Kontakt 011 3477 323      Radno vreme 24/7

Detektivske usluge i korporativna bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd

Kontakt

Adresa

Glasinačka 8, 11050 Beograd – Srbija

Prijavite se na naš Newsletter

Garantujemo, nećemo slati neželjenu poštu ili neželjene stvari.

Lokacija

Radno vreme agencije Seguridad Beograd 24/7

Dostupni smo za kontakt

24 sata dnevno,

7 dana u nedelji

Detektivske usluge radno vreme

Privatni detektiv Seguridad doo Beograd Zvezdara

Detektivske usluge

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je licencirana, registrovana i specijalizovana za pružanje detektivskih usluga na teritoriji Republike Srbije. Osim u Beogradu, usluge pružamo širom Srbije, u svim gradovima i mestima. Licencirana Detektivska agencija Seguridad Beograd građanima i svim zainteresovanim strankama nudi sve aspekte detektivskih usluga, od nadzora i raznih oblika opsežnih istraga, do provera i savetovanja. Podjednako pružamo detektivske usluge fizičkim i pravnim licima. Otkrivanje prevara i preljube, potraga za licima koja se kriju, pronalaženje dužnika, istraga pretnji, ucena, uznemiravanja, nadzor lica i dece, provera poslovnih partnera i zaposlenih, potraga za nestalim licima, poligrafsko testiranje, forenzika telefona, bezbednosni konsalting… Ovo su samo neke od detektivskih usluga, koje pružamo o kojima možete pročitati više u nastavku.

Seguridad d.o.o. Beograd uvek može pružiti odgovarajuće rešenje za Vaš problem ma kakav on bio

Otkrivanje prisluskivaca Seguridad doo Beograd

Detektivske usluge protivprislušnog pregleda poslovnog prostora, stana i auta. Zabrinuti ste da li Vam neko prisluškuje mobilni telefon, da li neko sluša sve što izgovorite na radnom mestu, kod kuće, u hotelu, u automobilu? Da li smatrate da je ugrožena Vaša privatnost?

Spasavanje podataka sa mobilnog Forenzika Seguridad

Vraćanje izbrisanih podataka pomoću naprednih forenzičkih alata: sms poruke, kontakti, fotografije, dokumenti, audio i video snimci, listing poziva, aplikacije, email, gps lokacije… Detektivske usluge logičke i fizičke analize uz detaljan izveštaj.

Poligraf test kandidata za posao Seguridad Beograd

Usluge poligrafskog testiranja za fizička i pravna lica: sumnja u neverstvo, sumnja u krađu, poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao. Uz pristupačnu cenu poligrafskog testiranja garantujemo Vam profesionalnu i diskretnu uslugu.

Želite da razgovarate sa privatnim detektivom?