top image

 

Otkrivanje prisluškivača u kancelariji


Prisluškivanje ili neovlašćeno prisluškivanje tuđih prostorija, uključujući kancelarije, predstavlja ozbiljno kršenje privatnosti i nezakonito je. Svačije pravo na privatnost treba biti poštovano, a neovlašćeno prisluškivanje kako privatnih tako i poslovnih prostorija je krivično delo.


Problem za većinu kompanija je u tome što kada neko namerava da nanese štetu njihovom brendu, naruši njihovu reputaciju ili ukrade tajne, jednostavno postoji previše metoda za napad i štetu, a jedna od tih metoda je upotreba elektronskih sredstava za prisluškivanje.

Ako imate opravdane sumnje u vezi sa privatnošću ili prisluškivanjem u poslovnom prostoru, provera i otkrivanje prisluškivača u kancelariji je jedini način da budite sigurni da li je kancelarija „ozvučena“ ili ne. Detektivska agencija Seguridad koristi specijalizovane detektore koji otkritivaju  elektromagnetne signale koje prislušni uređaji emituju, identifikuje prisluškivače, bežične kamere ili druge neovlašćene uređaje za nadzor.


Ako sumnjate da Vam se kancelarija prisluškuje, važno je da preduzmete odgovarajuće korake kako biste zaštitili privatnost i identifikovali eventualno prisustvo prisluškivača. Prvi korak je angažovanje stručnjaka imaju iskustvo i specijalizovane alate za otkrivanje prisluškivača i drugih neovlašćenih uređaja. Raspolažemo posebnom profesionalnom opremom, znanjem i iskustvom neophodnim za otkrivanje prislušnih uređaja.

Otkrivanje prisluškivača u kancelariji


Detektivska agencija otkriva prisluškivanje kancelarije


Ako ste vlasnik preduzeća, član upravnog odbora ili viši menadžer, postoji mnogo razloga zašto bi radno mesto i unutrašnja bezbednost kompanije trebalo da budu visoko na listi Vaših prioriteta. Koliko god da je vaša kompanija velika ili mala, špijuniranje, odnosno tajni nadzor vaših razgovora uvek ima negativne posledice.


Jedini način da budete sigurni da će vaši poslovni razgovori ostati privatni je da proverite poslovni prostor na uređaje za prisluškivanje, odnosno da angažujete našu detektivsku agenciju. Ključno za uspešnu proveru prislušnih uređaja u kacelariji je temeljnost. Pažljivo ispitujemo konferencijske sale, sale za sastanke, kancelarije direktora i sve druge prostore u kojima se vode privatni ili važni razgovori.


Naručioci usluga pregleda poslovnih prostorija na prisustvo prislušnih uređaja su uglavnom kompanije, organizacije, institucije, kao pojedinci koji žele biti sigurni da su njihove poslovne i privatne informacije sigurne.

Svaka poslovna informacija je izuzetno vredna i konkurencija preduzima sve kako bi bila korak ispred Vas. Upotreba sofisticiranih uređaja za slušanje i snimanje razgovora je stvarnost koja suprotnoj strani može dati značajnu prednost na tržištu.

Možete uložiti značajna sredstva u pripremu tržišta za lansiranje novog proizvoda ili usluge, a ako konkurencija zbog prikupljenih informacija nelegalnim putem to uradi neposredno pre Vas, izgubićete ogromna sredstva zbog nedovoljne bezbednosti poslovnih procesa u Vašoj kompaniji.


Šta podrazumeva pregled kancelarije na prislušne urađaje


Detaljan protiv prislušni pregled kancelarije na prisustvo uređaja za audio ili video snimanje podrazumeva detaljan pregled i to:
•    Pretraga radio spektra za pronalaženje aktivnih radio ili video predajnika
•    Elektronski poboljšana fizička pretraga sa detektorom za pronalaženje pasivnih ili pokvarenih uređaja za prisluškivanje
•    Pregled električnih instalacija, utičnica i prekidača
•    Pregled celokupne elektronske opreme i kablova
•    Pregled telekomunikacione opreme u kancelariji

Svake godine preduzeća i velike kompanije gube milione eura zbog ekonomske i industrijske špijunaže i krađe intelektualnog vlasništva, prisluškivanja rukovodstva komapnije, a sve zbog zanemarivanja protivšpijunske, protivprislušne zaštite u kompanijama.


Sumnjate da Vam se prisluškuje kancelarija – kontaktirajte nas


Ako ste primetili ili sumnjate da neko raspolaže informacijama koje predstavljaju Vašu poslovnu tajnu, taktiku ili strategiju, ako neko ima informacije gde ste bili i šta ste radili, postoji velika verovatnoća da ste meta nelegalnog prisluškivanja ili tehničkog nadzora.


Ukoliko sumnjate da je Vaš poslovni prostor “ozvučen” odnosno da se u njemu nalaze skriveni uređaji za tajno snimanje ili slušanje razgovora, detektivska agencija Seguridad Vam nudi diskretan protivprislušni pregled Vašeg poslovnog prostora.


VAŽNO: Ukoliko se odlučite da koristite naše usluge za otkrivanje prisluškivača u kancelariji, prilikom kontaktiranja naše detektivske agencije, nemojte razgovor sa nama obavljati u prostoriji ili kancaelariji za koju sumnjate da  se prisluškuje.

 

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd