top image


Šta radi privatni detektiv?


Šta radi privatni detektiv?

Često postavljano pitanje na Internetu je „Šta radi privatni detektiv?“ Ljudi obično zamišljaju stereotipnog uličnog detektiva „stare škole“ koji stoji na uglu, nosi šešir i tamni kaput, sa cigaretom u ustima.


U stvarnosti, međutim, privatnog detektiva obično angažuju preduzeća, advokatske firme ili pojedinci da bi dobili specifične informacije zasnovane na činjenicama koje će im pomoći da donesu odluke na osnovu predočenih informacija.


Ali šta privatni detektiv zaista radi?


Pronalazi činjenice


Donošenje odluka na osnovu određenih glasina, pogrešnih shvatanja, unapred stvorenih ideja ili „osećaja u stomaku“ može biti izuzetno rizično. Privatni detektiv može pružiti detaljne informacije zasnovane na činjenicama iz niza različitih resursa i određenih skupova veština koji nisu uvijek dostupni u javnoj evidenciji. Pored toga, iskusni privatni detektivi imaju jedinstvene sposobnosti analitičkog mišljenja koje su potrebne u situacijama rešavanja problema.


Identifikuju rizike


Bilo da ste u poslovnim pregovorima, razmišljate o investicionom instrumentu ili zapošljavate lice, svaka situacija ima svoj skup rizika, kako u kapitalu tako i po reputaciju. Privatni detektivi su obučeni i iskusni u identifikaciji crvenih zastavica ili problema koje bi moglo biti korisno znati pre uspostavljanja bilo kakvog odnosa.


Obezbedjuje mir uma


Sumnja na prethodne probleme može prouzrokovati da bilo ko izgubi san. U ovoj situaciji, privatni detektiv može pružiti potrebne informacije. Detektiv može potvrditi određene činjenice ili detalje koji nisu mogli biti potvrđeni na drugom mestu. Cilj svake istrage je da pruži činjenice (dobre ili loše). Najpovoljniji slučajevi su oni u kojima smo u mogućnosti da proverimo informacije o subjektu i možemo da vratimo našim klijentima mir koji su tražili.


Nudi širu sliku


Neki od najuspešnijih preduzetnika u svetu danas pripisuju uspehe praćenju svojih strasti i instinkta. Međutim, poželjno je imati nekoga u svom uglu da vam pruži određene informacije kako biste zaštitili svoje sposobnosti. Privatni detektiv može objektivno sagledati situaciju i dati alternativno gledište o predmetu koji je u pitanju.


Šta istražuju privatni detektivi?


Privatni detektivi, takođe poznati kao privatni istražitelji, su profesionalci koji se angažuju da istražuju različite slučajeve i situacije u ime svojih klijenata. Njihova uloga obuhvata mnoge aktivnosti, a neki od detektivskih usluga privatnih detektiva uključuju:


Istraživanje prevara i preljuba: Privatni detektivi često se angažuju da otkriju i potvrde sumnje o preljubi ili prevari partnera. To može uključivati praćenje osobe, fotografisanje i snimanje dokaza koji potvrđuju i opovrgavaju sumnje klijenta.


Istraživanje finansijske pronevere: Privatni detektivi mogu biti angažovani kako bi istražili sumnje o finansijskim malverzacijama ili proneveri u poslovima ili privatnom okruženju.


Pronalaženje nestalih osoba: Privatni detektivi mogu biti angažovani da pomognu u pronalaženju nestalih osoba, kao što su izgubljeni članovi porodice, prijatelji ili dužnici.


Istraživanje poslovnih aktivnosti: Detektivi mogu voditi istrage o poslovnim partnerima, konkurenciji ili zaposlenima kako bi otkrili nepravilnosti, krađu intelektualne svojine ili povrede Ugovora.


Provera istorije zaposlenih: Poslodavci često koriste usluge privatnih detektiva kako bi proverili istoriju zaposlenih, njihove reference i prethodne poslove pre nego što ih zaposle.


Istraživanje za osiguravajuća društva: Detektivi mogu istraživati za osiguravajuće kuće kako bi potvrdili validnost tvrdnji o osiguranju, posebno kada postoje sumnje u vezi sa lažnim tvrdnjama ili preuveličavanjem šteta.


Praćenje i nadzor: Privatni detektivi mogu obavljati praćenje i nadzor pojedinaca, objekata ili vozila kako bi prikupili dokaze ili informacije.

Važno je napomenuti da privatni detektivi u Srbiji moraju raditi u skladu sa zakonima i propisima i moraju imati licencu MUP-a. Njihova istraživanja često uključuju sakupljanje dokaza i informacija koje se mogu koristiti u pravnom postupku ili za donošenje ličnih odluka, stoga je važno da njihove metode budu etične i zakonite.

Šta radi privatni detektiv? - Blog Vesti

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
Da li su najmlađi članovi Vaše porodice izloženi riziku maloletničke delikvencije, riziku od ulaska u loše društvo, korišćenja nedozvoljenih supstanci, vrbovanja u sekte.
Promene ponašanja, promene društva i sumnjate da je Vaše dete ili neko u porodici član neke sekte, mi Vam možemo pomoći i otkriti da li je to istina. Informacija je moć Detektivska Agencija Seguridad Beograd.
Promena ponašanja i raspoloženja, sumnjate da se dete drogira i želite to da proverite ili ustanovite istinitost sumnji, obratite nam se. Imamo visoku reputaciju za obavljanje posla.
Ukoliko ste Vi izloženi pretnjama i ucenama ili neko od članova Vaše porodice i bližnjih, obratite nam se za savet i pomoć u rešavanju istih.  Detektivska Agencija Seguridad Beograd diskretne i profesionalne usluge.
O nekoj određenoj osobi, poslovnom saradniku, o konkurenciji, o mestima gde Vam se kreću deca i sa kim se druže, da li Vam partner ili supružnik zaista govori istinu.
Želite da budete sigurni sa kim ćete biti u braku? Detektivska Agencija Seguridad proverava istinitost podataka, eventualna kriminalna prošlost, sklonosti, eventualni poroci.
Provera finansijskog stanja fizičkih i pravnih lica bilo da je došlo do finansijskih problema i manjka sredstava ili dodatnih priliva novca. Provera vlasništva pokretne i nepokretne imovine.
Detektivska Agencija Seguridad otkrivanje prisluškivanja, Protivprislušni pregled poslovnog prostora, stana i auta, pronalaženje i uklanjanje skrivenih kamera i prisluškivača.
Usluge za pravna lica, provere fizičkih lica, lažnih bolovanja, istraga nelojalne konkurencije, provera podataka, imovine i solventnosti firme.
Zloupotrebe bolovanja spadaju u stavku Povrede radnih obaveza, provera lažnih bolovanja i provera zloupotrebe bolovanja zaposlenih  Detektivska Agencija Seguridad Beograd.
Da li postoji istorija problema sa zakonom? Ispitivanje boniteta i poslovanja poslovnih partnera. U kakvom se finansijskom stanju nalazi?  Detektivska Agencija Seguridad Beograd.
Kako biste otklonili prisutne i potencijalne pretnje i adekvatno odgovorili zahtevima tržišta, Detektivska Agencija Seguridad Beograd Vam nudi profesionalne usluge bezbednosnog konsaltinga.
Istražujemo prevare u osiguranju, fizičke povrede, povrede na radu, osiguranje vozila, podmetanje požara u poslovnim prostorijama, uništavanje sopstvene imovine usluge Detektivska Agencija Seguridad Beograd.
Usluge za pravna lica pribavljanje dokaza u predkrivičnom i krivičnom postupku, pribavljanje dokaza prilikom razvoda braka, imovinsko pravni odnosi Detektivska Agencija Seguridad Beograd.
Detektivska Agencija Seguridad Beograd provera biografskih podataka – CV, Provera referenci kandidata i diploma, bezbednosna provera prikupljanje i analiza podataka.
U cilju otkrivanja kao i prevencije mogućih prevara i pronevera od strane Vaših zaposlenih vršimo proveru bolovanja i sve suprotno ugovornim obavezama.
Usluge za pravna lica, lakše i teže povrede radnih obaveza i dužnosti, neblagovremen dolazak na posao.
Izloženost turbulentnom okruženju i porastu broja različitih kriminalnih aktivnosti na svim poljima neretko zahteva angažovanje privatnog detektiva u istraživanju problema uznemiravanja i anonimnih pretnjie.
Sve češće pitanje sa kojim se susreću kupci nekretnina tiče se pitanja legalnosti vlasništva pre same kupovine.
Pronalaženje lica koja se kriju izazov je za privatne detektive jer su različiti motivi zbog kojih se lica kriju.
Detektivska Agencija Seguridad pruža svojim klijentima mogućnost pronalaženja lica koja su korisniku usluge prouzrokovala štetu.
U vreme kada su informacije sve važniji resurs, a poslovanje i svakodnevni život se odvija online, zaštita podataka i sredstava za obradu podataka treba da obuhvati mere koje će pomoći otkrivanju zlonamernih elektronskih sredstava i nanošenja štete.
Istraživanje aktivnosti poslovanja drugih kompanija i poslovnih partnera predstavlja jedno od značajnijih pitanja kome se danas posvećuje pažnja.
Privatna detektivska agencija Seguridad pruža mogućnost otkrivanja prevara, unutrašnjih krađa i odavanja poslovnih tajni.
Privatna detektivska agencija Seguridad se može uključiti za potrebe nadzora i kontrole zaposlenih od strane pravnih lica kada postoji osnovana sumnja da zaposleni, članovi upravnog odbora ili poslovni partneri postupaju protivno Ugovoru o radu i Pravilniku kojim se bliže definišu uslovi poslovanja.
Provera pokretne i nepokretne imovine je sve češće tražena usluga kod detektivske agencije Seguridad.