Detektivske usluge za pravna lica Beograd

Otkrivanje prisluškivača u kancelariji


Svaka organizacija, bez obzira na njenu veličinu ili industriju u kojoj posluje, treba biti svesna mogućnosti prisluškivanja i prisvajanja informacija od strane neovlašćenih lica. Prisluškivanje u kancelariji može predstavljati ozbiljan rizik po poslovanje i bezbednost organizacije. Zbog toga je od presudnog značaja da organizacije preduzmu korake u otkrivanju prisluškivača kako bi zaštitile svoje interese.

Prisluškivanje je postalo sve raširenija pojava, posebno u ovom digitalnom dobu gde su informacije postale najvredniji resurs. Prisluškivači mogu biti postavljeni na razne načine, kao što su skriveni uređaji koji se instaliraju u zidove ili nameštaj, ili elektronski uređaji koji se povezuju sa telefonskom linijom ili mrežom računara, u nekom predmetu i sl. Bez obzira na način postavljanja, prisluškivači mogu omogućiti neovlašćenim licima da prisluškuju ili kradu osetljive informacije.

Prisluškivanje ili neovlašćeno prisluškivanje tuđih prostorija, uključujući kancelarije, predstavlja ozbiljno kršenje privatnosti i nezakonito je. Svačije pravo na privatnost treba biti poštovano, a neovlašćeno prisluškivanje kako privatnih tako i poslovnih prostorija je krivično delo. Problem za većinu kompanija je u tome što kada neko namerava da nanese štetu njihovom brendu, naruši njihovu reputaciju ili ukrade tajne, jednostavno postoji previše metoda za napad i štetu, a jedna od tih metoda je upotreba elektronskih sredstava za prisluškivanje.


Ako imate opravdane sumnje u vezi sa privatnošću ili prisluškivanjem u poslovnom prostoru, provera i otkrivanje prisluškivača u kancelariji je jedini način da budite sigurni da li je kancelarija „ozvučena“ ili ne. Detektivska agencija Seguridad koristi specijalizovane detektore koji otkritivaju elektromagnetne signale koje prislušni uređaji emituju, identifikuje prisluškivače, bežične kamere ili druge neovlašćene uređaje za nadzor.

Ako sumnjate da Vam se kancelarija prisluškuje, važno je da preduzmete odgovarajuće korake kako biste zaštitili privatnost i identifikovali eventualno prisustvo prisluškivača. Prvi korak je angažovanje stručnjaka imaju iskustvo i specijalizovane alate za otkrivanje prisluškivača i drugih neovlašćenih uređaja. Raspolažemo posebnom profesionalnom opremom, znanjem i iskustvom neophodnim za otkrivanje prislušnih uređaja.

Ako ste vlasnik preduzeća, član upravnog odbora ili viši menadžer, postoji mnogo razloga zašto bi radno mesto i unutrašnja bezbednost kompanije trebalo da budu visoko na listi Vaših prioriteta. Koliko god da je vaša kompanija velika ili mala, špijuniranje, odnosno tajni nadzor vaših razgovora uvek ima negativne posledice.


Jedini način da budete sigurni da će vaši poslovni razgovori ostati privatni je da proverite poslovni prostor na uređaje za prisluškivanje, odnosno da angažujete našu detektivsku agenciju. Ključno za uspešnu proveru prislušnih uređaja u kacelariji je temeljnost. Pažljivo ispitujemo konferencijske sale, sale za sastanke, kancelarije direktora i sve druge prostore u kojima se vode privatni ili važni razgovori.

Otkrivanje prisluškivača u kancelariji agencija Seguridad doo Beograd

„Sumnjate da Vam se prisluškuje poslovni prostor, da neko sluša vaše privatne i poslovne razgovore? Vršimo diskretan protivprislušni pregled“

Otkrivanje prisluškivača u kancelariji detektiv

“Licencirani privatni detektivi Seguridad Beograd“

Detektivska agencija otkriva da li vam se prisluškuje kancelarija


Naručioci usluga pregleda poslovnih prostorija na prisustvo prislušnih uređaja su uglavnom kompanije, organizacije, institucije, kao pojedinci koji žele biti sigurni da su njihove poslovne i privatne informacije sigurne.


Svaka poslovna informacija je izuzetno vredna i konkurencija preduzima sve kako bi bila korak ispred Vas. Upotreba sofisticiranih uređaja za slušanje i snimanje razgovora je stvarnost koja suprotnoj strani može dati značajnu prednost na tržištu. Možete uložiti značajna sredstva u pripremu tržišta za lansiranje novog proizvoda ili usluge, a ako konkurencija zbog prikupljenih informacija nelegalnim putem to uradi neposredno pre Vas, izgubićete ogromna sredstva zbog nedovoljne bezbednosti poslovnih procesa u Vašoj kompaniji.


Detaljan protiv prislušni pregled kancelarije na prisustvo uređaja za audio ili video snimanje podrazumeva detaljan pregled i to:

  • Pretraga radio spektra za pronalaženje aktivnih radio ili video predajnika
  • Elektronski poboljšana fizička pretraga sa detektorom za pronalaženje pasivnih ili pokvarenih uređaja za prisluškivanje
  • Pregled električnih instalacija, utičnica i prekidača
  • Pregled celokupne elektronske opreme i kablova
  • Pregled telekomunikacione opreme u kancelariji


Svake godine preduzeća i velike kompanije gube milione eura zbog ekonomske i industrijske špijunaže i krađe intelektualnog vlasništva, prisluškivanja rukovodstva komapnije, a sve zbog zanemarivanja protivšpijunske, protivprislušne zaštite u kompanijama.


Ako ste primetili ili sumnjate da neko raspolaže informacijama koje predstavljaju Vašu poslovnu tajnu, taktiku ili strategiju, ako neko ima informacije gde ste bili i šta ste radili, postoji velika verovatnoća da ste meta nelegalnog prisluškivanja ili tehničkog nadzora.

Sumnjate da Vam se prisluškuje kancelarija – kontaktirajte nas


Ukoliko sumnjate da je Vaš poslovni prostor “ozvučen” odnosno da se u njemu nalaze skriveni uređaji za tajno snimanje ili slušanje razgovora, detektivska agencija Seguridad Vam nudi diskretan protivprislušni pregled Vašeg poslovnog prostora.

VAŽNO: Ukoliko se odlučite da koristite naše usluge za otkrivanje prisluškivača u kancelariji, prilikom kontaktiranja naše detektivske agencije, nemojte razgovor sa nama obavljati u prostoriji ili kancaelariji za koju sumnjate da se prisluškuje.

Otkrivanje prisluškivača u kancelariji Seguridad

Otkrijte nevidljive pretnje po vaše poslovanje - Naša detektivska agencija Vam pomaže u zaštiti poslovanja - Otkrivanje prislušnih uređaja u poslovnim prostorijama.

PRIVATNI DETEKTIV

Pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja

Ukoliko sumnjate da je Vaša privatnost narušena od strane trećih lica postavljanjem prislušnih uređaja u životni ili radni prostor obratite nam se. Možemo vam pružiti pomoć da se izvrši pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja u stanu, kancelariji ili automobulu.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujemo - 100% Diskretno

Kompleksne istrage, nadzor i kontrola zaposlenih, provera bolovanja zaposlenih, forenzika telefona i računara, bezbednosni konsalting, poligrafsko ispitivanje zaposlenih...

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top