Sertifikati i licence detektivska agencija Seguridad

Uslovi korišćenja


Opšte odredbe

Korišćenjem web sajta detektivskaagencija.net prihvatate ove Uslove korišćenja kao i pravno obavezujući odnos koji se konstituiše između vas kao Korisnika i kompanije Seguridad d.o.o. Beograd, koja je vlasnik ovog web sajta. Prihvatanjem ovih Uslova korišćenja dajete svoj bezuslovni i neopozivi pristanak da ćete se prilikom korišćenja usluge pridržavati ovih Uslova korišćenja.

Sajt pruža raznovrsne sadržaje iz oblasti detektivskih usluga, poligrafa, digitalne forenzike, IT, bezbednosti, saveta vezanih za ličnu i poslovnu bezbednost i ostalih tema u delokrugu detektivske delatnosti. Uređivački tim Sajta će uložiti razumne napore kako bi se na Sajtu našli aktuelni i tačni podaci.

Celokupan sadržaj, koji pored intelektualne svojine uključuje i objavljivanje informacija, mišljenja, analiza, zaključaka, prognoza i projekcija, podložan je izmenama. Kompanija Seguridad d.o.o. Beograd zadržava pravo da u svakom trenutku, po svom izboru izvrši izmenu ili uklanjanje sadržaja.

Zaštita autorskih prava


Web sajt detektivskaagencija.net polaže autorska prava na sve svoje sadržaje (autorske tekstove, istraživanja, vesti, multimedijalne sadržaje, baze podataka i programski kôd). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je krivičnom gonjenju.

Prenošenje sadržaja sa web portala u drugim medijima


Štampani i elektronski mediji mogu prenositi autorski sadržaj portala detektivskaagencija.net pod sledećim uslovima:

  • Obavezno je prilikom prenošenja autorskog sadržaja, u zaglavlju teksta ili na kraju teksta (ili na potpisu izvora) postaviti link koji vodi na originalan tekst na našem sajtu, naznačiti izvor i autorstvo (https://www.detektivskaagencija.net).
  • Obavezno je u telu teksta prenesenog autorskog sadržaja naznačiti oznaku web stranice portala na kojoj se nalazi izvorni članak, odnosno autorski sadržaj koji je predmet prenosa.
  • Obavezno je da link mora biti u formi hiperlinka. Link treba da sadrži Dofollow odrednicu.

Linkovi na druge web stranice

Portal detektivskaagencija.net u svojim tekstovima ima i podatke, informacije i linkove do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih lica. Linkovi koji vode na druge internet stranice, koje nisu vlasništvo kompanije Seguridad doo Beograd, nisu deo našeg sadržaja i naših sajtova, i ne snosimo odgovornost za njih. Na tim sajtovima važe nova, odnosno njihova Pravila i uslovi korišćenja. S tim u vezi, Seguridad doo Beograd nije odgovoran ni za sadržaj web stranica koji se pojavljuju na našim portalima.

05.09. 2019.godine.

PRIVATNI DETEKTIV

Etički kodeks privatnih detektiva - temelj integriteta i profesionalizma

U svetu privatne detektivske profesije, etičko ponašanje ima ključan značaj. Privatni detektivi igraju važnu ulogu u otkrivanju istine i prikupljanju informacija za različite klijente. Pridržavanje etičkog kodeksa osigurava da njihovi poslovi budu zakoniti, odgovorni i pošteni.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujemo - 100% Diskretno

Kompleksne istrage, nadzor i kontrola zaposlenih, provera bolovanja zaposlenih, forenzika telefona i računara, bezbednosni konsalting, poligrafsko ispitivanje zaposlenih...

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top