top image

 

Provera kretanja i ponašanja deteta


Provera kretanja i ponašanja deteta kao usluga koju nudi naša detektivska agencija sve je više tražena od zabrinutih roditelja koji žele da znaju da li su njihova deca bezbedna i da li se ponašaju na odgovarajući način.


Kako vaša deca odrastaju u tinejdžere, počinjete da im dajete više slobode u nadi da će donositi dobre odluke i izbegavati nevolje i probleme. Čini se da tinejdžerske godine posebno donose vremena tajnovitog ponašanja i promena raspoloženja. Iako ovo može biti normalno za mnoge tinejdžere, posebno dok prolaze kroz pubertet, to može izazvati stres i brigu za roditelje.


Roditelji i staratelji žele da znaju i da su sigurni da su njihova deca bezbedna i da se ponašaju u skladu sa svojim uzrastom, posebno na internetu, na duštvenim mrežama. Dok neki roditelji mogu smatrati da je špijuniranje njihove dece pogrešna stvar, drugi mogu smatrati da je to neophodno zbog znakova da se njihovo dete ponaša neprikladno ili da je u opasnosti bilo na internet mreži, u školi, ili sa nekim društvom ili u nekom drugom prostoru.


Rizik koji roditelji preuzimaju kada preuzmu inicijativu da nadgledaju i prate svoju decu može biti problem za odnos sa detetom. Ako Vad dete uhvati da ga pratite, onda može da se oseća kao da više nema poverenja između vas. Zbog toga može biti od velike koristi zatražiti pomoć detektivske agencije kako bi se izvršili nadzor i provera kretanja i ponašanja deteta.


Šta je provera kretanja i ponašanja dece?


Nadzor i provera ponašanja deteta se koristi kada želite da otkrijete više informacija o aktivnostima deteta i saznate više o njimu. Može se izvoditi iz više razloga, ali često roditelji dece za koje se čini da su skrenuli na lošu stazu traže pomoć privatnog detektiva kako bi posmatrali ponašanje svoje dece. Roditelji bi mogli da angažuju privatnog detektiva kako bi videli da li njihovo dete laže o tome gde se nalazi, da li je umešano u neki problem, u neke nelegalne aktivnosti i sl.


Kao roditelj uvek brinete za dobrobit svog deteta i dete možda neće biti spremno da prizna kada nešto nije u redu ili ako je u nevolji. Tinejdžeri mogu postati vešti u skrivanju svog ponašanja uz pomoć tehnologije i prijatelja, zato je angažovanje detektivske agencije pravi način da saznate istinu o svom detetu.


Provera ponašanja i kretanja deteta zahteva od privatnog detektiva da prati dete peške ili u vozilu. U detektivskoj agenciji Seguridad, naši visoko obučeni detektivi su u stanju da diskretno izvrše nadzor na kretanjem Vašeg deteta i da Vam daju sve informacije o tome gde se kreće dete, sa kim se viđa, gde ide i boravi i sl. Ova vrsta nadzora uključuje dobijanje informacija, fotografije, video zapise i izveštaj o tome šta je sve viđeno u ponašanju deteta tokom nadzora.

Provera kretanja i ponašanja deteta


Detektivska agencija može proveriti ponašanje i kretanje deteta


Mi, detektivska agencija Seguridad Beograd, smo tu da Vam pomognemo da osiguramo bezbednost i sigurnost vaše dece. Ako sumnjate da je vaše dete umešano u rizične ili sumnjive aktivnosti, drastično je proneilo ponašanje i navike, angažovanje pomoći stručnog privatnog detektiva može vam pomoći da saznate šta se dešava sa vašim detetom.


Mir i blagostanje u porodici je naš glavni prioritet i iz dugogodišnjeg iskustva znamo koliko zastrašujuće može biti osećaj straha i bespomoćnosti kao roditelja kada primetite da se nešto čudno dešava sa detetom. Želimo da zadržimo poverenje između Vas i Vašeg deteta, zbog čega ćemo rado preuzeti na sebe ulogu prikrivenog nadzora kuda ide i šta radi Vaše dete.


Želite da proverite ponašanje i kretanje Vašeg deteta – kontaktirajte nas


Ukoliko imate sumnje u iskrenost Vašeg deteta i vidite promene u njegovom ponašanju, kontaktirajte nas da porazgovaramo o Vašim sumnjama i vidimo koji je najbolji način da saznate istinu o Vašem detetu. Nudimo Vam beslpatne telefonske konsultacije i sve što kažete u razgovoru sa nama ostaje strogo poverljivo i aposlutno diskretno.

Pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim privatnim detektivom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije, da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni o kretanju i ponašanju deteta. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju višedecenijsko iskustvo u istragama nadzora nad decom.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Nadzor dece i mladih

Živimo u vremenu u kome je bezbednost dece ugrožena više nego ikad. Roditelj mora znati šta njegovo dete radi, kuda se kreće, sa kim se druži, koje navike i sklonosti razvija kako bi na vreme reagovao.

Otkrivanje narkomanije dece i mladih

Privatni detektivi naše detektivske agencije su angažovani sve češće od strane roditelja kod kojih postoji sumnja da se njihova deca ili bliski članovi porodice drogiraju, ili da koriste različite vrste opijata.

Otkrivanje članstva u sektama

Omladina je, nažalost, u Srbiji na meti opasnih sekti koje vrbuju u raznim kampovima koje organizuju, školama jezika i raznih učenja, raznim radionicama, ali i po društvenim mrežama.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

 

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd