top image

 

Poligrafsko ispitivanje kandidata za posao


Poligrafsko ispitivanje kandidata za posao se odnosi na upotrebu poligrafa ili "detektora laži" tokom procesa selekcije kandidata za zapošljavanje. Poligraf je uređaj koji meri fiziološke reakcije osobe, kao što su srčani ritam, krvni pritisak, znojenje i disanje, kako bi se procenila istinitost odgovora na postavljena pitanja.


Poligrafsko ispitivanje kandidata prilikom zapošljavanja osigurava odabir poštenih, zrelih i pouzdanih lica. Većina poslodavaca koristi tradicionalne metode selekcije, kao što su intervjui, provera referenci, testiranja veština i procena radnih sposobnosti kandidata. Poligrafsko ispitivanje je preciznije i daje odgovore na pitanja koja Vas kao poslodavca zanimaju kako bi odradili proveru i napravili selekciju najboljih kandidata.


Prednosti poligrafskog ispitivanja kandidata za posao:
•    Otkriva informacije koje nisu inače dostupne
•    Odvraća nepoželjne kandidate
•    Olakšava proveru podataka o kandidatu
•    Poligrafsko ispitivanje daje više korisnih informacija
•    Identifikovanje problematične osobe


Sprovođenje poligrafskog ispitivanja pre zapošljavanja je idealan način da osigurate da su svi kandidati za posao koje zaposlite pošteni i od poverenja. Nemojte rizikovati uspeh, profit,  ili reputaciju vaše kompanije zapošljavanjem bilo koga, budite sigurni da posao dobiju samo onima koji su najpouzdaniji.

Detektivska agencija Seguridad već više od osam godina sprovodi poligraf testove pre zapošljavanja u Beogradu, uglavnom za korporativne i privatne klijente koji žele da zaposle nekoga na poziciji od poverenja.

I ako su poligraf, detektor laži u početku koristile samo agencije za sprovođenje zakona, vremenom su ušli u mejnstrim kulturu i danas skoro svako može da kontaktira detektivsku agenciju i iskusnog poligrafskog ispitivača i dobije odgovore na svoja pitanja.


Naša detektivska agencija koristi najsavremeniji poligraf aparat kako bi osigurali maksimalnu tačnost i radimo samo sa akreditovanim, licenciranim ispitivačima, tako da ćete na kraju testa saznati ko laže, a ko govori istinu.

Poligrafsko ispitivanje kandidata za posao


Testirajte iskrenost kandidata za posao


Zamoliti kandidata da pored intervjua uradi i poligrafsko ispitivanje može zvučati malo previše temeljno, ali ne ako upražnjeno mesto uključuje rukovanje novcem i osetljivim informacijama. Poligrafsko testiranje treba primeniti nakon što ste doneli odluku da nekoga zaposlite, ali pre nego što mu ponudite posao.


U nekoliko zemalja širom sveta uobičajeno je da poslodavci zahtevaju test detektora laži kako bi proverili da li su kandidati od poverenja. Ako priroda posla zahteva da budete veoma selektivni, možete razmotriti prednosti poligraf testa. Tokom ovog testa možete saznati da li je vaš kandidat bio iskren u vezi sa svojom radnom istorijom, referencama ili da li ima čistu prošlost. Angažovanje nekoga ko je bio zavisnik, kockar ili povezan sa kriminalom može predstavljati velike rizike u poslovanju i reputaciji firme.


Zakon o poligrafskom ispitivanju kandidata za posao


Od pojave poligrafa u Srbiji pa do danas, prisutne su polemike po pitanju dopuštenosti njegovog korišćenja. Ni novi Zakon o krivičnom postupku (ZKP) kao ni ZKP iz 2001. godine, nema odredbe o poligrafu – niti se dozvoljava niti se zabranjuje upotreba poligrafa. Tako i primena poligrafa, kada je u pitanju zapošljavanje, nigde nije propisana.

Poslodavac može poligrafsko testiranje kandidata formalizovati na način da tu obavezu unese u Uslove koje propisuje za određeno radno mesto. Između ostalih uslova da stoji i Obavezno poligrafsko testiranje kandidata za posao.


Potrebno Vam je poligrafsko ispitivanje kandidata – kontaktirajte nas


Ukoliko Vam je potrebno poligrafsko ispitivanje kandidata za posao naša detektivska agencija će za Vas diskretno izvršiti istražnu uslugu testiranja na poligrafu. Nakon izvršenog poligraf testa dobit ćete Izveštaj o poligrfskom ispitivanju sa nalazom i mišljenjem poligrafiste.


Poligrafsko testiranje u nasoj detektivskoj agenciji vrši Dragan Ivanović, licencirani poligrfski ispitivač, koji je 30 godina radio u MUP-u PU Beograd kao ispitivač na poligrafu.


Pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim poligrafistom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije, da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni u vezi provere kandidata za posao u Vašem preduzeću.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Poligrafsko ispitivanje zaposlenih

Poligrafsko ispitivanje zaposlenih detektivska agencija vrši poligraf testiranje zaposlenih u preduzeću, detektor laži sumnja na kradju, prevare, pronevere.

Provera biografija CV kandidata za posao

Provera biografija CV kandidata za posao detektivska agencija za Vas vrši proveru autentičnosti navedenih podataka, obrazovanje, reference, bezbednosnu proveru

Background check - provera prošlosti

Background check - provera prošlosti kandidata za posao u vašoj kompaniji ili provera poslovnog partnera kontaktirajte nas i mi ćemo za vas izvriti detaljnu i diskretnu proveru.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd