top image

 

Istraga društvenih mreža


Društvene mreže su neodvojivi deo današnjeg interneta i putem njih se odvijaju novi oblici privatne i poslovne komunikacije i upoznavanja i druženja. Neke od najpopularnijih društvenih mreža su Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Twitter, LinkedIn itd. Globalno gledajući,društvene mreže u oko koristi 95% internet korisnika. Dnevno se u proseku provede više od 2 sata na društvenim mrežama kroz dopisivanje i razmenu informacija.


Nadmoćnost i popularnost društvenih mreža danas je nesporna. Skoro svako danas ima barem jedan nalog na društvenim mrežama, ostavljajući za sobom digitalni trag koji se može pratiti. Sa približno 70% gradjana Srbije koji su prisutni na društvenim mrežama, postoji ogromna količina javno dostupnih informacija koje se dele, lajkuju i objavljuju. Bilo da je u pitanju Twitter, Facebook ili Instagram, naša detektivska agencija koristi najsavremeniji softver za sprovođenje temeljnih istraživanja na nalozima društvenih mreža.


Naši tehnološki napredni alati nam omogućavaju da uđemo duboko u platforme društvenih medija, prikupljajući dragocene informacije za podršku istragama na zahtev klijenta. Krećemo kroz zamršeni svet društvenih medija da otkrijemo relevantne detalje koji su potrebni da vam pomognemo u vašem slučaju.


Zašto bi Vam bila potrebna istraga?


Istraga društvenih mreža igraju ključnu ulogu u sudskim slučajevima, dajući dragocene informacije, potkrepljujuće dokaze, uspostavljajući alibi i pomažu u proceni karaktera osobe. U današnjem svetu, platforme i dokazi sa društvenih mreža se sve više koriste u brakorazvodnim postupcima, borbama za starateljstvo, pa čak i krivičnim suđenjima. Bez obzira da li vam je potrebna provera prošlosti neke osobe ili sveobuhvatna procena rizika, istraga društvenih mreža može biti od neprocenjive vrednosti prilikom donošenja neke važne lične ili poslovne odluke.


Iako svako može da pokuša da sprovede istragu na društvenim mrežama, angažovanje licencirane detektivske agencije nudi jasne prednosti. Naši profesionalci IT i sajber stručnjaci imaju pristup specijalizovanom softveru dizajniranom za dublju, bržu i efikasniju pretragu društvenih mreža. Posedujemo duboko razumevanje etičkih razmatranja i zahteva za korišćenje podataka društvenih mreža kao prihvatljivog dokaza na sudu.


Naši privatni detektivi i IT stručnjaci su dobro upućeni u analizu metapodataka, standarde dokazivanja i odgovarajući nivo angažovanja u pretraživanju, uključujući prijateljstvo i praćenje uz pridržavanje pravnih i etičkih smernica.

Istraga društvenih mreža


Zašto angažovati detektivsku agenciju za istragu društvenih mreža?


U detektivskoj agenciji Seguridad Beograd, naš primarni cilj prilikom sprovođenja istraživanja društvenih mreža i interneta je da vam pružimo odgovore koje tražite. Kao iskusni privatni detektivi za istraživanje društvenih medija i platformi, koristimo kombinaciju najsavremenije tehnologije i tradicionalnih istražnih tehnika kako bismo otkrili relevantne informacije.


U slučajevima kada je to neophodno, koristimo forenzičke alate i druge procese kako bismo osigurali očuvanje svih otkrivenih informacija ili dokaza, koji mogu biti od neprocenjive vrednosti za buduću upotrebu ili potencijalne pravne postupke. Naša detektivska agencija pruža profesionalne i sveobuhvatne izveštaje koji se mogu koristiti u različite svrhe, uključujući lične istrage, građanske parnice, pitanja starateljstva nad decom, istraživanje interneta i istrage odbrane u krivičnim delima.


Budite sigurni, kada koristite usluge naše detektivske agencije, možete računati na našu stručnost i posvećenost da vam pomognemo da dobijete osnovne informacije koje su vam potrebne za podršku vašem slučaju.


Potrebna Vam je istraga društvenih mreža – Kontaktirajte nas


Svakodnevno vršimo provere lica i profila na društvenim mrežama, diskretno i profesionalno. Istrage društvenih mreža odnose se na proces prikupljanja informacija i podataka sa platformi društvenih mreže i onlajn zajednica u različite svrhe, uključujući pravna, istražna pitanja ili pitanja vezana za bezbednost. Ove istrage se sprovode radi prikupljanja dokaza, praćenja aktivnosti ili sticanja uvida u pojedince ili organizacije.


Pozovite nas da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni istragom društvenih mreža i profila. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku i stručnih saradnika koji imaju višegodišnje iskustvo u istragama društvenih mreža.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Prikupljanje podataka i provera informacija

Potrebni su vam relevantni podaci i informacije o nekoj osobi koju ste upoznali, da li je zaista to za šta se predstavlja? Prikupljanje podataka i provera informacija, možemo prikupiti ili proveriti informacije o nekoj osobi diskretno.

Provera lica kod upoznavanja na internetu

Provera lica kod upoznavanja na internetu ili online upoznavanja je metoda koja se koriste za proveru identiteta pojedinaca koji koristi društvene mreže ili aplikacije za upoznavanje. Provera identiteta lica koje ste upoznali na internetu - Da li su oni ono za šta kažu da jesu?

Istraga uznemiravanja na internetu

Sajber uznemiravanje i maltretiranje, je upotreba digitalnih tehnologija, kao što su društveni mediji, aplikacije za razmenu poruka i e-pošta, za uznemiravanje, zastrašivanje ili nanošenje štete nekome. Ako ste žrtva internet uznemiravanja kontaktirajte nas.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

 

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd