Blog Detektivska agencija Privatni detektiv Seguridad

Šta je Due diligence detektivska istraga?


Due diligence detektivska istraga je fraza koja se razlikuje po značenju među različitim poslovnim organizacijama i industrijama. Due diligence pomaže u smanjenju nepoznanica i povećava transparentnost poslovnih odluka. Pruža uvid u stvarno stanje stvari i pomaže u identifikaciji potencijalnih problema koji bi mogli uticati na performanse poslovanja ili ulaganja. Ova detaljna, duninska analiza pomaže da se rizik minimizuje i povećava šanse za donošenje ispravne odluke.


Iz perspektive rizičnog kapitaliste ili menadžera ulaganja u privatni kapital, radi se o proceni poslovnog modela, sprovođenju istraživanja tržišta i razgovoru sa tržištem.Za računovođu, to može biti analiza knjiga i evidencije.


Iz perspektive privatnog detektiva, due diligence detektivskaistraga se koristi za procenu karaktera, integriteta i reputacije potencijalnog(ih) poslovnog(ih) partnera ili ključnog(ih) igrača(a) u poslovnom poduhvatu pre nego što klijent uđe u značajan finansijski odnos.

Šta je due diligence istraga ili dubinska istraga?

Istraga due diligence se vrši kako bi se procenile kvalifikacije i evidencija ljudi koji su uključeni u posao, kako bi se identifikovale potencijalne nedoslednosti, pogrešna predstavljanja, propusti ili kontroverze u njihovoj prošlosti.

Kada se vrši dubinska istraga?

Ove istrage se obično vrše pre transakcija kao što su spajanje ili akvizicija, formiranje poslovnog partnerstva ili strateškog partnerstva ili značajne investicije ili finansijski aranžman.

Ko zahteva dubinsku istragu?

Due diligence istrage se obično vrše u ime malih i srednjih preduzeća, velikih korporacija, investicionih banaka, privatnih kompanija ili drugih investitora. U mnogim slučajevima, istragu pokreće pravni tim uključen u posao kako bi se zaštitio integritet informacija.

Detektivska agencija Seguridad

Vaš pouzdan partner u otkrivanju istine.

Bez obzira sa kojom sumnjom ili problemom se suočavate, pronašli ste detektivsku agenciju koja vam može pomoći.

Zašto bi trebalo da angažujete našu detektivsku agenciju

Licencirana detektivska agencija

Mi smo licencirana detektivska agencija za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije.

Tim naše detektivske agencije

Licencirani privatni detektivi, bivši pripadnici bezbednosnih službi Srbije, IT stručnjaci, forenzičari, poligrafski ispitivači.

100% Diskretno i profesionalno

Garantujemo klijentu individualni pristup svakom slučaju, pouzdanost izvršene usluge i diskretnost u radu. Saznajte pravu istinu.

Šta je uključeno u due diligence istragu?


Informacije koje su obično obuhvaćene due diligence detektivskom istragom uključuju sledeće:


 • Lična i profesionalna istorija, koja uključuje radnu istoriju, članstvo u odborima i neprofitnim organizacijama,
 • Istraživanje inetrneta i medija o pojedincima i preduzećima sa kojima su bili povezani,
 • Detalji građanskih parnica i istorije krivičnih predmeta, uključujući sudsko istraživanje,
 • Regulatorna evidencija, profesionalne licence,
 • Finansijska istorija, koja uključuje ličnu imovinu, presude, založna prava, bankrotstva i slučajeve poreskog suda u Srbiji
 • Kreditna istorija (uz saglasnost)

Pored navedenog, due diligence detektivska istraga može uključivati informacije o referencama, izvorima ili relevantnim stranama.

Koje informacije se pronalaze u due diligence istrazi?

Neki od najčešćih problema koji se otkrivaju u due diligence istrazi uključuju sledeće:


 • Pogrešno predstavljanje istorije zaposlenja ili falsifikovane informacije,
 • Finansijske poteškoće, uključujući stečajeve, poreske zaloge i zaplene,
 • Optužbe kao što su uznemiravanje ili prevara,
 • Regulatorna pitanja,
 • Prošli kriminalni problemi,
 • Istorija parnica,
 • Neotkrivene korporativne veze ili trag propalih kompanija.

Zašto voditi dubinsku istragu lica ili kompanija?


U današnjem poslovnom svetu, informacije su moć. Na kraju, svrha sprovođenja due diligence, dubinske istrage je prikupljanje što više obaveštajnih podataka i informacija koje će vam pomoći da donesete što bolju poslovnu odluku.


Detektivska agencija Seguridad nudi uslugu due diligence, dubinske istrage lica i komapnija svim zainteresovanim domaćim i stranim licima i kompanijama. Dubinska istraga lica ili kompanija može biti od suštinske važnosti u različitim kontekstima kako bi se došlo do sveobuhvatnih i pouzdanih informacija o osobama ili organizacijama.

PRIVATNI DETEKTIV BEOGRAD

Licencirana detektivska agencija

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd osnovano je 2015. godine sa ciljem pružanja istražnih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou.

Istražujemo - Pronalazimo - Dokazujemo - 100% Diskretno

Kompleksne istrage, nadzor i kontrola zaposlenih, provera bolovanja zaposlenih, forenzika telefona i računara, bezbednosni konsalting, poligrafsko ispitivanje zaposlenih...

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top