Diskretno i profesionalno! 24/7 Licencirani i iskusni privatni detektivi.

Blog – Detektivska agencija Seguridad

Dobro došli na blog detektivske agencije Seguridad. Na ovoj stranici ćemo se truditi da redovno dopunjujemo interesantan sadržaj iz sfere detektivskih usluga, bezbednosti, porodičnih odnosa i o problemima modernog doba. Budite u toku sa novim i najzanimljivijim vestima iz oblasti bezbednosti, bezbednosnog konsaltinga, informacionih tehnologija.

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd diskretno, brzo i profesionalno, informacija je moć.

Blog, vesti i zanimljivosti

Najcesci motivi za prevaru u braku Seguridad

Najčešći motivi za prevaru u braku

Usamljenost u braku ili vezi često može biti motiv za traženje pažnje i avanture sa strane. Osobe koje mnogo rade i odsutne su fizički i mentalno veći deo vremena, osobe koje se previše bave decom a zanemaruju potrebe partnera.

Najcesci razlozi za prevaru Seguridad

Najčešći razlozi za prevaru u vezi ili braku

Prevare su česta pojava u vezi i braku i čest su razlog za angažovanje detektivske agencije, odnosno privatnog detektiva.

Praksa pokazuje da su i muškarci i žene podjednako skloni prevari.

Preljuba i neverstvo - najcesci razlozi

Preljuba i neverstvo kod muškaraca i žena

Da li muškarci i žene varaju iz istih razloga? Postoji li način za sprečavanje preljube? Varaju li muškarci zaista češće od žena i treba li uvek priznati preljubu? Otkrijte kako na prevaru gledaju muškarci, a kako žene.

Poligrafsko testiranje – TV Pink Zadruga „Trenutak istine“

Blisko, diskretno i profesionalno sarađujemo sa Vama kako bismo kreirali ispravna test pitanja koja bi dala najtačnije rezultate poligrafskog testiranja. Pomoću naše profesionalne opreme i najnovijih softverskih tehnika možemo saznati istinu koja će Vam pomoći u Vašem slučaju. U svom radu Seguridad doo Beograd koristi model LX4000 kompanije Lafayette, sa najnovijim softverom, svetskog lidera u ovoj oblasti, verifikovan za službenu upotrebu širom sveta.

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je poznata po najboljim standardima naučne i stručne prakse. Naš poligrafski ispitivač ima više od 30 godina staža i prakse u Kriminalističkoj Upravi Policije MUP-a Beograd, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti najkvalitetniju uslugu, tačan i pouzdan rezultat.

5000+

POLIGRAFSKIH TESTIRANJA

4000+

USPEŠNO ZAVRŠENIH SLUČAJEVA

24/7

RADNO VREME

Na sledećoj stranici možete pročitati više o našem gostovanju i poligrafskom testiranju na TV Pink u emisiji Zadruga „Trenutak istine“ 02.12.2019.

TV Pink Zadruga Trenutak istine Seguridad Beograd
Licencirana Detektivska agencija Seguridad doo Beograd

Diskretnost, integritet i inteligencija karakterišu naš rad.

Otkrivanje prevara i preljube, provera poslovnih partnera i zaposlenih, potraga za licima koja se kriju, pronalaženje dužnika, bezbednosni konsalting.

Za Vas obavljamo istrage pretnji, ucena, uznemiravanja, nadzor lica i dece, potraga za nestalim licima, poligrafsko testiranje, forenzika telefona.

Sumnjate da Vas partner vara?

Poligrafsko testiranje Seguridad Beograd