Otkrivanje narkomanije dece i mladih


Problem narkomanije dece i mladih sve češći je problem našeg društva. Podaci pokazuju da u Srbiji ima više od 100.000 zavisnika od droga, od toga samo u Beogradu ima 7.000 registrovanih narkomana, dok je oko 30.000 nezvaničan podatak.

Detektivska agencija Seguridad Beograd uspešno obavlja otkrivanje narkomanije dece i mladih, odnosno nadziranje deteta gde se kreće, s kim se druži, gde zalazi, kako biste imali jasniju sliku da li vaše dete ima veze sa narkoticima ili je nešto drugo u pitanju što Vas je navelo da posumnjate da se drogira. Najvažnije je rano otkrivanje osobe koja konzumira narkotike kako bi na vreme počela borba sa ovim problemom.

Mladi najčešće koriste kombinaciju narkotika i opijata i to alkohol i lekovi za smirenje (lorazepam, bromazepam), ili ekstazi i energetska pića, ili alkohol i marihuana. Najčešće je u pitanju kombinacija i ona zavisi od toga šta žele da postignu da li žele da plešu do jutra na nekoj žurci ili da se opuste.

Mladi najčešće prvi put drogu probaju iz znatiželje, dosade, potištenosti, želje za avanturom, slabosti da odbiju ponuđenu drogu kao i zbog nedostatka čvršće veze s porodicom. Drogu još uvek shvataju kao dobru zabavu, bežanje u nestvarni svet, čak i kao modu ili ulaznicu u svet odraslih.

Otkrivanje narkomanije dece i mladih detektiv

Diskretno

Besplatne konsultacije!

„Sumnjate da Vaše dete koristi narkotike i opijate? Promenilo je ponašanje i navike? Možemo Vam pomoći da saznate istinu“

Korišćenje narkotika kod srednjoškolaca


Prošle godine sprovedena su istraživanja u srednjim školama u Srbiji o korišćenju narkotika kod dece. Dobijeni podaci su poražavajući i pokazuju da više od 50% srednjoškolaca marihuanu proba pre 15. godine. Takođe, podaci istraživanja pokazuju da u razredu od 30 učenika, njih troje ili četvoro svakodnevno uzima marihuanu i ispoljava zavisnost, dok trećina učenika je rekla da bi veoma lako pronašli, odnosno kupili drogu.

Marihuana je svakako najzastupljenija droga među mladima, a zajedno sa ekstazijem i amfetaminima, čini oko 80 odsto svih dostupnih psihoaktivnih supstanci.Droga osvaja i decu, čak i osnovce i donja starosna granica se sve više spušta, pa je pored srednjoškolaca uzimaju i učenici starijih razreda osnovnih škola. Najviše se koristi marihuana u obliku cigarete, a osim nje najčešće se koriste LSD i tablete ekstazija.

Sumnjate da Vaše dete koristi narkotike?


U otkrivanju narkomanije dece i mladih, detektivska agencija Seguridad, privatni detektivi su angažovani sve češće od strane roditelja kod kojih postoji sumnja da se njihova deca ili bliski članovi porodice drogiraju, ili da koriste različite vrste opijata. Kod postojanja takvih sumnji, roditelji sve češće angažuju detektivsku agenciju, odnosno privatnog detektiva kako bi otklonili takve sumnje ili prikupili dokaze da se njihovo dete drogira. U takvim slučajevima, potrebno je oprezno pristupiti otkrivanju narkomanije kod dece i mladih, a dodatno u tom procesu mogu pomoći uočene promene ponašanja koje mogu biti pokazatelj da se Vaše dete drogira:

• duže odsustvovanje od kuće,

• periodično odvajanje od ukućana i zaključavanje u sobu ili neku drugu prostoriju,

• nagle promene raspoloženja,

• poremećen ritam spavanja,

• promene u funkcionisanju u školi ili fakultetu,

• gubitak volje i koncentracije,

• nezainteresovanost za ranije hobije,

• novo društvo ili devojka sa kojima ne želi da Vas upozna,

• gubitak na težini,

• povećano trošenje novca,

• krađa novca, predmeta ili dragocenosti iz kuće,

• agresivno ponašanje koje izazivaju neke droge.

Ponašanje dece i mladih koji koriste narkotike


U zavisnosti od psihoaktivnih supstanci i njihovog uticaja, kada neko konzumira droge ili bilo koje opijate, po uzimanju, možete primetiti sledeće: nerazumljiv, nepovezan, brz ili usporen i otežan govor, osoba može čak da priča sama sa sobom, ili da iznosi paranoidne ideje, može biti jako agresivna verbalno i fizički ili ekstremno vesela bez jasnog razloga, često može imati krvave oči ili se oči cakle, ne može da zaspi ili spava jako dugo tako da se jedva probudi.

Ukoliko primetite neke od ovih znakova kod Vašeg deteta sasvim je dovoljno da posumnjate da dete koristi neku vrstu droge, ali nemojte u startu sumnjičiti dete, morate da budete sigurni da uzima drogu.

2000+

Nadzora i provera lica

3000+

Poligrafskih testiranja

2000+

Forenzika telefona

1500+

Spy provera telefona

Detektivska agencija - Otkrivanje narkomanije dece i mladih


Naša detektivska agencija vrši proveru i otkrivanje narkomanije dece i mladih. Koristimo diskretan pristup u radu, obezbeđujemo da roditelji dobiju prave informacije kako bi pravovremeno reagovali i pružili podršku detetu ukoliko koristi narkotike.

Otkrivanje narkomanije dece i mladih angažovanje detektivske agencije


Dugogodišnje iskustvo u radu sa roditeljima omogućilo je da naša detektivska agencija Seguridad razvije metode i tehnike kojima omogućava pomno nadgledanje navika dece i analize njihovog ponašanja što će olakšati donošenje odluka o merama koje treba preduzeti kako bi se deca zaštitila od droge, ili ako je to potrebno, da se na vreme istraži eventualno uzimanje droga i preduzmu preventivne mere.

Sumnjate da član porodice koristi narkotike - kontaktirajte nas


Ukoliko samo posumnjate da Vaše dete ili neko od mladih članova porodice ima problema sa zavisnošću ili korišćenju narkotika i želite to da proverite ili ustanovite istinitost sumnji, obratite nam se sa punim poverenjem i mi ćemo to diskretno istražiti za Vas.

Pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim privatnim detektivom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije. Saznajte kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni da li Vaše dete koristi neke droge ili ne.Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije,eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju višedecenijsko iskustvo u istragama provere i otkrivanja korišćenja narkotika kod dece i mladih.

PRIVATNI DETEKTIV

Kako odabrati najbolju detektivsku agenciju

Detektivske usluge mogu igrati presudnu ulogu u rešavanju problema i otkrivanju istine, bilo da se radi o ličnim ili poslovnim izazovima. Međutim, odabir prave detektivske agencije može biti ključan korak ka postizanju uspešnih rezultata.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujemo - 100% Diskretno

Kompleksne istrage, nadzor i kontrola zaposlenih, provera bolovanja zaposlenih, forenzika telefona i računara, bezbednosni konsalting, poligrafsko ispitivanje zaposlenih...

MUP Srbije
UDS black
ISO 2024 black
Company Wall sert black

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top