top image

 

Istrage prevara na sajtovima za upoznavanje


Istrage prevara na sajtovima za upoznavanje je sve češća detektivska usluga za kojom klijenti danas imaju potrebu i zbog čega naša detektivska agencija ima sve više poziva osoba koji su na razne načine prevarene na sajtovima ili aplikacijama za upoznavanje i druženje, ili na društvenim mrežama.


Facebook, Instagram, internet stranice za upoznavanje i mobilne aplikacije kao što su Tinder, Badoo, Bumble, Match.com i sl. mogu otvoriti novi svet upoznavanja na internetu, pomažući samcima da pronađu ljubav i druženje. Ali dok neki pronalaze svoj par, drugi se susreću sa opasnim, čak i smrtonosnim situacijama koje su mogle biti sprečene sveobuhvatnom proverom profila i lica na sajtovima za upoznavanje.


Iako popularnost onlajn upoznavanja svakako proširuje krug potencijalnih partnera, takođe olakšava dolazak u kontakt sa potencijalno opasnim ljudima. Ove aplikacije, koje su često dostupne besplatno, koriste milioni korisnika, uključujući kriminalce i ucenjivače, vešte manipulatore, kradljivce identiteta i seksualne prestupnike.


S obzirom na to da se broj prevara na sajtovima za upoznavanje na internetu povećava iz godine u godinu, postalo je teško znati kome i čemu verovati i ko stoji iza profila na sajtu za upoznavanje. Osim rizika da budu prevareni ili lagani, „romantične prevare“ mogu biti orkestrirane od strane sajber kriminalaca koji nameravaju da iznude ili ukradu novac i informacije putem pametnih i stalno promenljivih šema prevare.


Detektivska agencija vrši provere profila na sajtovim za upoznavanje


Kriminalci i prevaranti sve više koriste veb-sajtove za upoznavanje i druženje da počine prevare. Kako možete biti sigurni da je osoba na mreži ona za koju se predstavlja? Sveobuhvatne provere profila na društvenim mrežama i sajtovima za upoznavanje koje vrši nasa detektivska agencija mogu da vam daju sve potrebne informacije o osobi sa kojom se dopisujete ili ste već u nekoj vrsti veze i odnosa.


Naše istrage i provere ko stoji iza profila, sa druge strane ekrana, mogu Vam pomoći da izbegnete da postanete plen najsuptilnijih prevara sa portalima za upoznavanje i druženje. Ako odlučite da uspostavite vezu sa nekim na mreži ili ste je već uspostavili, naše provere identiteta mogu da osiguraju da su oni zaista onakvi kakvim se predstavljaju ili ne.

Istrage prevara na sajtovima za upoznavanje


Prepoznavanje prevaranta i prevara na internetu


Prepoznavanje prevaranta na internetu zahteva najsavremeniju tehnologiju i metode za otkrivanje sve pametnijih i dinamičnijih metoda prevare. Jedno od najsigurnijih načina da se prepozna prevarant je da se izvrši provera tog profila, odnosno identiteta lica koje se nalazi iza profila, kako bi se utvrdilo da li je profil stvaran ili ne.


Prevaranti često koriste fotografije manekenki sakupljene sa društvenih medija da kreiraju lažne profile. Često od vas traže direktnu adresu e-pošte ili broj telefona ili Vibera od samog početka kako bi prekinuli komunikaciju sa sajta za upoznavanje. Prevaranti će se često predstavljati kao da imaju problema sa svojom srećom i sudbinom da biste ih sažalili, izražavajući jake emocije vrlo rano. Ako tvrde da su bolesni, imaju člana porodice koji je bolestan i treba mu hitnu (i skupu) zdravstvenu negu i sl. Ovo će se razvijati sve dok ne zatraže pomoć ili novac direktno ili indirektno.


Prevaranti su često veoma pametni u procenjivanju karaktera korisnika i mogu privući vašu simpatiju bez ikakvih pitanja. Oni vam mogu čak ponuditi novac, poklone i emotivna pisma i poruke kao način da steknete poverenje. Kada zatraže da vas posete, jadaće se što nemaju višak novca za kupovinu avionske karte, da imaju problem sa računom u banci i sl.


Ovi znakovi upozorenja su samo neki koje koriste onlajn prevaranti. Naša detektivska agencija može da potvrdi autentičnost takvih profila pre nego što se više zbližite ili dogovorite bilo kakav sastanak ili pošaljete novac.


Sumnjate u profil osobe koju ste upoznali na internetu – kontaktirajte nas


Ako imate razloga da sumnjate da je profil osobe koju ste upoznali na društvenoj mreži ili sajtovima za upoznavanje možda lažan, možemo vam pomoći da otkrijete ko stoji iza tog profila pre nego što Vam napravi bilo kakvu štetu. Ako osoba traži seksualno eksplicitne slike ili lične osetljive informacije ili novac, važno je da znate istinitost i verodostojnost tog profila ili osobe, jer prevaranti to mogu i koriste kao ucenu kasnije.


Privatni detektivi detektivske agencije Seguridad će raditi na tome da vam pruže sve informacije koje su vam potrebne, tako da možete znati jeli osoba stvarna ili je prevarant, sprečavajući na vreme da imate bilo kakve probleme kasnije.


Pozovite nas da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju veliko iskustvo u istragama prevara na internetu, na sajtovima za upoznavanje i druženje.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Provera lica kod upoznavanja na internetu

Provera lica kod upoznavanja na internetu ili online upoznavanja je metoda koja se koriste za proveru identiteta pojedinaca koji koristi društvene mreže ili aplikacije za upoznavanje. Provera identiteta lica koje ste upoznali na internetu - Da li su oni ono za šta kažu da jesu?

Istrage internet prevara

Prevaranti i sajber kriminalci na internetu koriste nepoštene tehnike kako bi nezakonito zaradili novac dok nanose gubitak drugoj strani.  Ukoliko ste žrtva internet prevare kontaktirajte nas kako bi Vam pomogli u skupljanju dokaza.

Istraga društvenih mreža

Bilo da je u pitanju Twitter, Facebook ili Instagram, naša detektivska agencija koristi najsavremeniji softver za sprovođenje temeljnih istraživanja na nalozima društvenih mreža prikupljajući dragocene informacije za podršku istragama na zahtev klijenta.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd