Detektivske usluge za pravna lica Beograd Seguridad

Poligrafsko ispitivanje kandidata za posao


Poligrafsko ispitivanje kandidata za posao se odnosi na upotrebu poligrafa ili "detektora laži" tokom procesa selekcije kandidata za zapošljavanje. Poligraf je uređaj koji meri fiziološke reakcije osobe, kao što su srčani ritam, krvni pritisak, znojenje i disanje, kako bi se procenila istinitost odgovora na postavljena pitanja.

Poligrafsko ispitivanje kandidata prilikom zapošljavanja osigurava odabir poštenih, zrelih i pouzdanih lica. Većina poslodavaca koristi tradicionalne metode selekcije, kao što su intervjui, provera referenci, testiranja veština i procena radnih sposobnosti kandidata. Poligrafsko ispitivanje je preciznije i daje odgovore na pitanja koja Vas kao poslodavca zanimaju kako bi odradili proveru i napravili selekciju najboljih kandidata.

Prednosti poligrafskog ispitivanja kandidata za posao:

  • Otkriva informacije koje nisu inače dostupne
  • Odvraća nepoželjne kandidate
  • Olakšava proveru podataka o kandidatu
  • Poligrafsko ispitivanje daje više korisnih informacija
  • Identifikovanje problematične osobe

Sprovođenje poligrafskog ispitivanja pre zapošljavanja je idealan način da osigurate da su svi kandidati za posao koje zaposlite pošteni i od poverenja. Nemojte rizikovati uspeh, profit, ili reputaciju vaše kompanije zapošljavanjem bilo koga, budite sigurni da posao dobiju samo oni koji su najpouzdaniji.


Detektivska agencija Seguridad već više od osam godina sprovodi poligraf testove pre zapošljavanja u Beogradu, uglavnom za korporativne i privatne klijente koji žele da zaposle nekoga na poziciji od poverenja.


Iako su poligraf, detektor laži u početku koristile samo agencije za sprovođenje zakona, vremenom su ušli u mejnstrim kulturu i danas skoro svako može da kontaktira detektivsku agenciju i iskusnog poligrafskog ispitivača i dobije odgovore na svoja pitanja.

Naša detektivska agencija koristi najsavremeniji poligraf aparat kako bi osigurali maksimalnu tačnost i radimo samo sa akreditovanim, licenciranim ispitivačima, tako da ćete na kraju testa saznati ko laže, a ko govori istinu.

„Poligrafsko ispitivanje je jedan od načina da zaposlite najbolje. Selektujte i zaposlite poštene i lojalne“

Poligrafsko ispitivanje kandidata za posao detektiv

“Licencirani privatni detektivi Seguridad Beograd“

Detektivska agencija

Seguridad doo Beograd

Testirajte iskrenost kandidata za posao


Zamoliti kandidata da pored intervjua uradi i poligrafsko ispitivanje može zvučati malo previše temeljno, ali ne ako upražnjeno mesto uključuje rukovanje novcem i osetljivim informacijama. Poligrafsko testiranje treba primeniti nakon što ste doneli odluku da nekoga zaposlite, ali pre nego što mu ponudite posao.

U nekoliko zemalja širom sveta uobičajeno je da poslodavci zahtevaju test detektora laži kako bi proverili da li su kandidati od poverenja. Ako priroda posla zahteva da budete veoma selektivni, možete razmotriti prednosti poligraf testa. Tokom ovog testa možete saznati da li je vaš kandidat bio iskren u vezi sa svojom radnom istorijom, referencama ili da li ima čistu prošlost. Angažovanje nekoga ko je bio zavisnik, kockar ili povezan sa kriminalom može predstavljati velike rizike u poslovanju i reputaciji firme.

Zakon o poligrafskom ispitivanju kandidata za posao


Od pojave poligrafa u Srbiji pa do danas, prisutne su polemike po pitanju dopuštenosti njegovog korišćenja. Ni novi Zakon o krivičnom postupku (ZKP) kao ni ZKP iz 2001. godine, nema odredbe o poligrafu – niti se dozvoljava niti se zabranjuje upotreba poligrafa. Tako i primena poligrafa, kada je u pitanju zapošljavanje, nigde nije propisana.


Poslodavac može poligrafsko testiranje kandidata formalizovati na način da tu obavezu unese u Uslove koje propisuje za određeno radno mesto. Između ostalih uslova da stoji i Obavezno poligrafsko testiranje kandidata za posao.

Poligrafsko ispitivanje kandidata za posao Seguridad Beograd

Proverite pouzdano integritet i prošlost kandidata za posao putem poligraf testa. Pružamo pravedan i objektivan proces selekcije zaposlenih kroz poligrafska ispitivanja kandidata za posao.

Potrebno Vam je poligrafsko ispitivanje kandidata - kontaktirajte nas


Ukoliko Vam je potrebno poligrafsko ispitivanje kandidata za posao naša detektivska agencija će za Vas diskretno izvršiti istražnu uslugu testiranja na poligrafu. Nakon izvršenog poligraf testa dobićete Izveštaj o poligrafskom ispitivanju sa nalazom i mišljenjem poligrafiste.

Poligrafsko testiranje u našoj detektivskoj agenciji vrši Dragan Ivanović, licencirani poligrafski ispitivač, koji je 30 godina radio u MUP-u PU Beograd kao ispitivač na poligrafu.

Pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim poligrafistom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni u vezi provere kandidata za posao u Vašem preduzeću.

PRIVATNI DETEKTIV

Poligrafsko testiranje - detektor laži

Detektivska agencija Seguridad Beograd Vam pomaže da saznate istinu i vraća Vam osećaj komfora i sigurnosti koji nam je svima potreban. Laži, prevare, lažne optužbe su problemi sa kojima se, nažalost, svakodnevno suočavamo, a korišćenje metoda primene poligrafa otklanja u potpunosti te sumnje.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujemo - 100% Diskretno

Kompleksne istrage, nadzor i kontrola zaposlenih, provera bolovanja zaposlenih, forenzika telefona i računara, bezbednosni konsalting, poligrafsko ispitivanje zaposlenih...

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top