Blog Detektivska agencija Privatni detektiv Seguridad

Privatni detektiv Beograd cena: Cene i usluge


Kada se suočavate sa pitanjima koja zahtevaju istraživanje, kao što su prevara, pronalaženje osoba ili pronalaženje određenih informacija, privatni detektivi mogu biti vaši ključni saveznici. U ovom članku, istražićemo usluge privatnih detektiva, odnosno detektivskih agencija u Beogradu i cenovnik koji vam pomaže da razumete troškove ovih usluga. Bez obzira na vašu potrebu, cena usluga privatnih detektiva u Beogradu će vam pružiti jasnu sliku troškova i opcija koje su vam na raspolaganju.

Detektivske agencije u Beogradupružaju različite istražne usluge, a cene se mogu značajno razlikovati u zavisnosti od mnogo faktora.

Detektivska agencija Seguridad

Vaš pouzdan partner u otkrivanju istine.

Bez obzira sa kojom sumnjom ili problemom se suočavate, pronašli ste detektivsku agenciju koja vam može pomoći.

Zašto bi trebalo da angažujete našu detektivsku agenciju

Licencirana detektivska agencija

Mi smo licencirana detektivska agencija za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije.

Tim naše detektivske agencije

Licencirani privatni detektivi, bivši pripadnici bezbednosnih službi Srbije, IT stručnjaci, forenzičari, poligrafski ispitivači.

100% Diskretno i profesionalno

Garantujemo klijentu individualni pristup svakom slučaju, pouzdanost izvršene usluge i diskretnost u radu. Saznajte pravu istinu.

Cene usluga privatnih detektiva u Beogradu


Razlika u cenama privatnih detektiva i detektivskih agencija u Beogradu može biti značajna, ali je važno da odaberete detektiva ili agenciju koja najbolje odgovara vašim potrebama i budžetu. U nastavku ćemo navesti neke od detektivskih usluga i okvirne cene istih u Beogradu, za detalje oko cena privatnih detektiva postite web stranice i detaljno se informišite.

Bračni problemi

Privatni detektivi se često angažuju kod sumnji u vernost, odnosno neverstvo partnera. U tabeli ispod možete videti cene za ovu uslugu:

Provera vernosti partnera - preljuba


Provera budućeg bračnog partnera


Digitalno neverstvo u vezi ili braku


Poligrafsko testiranje

Pronalaženje osoba

Ako tražite nestalu osobu, osobu koja se krije, ili za koju ne znate gde se nalazi u tabeli ispod možete videti cene za pronalaženje osoba:

Pronalaženje lica koja se kriju


Pronalaženje adrese i kontakt podataka lica


Pronalaženje dužnika


Pronalaženje vlasnika i naslednika imovine

Pronalaženje lica koja su korisniku usluge prouzrokovala štetu

Porodični problemi - deca

Ključna usluga privatnih detektiva je istraživanje i pomoć u rešavanju porodičnih problema. U tabeli ispod možete videti cene za ovu uslugu:

Nadzor dece i mladih


Provera kretanja i ponašanja deteta


Otkrivanje narkomanije dece i mladih


Otkrivanje članstva u sektama

Poslovne usluge

Ako su vam potrebne detektivske usluge za vašu kompaniju, za proveru zaposlenih ili poslovnih partnera ili konkurencije, cene su u proseku sledeće:

Provera bolovanja zaposlenih


Nadzor i kontrola zaposlenih


Provera poslovnih partnera i saradnika


Korporativne istrage

Poligrafsko testiranje

Ukoliko su vam potrebne usluge poligrafskog testiranja u Beogradu, detektivske agencije nude sledeće cene za proveru lica na detektoru laži:

Poligrafsko testiranje sumnje na preljubu


Poligrafsko testiranje dece na kockanje, upotrebu droge


Poligrafsko testiranje kod sumnji na krađu


Poligrafsko testiranje zaposlenih

Digitalna forenzika

Ako vam je potrebna forenzika mobilnog telefona ili računara, vraćanje obrisanih podataka slika, poruka, aplikacija..., cene su sledeće:

Forenzika mobilnih telefona


Forenzika računara


Zaštita od zlonamernih elektronskih sredstava

Kako da odabrate pravog privatnog detektiva u Beogradu


Procenite Iskustvo - Iskustvo je ključno prilikom izbora privatnog detektiva. Tražite detektivsku agenciju sa dokazanim iskustvom u oblasti koja je relevantna za vaš slučaj i proverite od kada pruzaju detektivske usluge.

Proverite Licencu - Proverite da li imaju Licencu MUP-a za obavljanje detektivske delatnosti, jer je to garancija da rade u skladu sa Zakonom.

Uporedite cene i usluge - Nemojte se oslanjati samo na cenu. Uporedite cene sa raspoloživim uslugama kako biste dobili najbolji odnos cena-kvalitet.


Cene detektivskih usluga u Beogradu koje nude detektivske agencije i privatni detektivi razlikuju se od agencije do agencije. Gore navedeni okvirni cenovnik usluga privatnih detektiva u Beogradu,odnosnio detektivskih usluga koje nude može vam pomoći da bolje razumete troškove i opcije koje su vam na raspolaganju kada vam je potrebna profesionalna detektivska usluga. Ne zaboravite da pažljivo birate detektivsku agenciju i procenjujete njihovo iskustvo kako biste osigurali uspešno rešenje vašeg slučaja.

PRIVATNI DETEKTIV BEOGRAD

Licencirana detektivska agencija

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd osnovano je 2015. godine sa ciljem pružanja istražnih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou.

Istražujemo - Pronalazimo - Dokazujemo - 100% Diskretno

Kompleksne istrage, nadzor i kontrola zaposlenih, provera bolovanja zaposlenih, forenzika telefona i računara, bezbednosni konsalting, poligrafsko ispitivanje zaposlenih...

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top