sajber istražitelj?


Da li vam je potreban sajber istražitelj ili ne zavisi od vaše specifičnosti Vaše situacije. Evo nekoliko situacija i problema koji su najčešći i ako se prepoznate u nekom od dole navedenih razmislite o angažovanju naše detektivske agencije, odnosno sajber istražitelja:


Istrage uznemiravanje i zlostavljanje na internetu


Kako upotreba interneta generalno raste, tako se povećavaju i slučajevi uznemiravanja i zlostavljanja na mreži – ali ne morate to samo da trpite. Možete misliti da su uznemiravači na internetu nedodirljivi, ali mi tačno znamo kako da ih pronađemo. Profesionalni sajber istražitelj može vam pomoći ako ste na meti za onlajn zločina poput sajber-uhođenja, sajber maltretiranja, trolovanja ili osvetničke pornografije. Nnaši sajber istražitelji mogu da istraže i da identifikuju uznemiravača, prikupe sve dokaze koji su potrebni da se to zaustavi i da vas upute ka sledećim koracima za rešavanje problema, kao i pomoć u zaštiti vaše reputacije na internetu.


Istrage krađa identiteta, lažno predstavljanje i lažni profili


S obzirom da se sada više toga odvija na mreži nego ikada ranije, sve je važnije da zaštitite svoj identitet i integritet vašeg onlajn profila. Ako se neko pretvara da ste vi na mreži, može biti teško znati gde da počnete da rešavate problem. Dozvolite nam da uradimo težak posao umesto vas – naše sajber istrage mogu vam pomoći da vratite svoj identitet pod svoju kontrolu.


Osim toga, ako je neko drugi stvorio lažni identitet da vas prevari, bilo na sajtu za upoznavanje na internetu ili na društvenim mrežama, možemo vam pomoći. Ako sumnjate da je neko napravio lažni identitet na mreži da bi vam se približio – naša usluga provere tog profila i identiteta osobe koja se nalazi iza profila bi mogla biti od velike važnosti za Vas. Naša temeljna istraga će uključiti ključne informacije kao što su njihovo pravo ime i bračni status, kao i bilo kakvu kriminalnu istoriju ili druge važne stvari koje želite znati.

Sajber istražitelj detektiv

Istrage internet prevare


Online kriminalci postaju sve pametniji, koristeći najnoviju tehnologiju i tehnike da varaju ljude na Internetu. Naše veliko znanje i iskustvo o prevarama na internetu i naše razumevanje metoda prevaranta nam daje prednost u borbi protiv onlajn kriminala.


Ako sumnjate da ste bili žrtva onlajn prevare – možda ste odgovorili na pametno konstruisanu e-poštu za prevaru ili ste izvršili online kupovinu za koju se ispostavilo da nije ono što je obećano. Naši specijalizovani sajber istražitelji imaju odličnu stopu uspeha, a mi koristimo najsavremeniju tehnologiju i najsavremenije tehnike kako bismo bili korak ispred prevaranata, pomažući vam da budete sigurni na internetu.


Imate problem i želite da angažujte sajber istražitelja – kontaktirajte nas


Ovo gore su samo neke od usluga sajber istraga koje nudi naša detektivska agencija. Ako imate bilo kakav problem na internetu koji treba istražiti, budite sigurni da imamo znanje i iskustvo da ga rešimo. Šta god vam je potrebno, mi Vam možemo pomoći.


Ako želite pomoć veštog i diskretnog sajber istražitelja - detektiva da reši Vaš problem, kontaktirajte nas kako bismo razgovarali diskretno i poverljivo o načinu kako možemo da Vam pomognemo.


Pozovite nas ili najavite dolazak u našu detektivsku agenciju, da saznate kako Vam možemo pomoći da pronađete dokaze koji su Vam potrebni. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju višedecenijsko iskustvo u sajber istragama.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Istrage o uznemiravanju na internetu

Sajber uznemiravanje i maltretiranje, je upotreba digitalnih tehnologija, kao što su društveni mediji, aplikacije za razmenu poruka i e-pošta, za uznemiravanje, zastrašivanje ili nanošenje štete nekome. Ako ste žrtva internet uznemiravanja kontaktirajte nas.

Istrage prevara na sajtovima za upoznavanje

Kriminalci i prevaranti sve više koriste veb-sajtove za upoznavanje i druženje da počine prevare. Naše istrage i provere ko stoji iza profila, sa druge strane ekrana, mogu Vam pomoći da izbegnete da postanete plen najsuptilnijih prevara na portalima za upoznavanje i druženje.

Istrage ucenjivanja na internetu

Ucena na internetu je kada pojedinac ili pojedinci prete da će podeliti neke informacije o drugoj osobi sa njenim prijateljima, porodicom ili ih izložiti javnosti putem interneta ukoliko se ne ispuni zahtev, obično finansijski.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd