Blog Detektivska agencija Privatni detektiv Seguridad Beograd Ustanicka

5 najboljih tv serija o privatnim detektivima


Ponekada imamo osećaj da nove serije izlaze “kao na traci”. Nije daleko od istine. Barem filmska industrija nikada ne spava. Sa ogromnim brojem serija koje su pred nama, mi ne znamo koje pre da se dočepamo.

Nema sumnje da je broj dobrih serija pozamašan, posebno kada su u pitanju detektivske serije. Isto tako nema sumnje da nove detektivske serije nisu ništa lošije od starih. Ipak, postoje serije o privatnim detektivima koje su evergreen, drugim rečima, serije kojima konkurencija ne može ništa.

Svi volimo da nam serija drži pažnju i ako ništa drugo, makar zabavi. Odlučili smo da odemo korak dalje od toga. Napravili smo listu od pet detektivskih serija koje smatramo da su najbolje. Kada su u pitanju detektivske serije najbolje je pred vama.

Napomena - Lista koja se nalazi pred vama nije rangirana od najboljeg ka najgorem. Od nečega ipak moramo početi, zar ne? Posle gledanja, sami možete napraviti rangiranje.

Blog detektivske agencije Seguridad istrage


Blog agencije Seguridad Ustanicka

Detektivska agencija Seguridad

Vaš pouzdan partner u otkrivanju istine.

Bez obzira sa kojom sumnjom ili problemom se suočavate, pronašli ste detektivsku agenciju koja vam može pomoći.

Licencirana detektivska agencija

Mi smo licencirana detektivska agencija za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije.

Tim naše detektivske agencije

Licencirani privatni detektivi, bivši pripadnici bezbednosnih službi Srbije, IT stručnjaci, forenzičari, poligrafski ispitivači.

100% Diskretno i profesionalno

Garantujemo klijentu individualni pristup svakom slučaju, pouzdanost izvršene usluge i diskretnost u radu.

5 najboljih detektivskih serija


Avanture Šerloka Holmsa (The Adventures of Sherlock Holmes) 1984-1994

Mi bismo rekli da je ovo najbolja adaptacija pustolovina heroja ulice Bejker privatnog detektiva, a iz pera Artura Konana Dojla. Maestralni i neponovljivi Džeremi Bret, zajedno sa Dejvidom Burkom, za sve one koji su odrastali devedesetih godina zauvek je zacementirao to kako vidimo Holmsa, kako ga doživljavamo i kako ga zamišljamo. Nema potrebe trošiti reči: ovo se jednostavno mora gledati.

Poznat po pažljivom posmatranju i logičkom zaključivanju, Šerlok Holms rešava slučajeve koji su za policiju preteški, za Holmsa predstavljaju priliku za zabavno mentalno razgibavanje. Što je misterija veća – detektiv je se radije prihvata. Uz uvek prisutnog hroničara njegovih istraživanja i nezamenljivog pomoćnika, doktora Votsona, Šerlok se upušta u napete avanture, obojenih njegovim duhovitim, britkim opaskama i nadasve harizmatičnom ličnošću.

Seriju Avanture Šerloka Holmsa sa prevodom možete gledati ovde

Poaro (Poirot) 1989-2013

Herkul Poaro, najpoznatiji detektiv iz pera najčuvenije spisateljice od svih spisateljica, Agate Kristi. Tačnije, stižemo do najpoznatije i najbolje adaptacije njenih knjiga, sa Dejvidom Sašetom u glavnoj ulozi, koji će zahvaljujući svojoj maestralnoj roli, slično kao i Bret sa Šerlokom, zauvek ostati ono kako zamišljamo malog belgijskog privatnog detektiva.

Poaro se pojavljuje već u prvom romanu Agate Kristi "Misterija u Stajlsu", objavljenom 1920. godine. Veoma neobičan, okrugle glave, uvoštenih brkova, izglancanih cipela, pomalo ekscentričan, često komičan, briljantnog uma rešava najzamršenije slučajeve širom planete, često u duetu sa Arturom Hejstingsom.

Seriju Poaro sa prevodom možete gledati na ovom linku

Моnk 2002–2009

Serija prati Adrijana Monka, briljantnog bivšeg detektiva iz San Franciska, koji sada konsultuje policiju kao privatni konsultant koji se bori sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem. Monk briljantni bivši detektiv (kojeg glumi Toni Šalhub) koji pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja je jedna od mojih omiljenih detektivskih serija i nije čak ni detektivska serija u najstrožem smislu te reči.


To je više studija karaktera ranjivosti i mentalnih bolesti postavljena u pozadini urednosti i socijalne anksioznosti. Ova serija nije samo jedna od najboljih televizijskih emisija o privatnim detektivima, već je i jedna od najvećih televizijskih emisija ikada napravljenih.


Seriju Monk sa prevodom možete gledati na ovom linku


Мagnum (Magnum, P.I.) 1980–1988


Magnum, P.I. je američka detektivska serija čiji je glavni junak Thomas Magnum (koga je tumačio Tom Selleck), privatni detektiv s prebivalištem na Havajima.

Glavni junak je bivši američki mornarički specijalac koji je nakon šestnaest godina službe i učestvovanja u vijetnamskom ratu napustio mornaricu kako bi za život zarađivao kao privatni detektiv. Magnuma je kao "stručnog savjetnika" angažovao je Robin Masters, tajanstveni autor popularnih kriminalističkih romana te mu omogućio da živi na raskošnom imanju Robin's Nest te koristi usluge svog engleskog batlera Jonathana Higginsa. Magnumu su pomoć pružali vijetnamski veterani Theodore "T.C." Calvin i Orville "Rick" Wright.

Slučajni partneri (Moonlighting) 1985–1989

Serija Slučajni partneri prati zgode i nezgode privatnih detektiva Medi i Dejvida koji se stalno raspravljaju ali su ipak dobitna kombinacija za rešavanje slučajeva.

Medi Hejs (Sibil Šepard) je bivši model, a kada je računovođa prevari i ostavi bez dinara, ona rešida proda sve neuspešne poslove u svom vlasništvu, uključujući i detektivsku agenciju u kojoj radi prvatni detektiv Dejvid Edison (Brus Vilis) koji želi dazadrži svoj posao. On uspeva da ubedi Medi da postanu partneri i dazadrže detektivsku agenciju.

Seriju Slučajni partneri sa prevodom možete gledati na ovom linku

PRIVATNI DETEKTIV BEOGRAD

Licencirana detektivska agencija

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd osnovano je 2015. godine sa ciljem pružanja istražnih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou.

MUP Srbije
UDS black
ISO 2024 black
Company Wall sert black

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top