Detektivske usluge za pravna lica Beograd

Background check – provera prošlosti


Background check - provera prošlosti se odnosi na proces istrage i provere lične, profesionalne, a ponekad i kriminalne istorije pojedinca. Naša detektivska agencija prikuplja informacije iz različitih izvora kako bi se procenilo poreklo i podobnost osobe za određenu svrhu, kao što je zapošljavanje, poslovna saradnja i sl.

Prvo i najvažnije, background check omogućava pristup informacijama koje obično nisu javno dostupne. Detektivske agencije imaju pristup različitim bazama podataka, arhivama i drugim izvorima informacija koji omogućavaju detaljnu proveru različitih aspekata nečije prošlosti. To može uključivati proveru kriminalne prošlosti, istoriju zaposlenja, obrazovanje, finansijsku stabilnost, prethodne adrese boravka i mnoge druge relevantne informacije.

Danas, sve veći broj stranih kompanija posluje na teritoriji Srbije, a background check ili provere prošlosti kandidata za prijem u radni odnos u privatnom sektoru je samo jedan od mehanizama modela sigurnog poslovanja ozbiljnih kompanija.

Provera prošlosti ima za cilj da otkrije važne detalje kandidata za posao koji bi u budućnosti mogli da predstavljaju smetnju i ugroze poslovanje, odnosno loše utiču na produktivnost, oštete materijalno kompaniju, naruše reputaciju, pa čak i ugroze bezbednost kompanije.

Zapošljavanje novog člana kolektiva za obavljanje uloge u vašem poslovanju može izložiti vaše poslovanje, zaposlene, klijente, investitore i dobavljače nepotrebnim rizicima i trebalo bi da obezbedite da se sve pretnje ublaže angažovanjem privatne detektivske agencije da izvrši detaljnu proveru prošlosti.


Privatni detektivi naše detektivske agencije takođe mogu da izvrše proveru prošlosti potencijalnih poslovnih partnera, saradnika ili dobavljača. Sprovođenjem temeljne provere prošlosti, preduzeća mogu obezbediti da ulažu u partnerstvo sa renomiranom kompanijom koja ima istoriju etičkog poslovanja.


Naši detektivi takođe mogu otkriti sve potencijalne sumnje interesa ili druge informacije koje mogu našteti reputaciju preduzeća ili finansijskih interesa. Kada se bavite poslovnim pitanjima i sarađujete sa drugim kompanijama, važno je osigurati da se povezujete sa pravim ljudima.

Detektivska agencija Seguridad doo Beograd

„Vaš pouzdan partner u otkrivanju istine“

“Licencirani privatni detektivi Seguridad Beograd“

Background check provera proslosti detektiv

Background check – provera prošlosti kandidata za posao


Background check - provera prošlosti kandidata za posao je nešto što bi svaka kompanija trebalo da uradi tokom procesa zapošljavanja ili selektovanja zaposlenih na više rukovodeće položaje. Svrha provere prošlosti je od ključnog značaja prilikom zapošljavanja novog lica.

Evo nekih uobičajenih elemenata koje naša detektivska agencija uključuje u background check proveru prošlosti lica:

Verifikacija identiteta: Ovo uključuje potvrđivanje identiteta pojedinca putem dokumenata kao što su pasoši, vozačke dozvole ili lične karte.

Istorijat zaposlenja: Poslodavci često proveravaju radnu istoriju podnosioca zahteva, uključujući prethodne poslodavce, pozicije koje su zauzimali, datume zaposlenja i obaveze na poslu.


Provera obrazovanja: Provere obrazovanja potvrđuju obrazovne kvalifikacije pojedinca, kao što su diplome, sertifikati ili pohađanje određenih seminara.

Provera krivične evidencije: Ovo uključuje pretragu baza podataka o kriminalu, sudske evidencije i drugih izvora kako bi se utvrdilo da li osoba ima kriminalnu istoriju, uključujući hapšenja, osude ili optužbe u toku.


Provere referenci: Poslodavci često proveravaju reference koje je dao pojedinac da bi potvrdili njihov karakter, radnu etiku i učinak.

Provera društvenih medija: U nekim slučajevima, poslodavci traže istragu profila pojedinaca na društvenim mrežama kako bi prikupili dodatne informacije ili procenili njihovo prisustvo na internet mreži.

Važno je napomenuti da obim i dubina provere kandidata za posao mogu da variraju u zavisnosti od svrhe i zahteva specifičnih za svaku situaciju. U zavisnosti od korišćene metode i prirode backgound provere, istraga može trajati između 48 sati i dve nedelje.

Potrebna Vam je provera nečije prošlosti – kontaktirajte nas


Ukoliko Vam je potrebna naša usluga Background check - provera prošlosti kandidata za posao u vašoj kompaniji ili provera poslovnog partnera kontaktirajte nas. Mi ćemo za vas izvriti detaljnu i diskretnu proveru.

Pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim privatnim detektivom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije. Saznajte kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni iz provere prošlosti. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju veliko iskustvo u Background check istragama, odnosno proverama prošlosti lica.

Seguridad Background check – provera prošlosti


Naša detektivska agencija pruža diskretno sveobuhvatne provere prošlosti, background check. Proverom prošlosti lica obezbeđujemo bezbednost i pouzdanost klijentima pri zapošljavanju novih radnika ili sklapanju novih poslovnih partnerstava.

PRIVATNI DETEKTIV BEOGRAD

Koliko košta provera prošlosti - background check

Provera prošlosti - background check može imati ključnu ulogu u donošenju pravih odluka, bilo da se radi o potencijalnom zaposlenju, zaključivanju poslovnih partnerstava ili uspostavljanju ličnih odnosa. Međutim, često se postavlja pitanje koliko će takva provera koštati...

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujemo - 100% Diskretno

Kompleksne istrage, nadzor i kontrola zaposlenih, provera bolovanja zaposlenih, forenzika telefona i računara, bezbednosni konsalting, poligrafsko ispitivanje zaposlenih...

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top