top image

 

Detektivske usluge i korporativna bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd

Kontakt Detektivska agencija Seguridad, ul. Ustanička 204 a, 11050 Zvezdara – Beograd. Telefon 064-400-6095 info@detektivskaagencija.net Kontakt 00-24h

Kontakt

 

adresa
Adresa
Ustanička 204 a, Zvezdara
11050 Beograd Srbija

 


Pošaljite poruku sa sajta
*
*
*
*

 

 

 

 

Prijavite se na naš Newsletter

Garantujemo, nećemo slati neželjenu poštu ili neželjene stvari.

 

 

 

 

Naša lokacija

 

radno vreme 24 7 detektiv beograd

Dostupni smo za kontakt 24 sata dnevno,

7 dana u nedelji

Detektivske usluge radno vreme

seguridad logo

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd