Provera vernosti partnera preljuba

Istrage prevara na sajtovima za upoznavanje


Istrage prevara na sajtovima za upoznavanje je sve češća detektivska usluga za kojom klijenti danas imaju potrebu. Zbog čega naša detektivska agencija ima sve više poziva osoba koji su na razne načine prevareni na sajtovima, aplikacijama za upoznavanje i druženje, ili na društvenim mrežama.

Internet stranice za upoznavanje i mobilne aplikacije kao što su Facebook, Instagram, Tinder, Badoo, Bumble, Match.com i sl. mogu otvoriti novi svet upoznavanja na internetu, pomažući samcima da pronađu ljubav i druženje. Ali dok neki pronalaze svoj par, drugi se susreću sa opasnim, čak i smrtonosnim situacijama koje su mogle biti sprečene sveobuhvatnom proverom profila i lica na sajtovima za upoznavanje.


Iako popularnost onlajn upoznavanja svakako proširuje krug potencijalnih partnera, takođe olakšava dolazak u kontakt sa potencijalno opasnim ljudima. Ove aplikacije, koje su često dostupne besplatno, koriste milioni korisnika, uključujući kriminalce i ucenjivače, vešte manipulatore, kradljivce identiteta i seksualne prestupnike.


S obzirom na to da se broj prevara na sajtovima za upoznavanje i druženje na internetu povećava iz godine u godinu, postalo je teško znati kome i čemu verovati iko stoji iza profila na sajtu za upoznavanje. Osim rizika da budu prevareni ili slagani, „romantične prevare“ mogu biti orkestrirane od strane sajber kriminalaca koji nameravaju da iznude ili ukradu novac i informacije putem pametnih i stalno promenljivih šema prevare.

Istrage prevara na sajtovima za upoznavanje

„Sumnjate da osoba koju ste upoznali na internetu nije ta osoba za koju se predstavlja? Sumnjate da je prevarant? Mi proveravamo za Vas“

Diskretno

Besplatne konsultacije!

“Licencirani privatni detektivi Seguridad Beograd“

Vršimo provere profila na sajtovima za upoznavanje


Kriminalci i prevaranti sve više koriste veb-sajtove za upoznavanje i druženje da počine prevare. Kako možete biti sigurni da je osoba na mreži ona za koju se predstavlja? Sveobuhvatne provere profila na društvenim mrežama i sajtovima za upoznavanje koje vrši nasa detektivska agencija mogu da vam daju sve potrebne informacije o osobi sa kojom se dopisujete ili ste već u nekoj vrsti veze i odnosa.

Privatni detektivi detektivske agencije Seguridad će raditi na tome da vam pruže sve informacije koje su vam potrebne. Istrage prevara na sajtovima za upoznavanje tako da možete znati jeli osoba stvarna ili je prevarant, sprečavajući na vreme da imate bilo kakve probleme kasnije.


Naše istrage i provere ko stoji iza profila, sa druge strane ekrana, mogu Vam pomoći da izbegnete da postanete plen najsuptilnijih prevara sa portalima za upoznavanje i druženje. Ako odlučite da uspostavite vezu sa nekim na mreži ili ste je već uspostavili, naše provere identiteta mogu da osiguraju da su oni zaista onakvi kakvim se predstavljaju ili ne.

Prepoznavanje prevaranta i prevara na internetu


Prepoznavanje prevaranta na internetuzahteva najsavremeniju tehnologiju i metode za otkrivanje sve pametnijih i dinamičnijih metoda prevare. Jedno od najsigurnijih načina da se prepozna prevarant je da se izvrši provera tog profila, odnosno identiteta lica koje se nalazi iza profila, kako bi se utvrdilo da li je profil stvaran ili ne.

Prevaranti često koriste fotografije manekenki sakupljene sa društvenih medija da kreiraju lažne profile. Često od vas traže direktnu adresu e-pošte ili broj telefona ili Vibera od samog početka kako bi prekinuli komunikaciju sa sajta za upoznavanje. Prevaranti će se često predstavljati kao da imaju problema sa svojom srećom i sudbinom da biste ih sažalili, izražavajući jake emocije vrlo rano. Ako tvrde da su bolesni, imaju člana porodice koji je bolestan i treba mu hitnu (i skupu) zdravstvenu negu i sl. Ovo će se razvijati sve dok ne zatraže pomoć ili novac direktno ili indirektno.


Prevaranti su često veoma pametni u procenjivanju karaktera korisnika i mogu privući vašu simpatiju bez ikakvih pitanja. Oni vam mogu čak ponuditi novac, poklone i emotivna pisma i poruke kao način da steknete poverenje. Kada zatraže da vas posete, jadaće se što nemaju višak novca za kupovinu avionske karte, da imaju problem sa računom u banci i sl.


Ovi znakovi upozorenja su samo neki koje koriste onlajn prevaranti. Naša detektivska agencija može da potvrdi autentičnost takvih profila pre nego što se više zbližite ili dogovorite bilo kakav sastanak ili pošaljete novac.

Istrage prevara na sajtovima za upoznavanje


Specijalizovani smo za otkrivanje prevara na sajtovima za upoznavanje. Naša detektivska agencija koristi sofisticirane tehnike i alate kako bismo otkrili počinioce prevara na platformama za online upoznavanje.

Sumnjate u profil osobe koju ste upoznali na internetu – kontaktirajte nas


Ako imate razloga da sumnjate da je profil osobe koju ste upoznali na društvenoj mreži ili sajtovima za upoznavanje možda lažan, možemo vam pomoći da otkrijete ko stoji iza tog profila pre nego što Vam napravi bilo kakvu štetu. Ako osoba traži seksualno eksplicitne slike ili lične osetljive informacije ili novac, važno je da znate istinitost i verodostojnost tog profila ili osobe, jer prevaranti to mogu i koriste kao ucenu kasnije.


Pozovite nas da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju veliko iskustvo u istragama prevara na internetu, na sajtovima za upoznavanje i druženje.

PRIVATNI DETEKTIV

Otkrivanje istine uz pomoć detektivske agencije

Detektivske istrage predstavljaju ključni alat za otkrivanje istine i prikupljanje relevantnih informacija u različitim situacijama. Detektivske agencije koriste različite metode, tehnike i alatke kako bi sproveli istrage prevare koje pružaju klijentima neophodne odgovore.

MUP
UDS logo
ISO 2024
Company Wall sert

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top