top image

 

Uslovi korišćenja


Opšte odredbe


Korišćenjem web sajta detektivskaagencija.net prihvatate ove Uslove korišćenja kao i pravno obavezujući odnos koji se konstituiše između vas kao Korisnika i kompanije Seguridad  d.o.o. Beograd, koja je vlasnik ovog web sajta. Prihvatanjem ovih Uslova korišćenja dajete svoj bezuslovni i neopozivi pristanak da ćete se prilikom korišćenja usluge pridržavati ovih Uslova korišćenja.


Sajt pruža raznovrsne sadržaje iz oblasti detektivskih usluga, poligrafa, digitalne forenzike, IT, bezbednosti, saveta vezanih za ličnu i poslovnu bezbednost i ostalih tema u delokrugu detektivske delatnosti. Uređivački tim Sajta će uložiti razumne napore kako bi se na Sajtu našli aktuelni i tačni podaci.


Celokupan Sadržaj, koji pored intelektualne svojine uključuje i objavljivanje informacija, mišljenja, analiza, zaključaka, prognoza i projekcija, podložan je izmenama. Kompanija Seguridad d.o.o. Beograd zadržava pravo da u svakom trenutku, po svom izboru izvrši izmenu ili uklanjanje Sadržaja.


Zaštita autorskih prava


Web sajt detektivskaagencija.net polaže autorska prava na sve svoje sadržaje (autorske tekstove, istraživanja, vesti, multimedijalne sadržaje, baze podataka i programski kôd). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je krivičnom gonjenju.

Prenošenje sadržaja sa web portala u drugim medijima


Štampani i elektronski mediji mogu prenositi autorski sadržaj portala detektivskaagencija.net pod sledećim uslovima:


•    Obavezno je prilikom prenošenja autorskog sadržaja, u zaglavlju teksta ili na kraju teksta (ili na potpisu izvora) postaviti link koji vodi na originalan tekst na našem sajtu, naznačiti izvor i autorstvo (Detektivskaagencija.net).
•    Obavezno je u telu teksta prenesenog autorskog sadržaja naznačiti oznaku web stranice portala na kojoj se nalazi izvorni članak, odnosno autorski sadržaj koji je predmet prenosa.
•    Obavezno je da link mora biti u formi hiperlinka. Link treba da sadržu Dofollow odrednicu.


Linkovi na druge web stranice


Portal detektivskaagencija.net u svojim tekstovima ima i podatke, informacije i linkove do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih lica. Linkovi koji vode na druge internet stranice, koje nisu vlasništvo kompanije Seguridad doo Beograd, nisu deo našeg sadržaja i naših sajtova, i ne snosimo odgovornost za njih. Na tim sajtovima važe nova, odnosno njihova Pravila i uslovi korišćenja. S tim u vezi, Seguridad doo Beograd nije odgovoran ni za sadržaj web stranica koji se pojavljuju na našim portalima.


05.09. 2019.godine.

uslovi kosrišćenja

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

 

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd