top image

 

Background check – provera prošlosti

 


Background check - provera prošlosti se obično odnosi na proces istrage i provere lične, profesionalne, a ponekad i kriminalne istorije pojedinca. Naša detektivska agencija prikuplja informacije iz različitih izvora kako bi se procenilo poreklo i podobnost osobe za određenu svrhu, kao što je zapošljavanje, poslovna saradnja i sl.


Danas, sve veći broj stranih kompanija posluje na teritoriji Srbije, a backraund check ili provere prošlosti kandidata za prijem u radni odnos u privatnom sektoru je samo jedan od mehanizama modela sigurnog poslovanja ozbiljnih kompanija.


Provera prošlosti ima za cilj da otkrije važne detalje kandidata za posao koji bi u budućnosti mogli da predstavljaju smetnju i ugroze poslovanje, odnosno loše utiču na produktivnost, oštete materijalno kompaniju, naruše reputaciju, pa čak i ugroze bezbednost kompanije.


Zapošljavanje novog člana kolektiva za obavljanje uloge u vašem poslovanju može izložiti vaše poslovanje, zaposlene, klijente, investitore i dobavljače nepotrebnim rizicima i trebalo bi da obezbedite da se sve pretnje ublaže angažovanjem privatne detektivske agencije da izvrši detaljnu proveru prošlosti.


Background check – provera prošlosti kandidata za posao


Background check - provera prošlosti kandidata za posao je nešto što bi svaka kompanija trebalo da uradi tokom procesa zapošljavanja ili selektovanja zaposlenih na više rukovodeće položaje. Svrha provere prošlosti je od ključnog značaja prilikom zapošljavanja novog lica.


Evo nekih uobičajenih elemenata koje naša detektivska agencija uključuje u proveru prošlosti:


Verifikacija identiteta: Ovo uključuje potvrđivanje identiteta pojedinca putem dokumenata kao što su pasoši, vozačke dozvole ili lične karte.


Istorijat zaposlenja: Poslodavci često proveravaju radnu istoriju podnosioca zahteva, uključujući prethodne poslodavce, pozicije koje su zauzimali, datume zaposlenja i obaveze na poslu.


Provera obrazovanja: Provere obrazovanja potvrđuju obrazovne kvalifikacije pojedinca, kao što su diplome, sertifikati ili pohađanje određenih seminara.


Provera krivične evidencije: Ovo uključuje pretragu baza podataka o kriminalu, sudske evidencije i drugih izvora kako bi se utvrdilo da li osoba ima kriminalnu istoriju, uključujući hapšenja, osude ili optužbe u toku.


Provere referenci: Poslodavci često proveravaju reference koje je dao pojedinac da bi potvrdili njihov karakter, radnu etiku i učinak.


Provera društvenih medija: U nekim slučajevima, poslodavci traže istragu profila pojedinaca na društvenim mrežama kako bi prikupili dodatne informacije ili procenili njihovo prisustvo na internet mreži.


Važno je napomenuti da obim i dubina provere prošlosti mogu da variraju u zavisnosti od svrhe i zahteva specifičnih za svaku situaciju. U zavisnosti od korišćene metode i prirode provera, istraga može trajati između 48 sati i dve nedelje.

Background check provera prošlosti


Privatni detektivi - Provera prošlosti poslovnih partnera i saradnika


Privatni detektivi naše detektivske agencije takođe mogu da izvrše proveru prošlosti potencijalnih poslovnih partnera, saradnika ili dobavljača. Sprovođenjem temeljne provere prošlosti, preduzeća mogu obezbediti da ulažu u partnerstvo sa renomiranom kompanijom koja ima istoriju etičkog poslovanja.

Privatni detektivi takođe mogu otkriti sve potencijalne sumnje interesa ili druge informacije koje mogu našteti reputaciju preduzeća ili finansijskih interesa. Kada se bavite poslovnim pitanjima i sarađujete sa drugim kompanijama, važno je osigurati da se povezujete sa pravim ljudima.


Potreban Vam je provera nečije prošlosti – kontaktirajte nas


Ukoliko Vam je potrebna naša usluga Background check - provera prošlosti kandidata za posao u vašoj kompaniji ili provera poslovnog partnera kontaktirajte nas i mi ćemo za vas izvriti detaljnu i diskretnu proveru.


Pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim privatnim detektivom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije, da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni iz provere prošlosti. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju veliko iskustvo u Background check istragama, odnosno proveri prošlosti lica.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Provera zaposlenih u kompaniji

Provera zaposlenih u kompaniji, detektivska agencija Seguridad vrši diskretnu kontrolu i nadzor radnika kako bi se proverile i istražile zloputrebe zaposlenih.

Poligrafsko ispitivanje kandidata za posao

Poligrafsko ispitivanje kandidata za posao detektivska agencija vrši poligraf testiranje kandidata za posao u preduzeću, provera i selekcija na detektoru laži.

Provera bolovanja zaposlenih

Provera bolovanja zaposlenih detektivska agencija vrši proveru sumnji na lažno bolovanje zaposlenih i odsustvovanje sa posla i zloupotrebe od strane radnika.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd