top image

 

Usluga uručenja pravnih dokumenata


Pružanje usluga uručenja pravnih dokumenata je vrsta usluge u vezi sa pravnim postupkom, gde pravni dokumenti moraju biti dostavljeni jednoj ili više osoba. Naša detektivska agencija vrši dostavljanje i uručenje pravnih dokumenata na teritoriji cele Srbije za pravna i fizička lica.  


Dostavljanje, uručenje pravnih dokumenata fizičkom licu ili pravnom licu, uključuje sledeća dokumenta:


•    pozivi,
•    žalbe,
•    rešenja,
•    obaveštenja
•    i druga pravna dokumenta.


U slučajevima kada lice izbegava da primi pravna dokumenta ili ih je teško licirati, kada ne stanuju na adresi koja je navedena kao zvanično prebivalište. Privatni detektivi detektivske agencije Seguridad često su angažovani da lociraju osobu kojoj treba uručiti dokumenta, da dodju do adrese na kojoj borave. Kada se lice locira i  pronađe, privatni detektiv može lično uručiti pravne dokumente u ime klijenta.


Veliki broj osoba se skriva i izbegava prekršajnu i krivičnu odgovornost tako što odbijaju da prime dokumenta vezana za pravni proces u nadi da će delo i predmet zastariti.


Naši privatni detektivi su veoma uspešni u pronalaženju lica koji ne žele da budu pronađena, i koristeći proverene tehnike stečene kroz godine iskustva mogu da Vam pomognu brzo i efikasno da saznate trenutnu adresu lica kojem je potrebno da uručite dokumenta.

Usluga uručenja pravnih dokumenata


Detektivska agencija za Vas uručuje pravnu dokumentaciju


Ukoliko ste sami pokušali dostavu i uručenje pravnih dokumenta putem pošte ili na neki drugi način i niste u tome uspeli, detektivska agencija Seguridad je tu da Vam pomogne da se pravna ili poslovna dokumenta uruče osobi kojoj želite da budu dostavljana uredno uz sve zakonske procedure.


Ukoliko je potrebno da se uruče pravna dokumenta osobi koja se skriva ili namerno izbegava primanje Vaše dokumentacije radi izbegavanja odgovornosti, naši licencirani privatni detektivi mogu locirati i pronaći tu osobu, adresu i uručiti joj dokumenta na način na koji pravno lice ili sud može zvanično smatrati da su dokumenta uručena.

Detektivska agencija pruža usluge dostavljanja pravnih dokumenata, pismena fizičkim licima, pravnim licima, advokatskim kancelarijama, osiguravajućim kućama, agencijama za naplatu potraživanja i ostalima na teritoriji cele Srbije.


Potrebno je da se nekoj osobi uruče dokumenta – kontaktirajte nas


Ukoliko imate potrebu da se neka pravna dokumenta uruče nekoj osobi kontaktirajte nas i mi ćemo to uraditi za Vas.

Pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim privatnim detektivom naše detektivske agencije, da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni vezano za uručenje pravnih dokumenata. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku i stručnih saradnika koji imaju veliko iskustvo u lociranju lica, trenutnih adresa stanovanja i uručenju pravne dokumentacije.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Pronalaženje adrese i kontakt podataka lica

Ako Vam je potrebna adresa neke osobe ili želite da stupite u kontakt sa osobom koju dugo niste videli, ili jednostavno tražite adresu osobe koja se krije od Vas, nekoga ko vam duguje novac, starog prijatelja ili rođaka...

Pronalaženje lica koja se kriju

Pronalaženje lica koja se kriju naši privatni detektivi će Vam pomoći da pronadjete adresu i osobu koja Vam je dužna ili vas je prevarila ili iz nekog drugog razloga se krije od Vas.

Pravna pomoć u procesima pred sudom

Veliki broj slučajeva na kojima je angažovana privatna detektivska agencija Seguridad zahteva pružanje pravne pomoći u procesima koji se odvijaju pred sudom. Prikupljanje dokaza za postupke pred sudom.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd