top image

 

Usluge kontranadzora i kontrapraćenja


Usluge kontranadzora i kontrapraćenja postaju neophodne kada sumnjate da ste pod fizičkim ili tehničkim nadzorom neke osobe. Sigurnost i zaštita privatnosti su danas od izuzetnog značaja. U svetu u kojem su napredne tehnologije postale svakodnevna stvar, rizik od neželjenog fizičkog praćenja i prisluškivanja je značajno porastao.


Naša detektivska agencija pruža kontranadzor ili kontrapraćenje kao ključnu uslugu za zaštitu vaše privatnosti i bezbednosti.


Protivnadzor ili kontranadzor je čin sprečavanja nadzora i uklanjanja uređaja povezanih sa nadzorom. Nadzor i praćenje može uključivati mnoge metode „špijuniranja“ nekoga, kao što su:


•    Prisluškivanje i praćenje telefona putem spy softvera
•    Hakovanje računara ili instalacija špijunskog softvera na računar
•    Fizičko praćenje nekoga
•    Postavljanje audio ili video uređaja u kuću, kancelariju ili automobil


Postoji mnogo razloga zbog kojih bi neko želeo da vas stavi pod nadzor, ali bez obzira na razlog, ako ste pod nadzorom, to je velika povreda vaše privatnosti i može naneti ozbiljnu štetu vašem privatnom životu, vašem poslovanju ili vašim finansijama.


Sumnjate na tehnički nadzor – nudimo kontranadzor


Tehnički nadzor, takođe poznat i kao tehničko praćenje ili nadzor elektronskim sredstvima, odnosi se na upotrebu različitih elektronskih uređaja i tehnika za prikupljanje informacija ili praćenje aktivnosti pojedinaca, organizacija ili objekata.


Ako ste primetili da su lične ili tajne informacije procurele, ako ste primili anonimne e-poruke ili pisma koja sadrže lične ili tajne informacije, ili ako sumnjate da ste bili žrtva poslovne ili korporativne špijunaže, možda ćete morati da preduzmete mere tehničkog kontranadzora.


Prisluškivači - Ovi uređaji omogućavaju osobi da prisluškuje razgovore ili komunikaciju drugih bez njihovog znanja ili saglasnosti. Upotreba prisluškivačkih uređaja može biti ilegalna u mnogim jurisdikcijama.


GPS praćenje - GPS uređaji omogućavaju praćenje lokacije vozila, osoba ili predmeta u stvarnom vremenu. Koristi se u transportu, logistici i praćenju vozila.


Računarski softver za praćenje: Softver se može koristiti za praćenje aktivnosti na računarima, uključujući praćenje internet pretraga, e-pošte i druge online aktivnosti.


Telefonski softver za praćenje – Spy softver se može koristiti za praćenje aktivnosti na telefonu i  to lokacija, razgovora, sms posruka, Viber, WhatsApp


Tokom istrage tehničkog protivnadzora, naša detektivska agencija će utvrditi da li postoje špijunski uređaji, otkriće da li vas prate i locirati odakle dolazi nadzor. Kontranadzor je često uparen sa kontramerama, uključujući kontramere tehničkog nadzora (TSCM), odnosno protiv prislušni pregled prostorija i uređaja.

Usluge kontranadzora i kontrapraćenja


Sumnjate na fizičko praćenje ili posmatranje – nudimo kontrapraćenje


Sigurnost i privatnost su osnovna prava svakog pojedinca. Jedna od ozbiljnih pretnji ovim pravima je fizičko praćenje ili posmatranje od strane nepoželjne osobe.


Ako primećujete da vas ista osoba neprestano prati ili se pojavljuje na mestima gde se vi nalazite, to može biti znak praćenja, odnosno uhođenja.


Ako sumnjate da vas neko prati, ne pokušavajte da pravite očigledne obrte ili konfrontaciju, odnosno da stavite do znanja osobi da znate da vas prati. Umesto toga, potražite sigurno mesto i obavestite policiju na sumnju da vas neko prati i sačekajte ih ili pozovite našu detektivsku agenciju za savet ili pomoć.


Privatni detektivi i naši stručnjaci za ličnu bezbednost mogu vam pomoći da identifikujete i sprečite fizičko praćenje. Oni mogu sprovesti istraživanje i praćenje Vas kako bi otkrili ko vas prati i preduzeti odgovarajuće mere zaštite.


Identifikacija i sprečavanje nepoželjnog fizičkog praćenja ili posmatranja zahteva posebnu pažnju i opreznost. Ako sumnjate da ste meta praćenja, ne ustručavajte se da potražite stručnu pomoć policije ili naše detektivske agencije kako biste zaštitili svoju bezbednost i privatnost.


Kontranadzor - detektivska agencija može Vam pomoći u slučaju nadzora i praćenja


Privatni detektivi naše detektivske agencije su posebno obučeni za usluge kontranadzora nadzorne i kontrapraćenja. Tokom istrage, privatni detektiv može:


•    Sprovesti kontramere tehničkog nadzora (TSCM) – protiv prislušni pregled prostora, utvrditi da li su špijun-bube ili skrivene kamere postavljene u vašem okruženju,
•    Koristiti kompjutersku i telefonsku digitalnu forenziku da bi se pronašli i eliminisali špijunski ili drugi zlonamerni softveri,
•    Sprovesti usluge fizičkog praćenja Vas, kontrapraćenje, kako bi uočili i otkrili ko vas prati.

Ako naša istraga tehničkog kontranadzora ili kontrapraćenja dokaže da ste ili ste bili pod nadzorom, detektivska agencija Seguridad vam može pomoći da preduzmete neophodne korake da prijavite neželjeni nadzor nadležnim organima, uklonite uređaje za nadzor iz svog stana, automobila ili kancelarije i preduzmete preventivne korake kako biste izbegli neželjeni nadzor u budućnosti.


Preduzimajući aktivne mere tehničkog kontranadzora i fizičkog kontrapraćenja, mogli biste sprečiti ozbiljnu štetu vašem poslovnom i privatnom životu, svojoj reputaciji i finansijama.


Sumnjate da ste pod fizičkim ili tehničkim nadzorom – Kontaktirajte nas


Ako ste uplašeni i verujete da ste žrtva fizičkog ili tehničkog nadzora kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o načinu na koji možemo da Vam pomognemo, Vaša sigurnost i bezbednost su naš imperativ. Naš primarni cilj je da obezbedimo dokaze koje ćemo Vam predstaviti, a koji ćete vi predati advokatu ili policiji kako bi ste osobu koja vas nadzire krivično gonili.


Pozovite nas ili najavite dolazak u našu detektivsku agenciju, da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze dokaze o nadzoru koji su Vam potrebni. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju višegodišnje iskustvo u tehničkom kontranadzoru i fizičkom kontrapraćenju.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Istrage uhođenja i proganjanja

Ako sumnjate da Vas neko uhodi i prati naša detektivska agencija Seguridad pruža usluge istrage uhođenja i proganjanja, otkrivamo da li Vas i ko prati i proganja, diskretno. Privatni detektivi sa iskustvom kontranadzora.

Pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja

Pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja vrši naša detektivska agencija Seguridad ukoliko sumnjate da je Vaša privatnost narušena od strane trećih lica postavljanjem prislušnih uređaja u Vaš životni ili radni prostor.

Istrage internet nasilja i sajber maltretiranja

Nasilje na Internetu i sajber maltretiranje (cyberbullying) uključuje nasilje putem internet medija, digitalnih komunikacionih tehnologija kao što su društveni mediji, slanje poruka i e-pošte za uznemiravanje, zastrašivanje ili pretnju nekome.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd