Detektivska agencija Užice privatni detektiv

 

Detektivska agencija Užice

 

Detektivska agencija Užice privatni detektiv diskretno

 

Užice - Detektivska agencija Seguridad doo Beograd je licencirana od MUP-a za pružanje detektivskih – istražnih usluga na teritoriji cele Srbije. Detektivske usluge pružamo na teritoriji grada Užice i okolnim mestima.


Detektivska agencija pruža sveobuhvatne istražne usluge na teritoriji Užica fizičkim licima, pravnim licima - firmama i advokatskim kancelarijama, sektoru osiguranja i finansija, lokalnim javnim preduzećima i ustanovama, institucijama čiji je osnivač država, stečajnim upravnicima i preduzećima i kompanijama svih vrsta i veličina.


Uvek stavljajući potrebe naših klijenata na prvo mesto, stekli smo zavidnu reputaciju pružajući profesionalne i diskretne detektivske usluge.


Detektivska agencija Seguridad osnovana je 2015. godine i jedna smo od vodećih firmi u Srbiji koje pružaju detektivske usluge i sav naš posao obavlja se po najvišim standardima. Diskretnost, poverljivost i pouzdanost su ono što nas odlikuje i zahvaljujući čemu imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Kombinacija dugogodišnjeg rada, iskustva i profesionalnosti preporučuje nas budućim klijentima.

 

Detektivska agencija Užice privatni detektiv diskretno

privatni detektiv Užice

 


Privatni detektiv Užice


Naša Detektivska agencija u svom timu ima licencirane privatne detektive sa višegodišnjim radnim iskustvom u Mup-u Srbije i bezbednosnim službama. Naši privatni detektivi pružaju za Vas diskretno i profesionalno sledeće detektivske usluge na teritoriji grada Užice:


Provera vernosti partnera
Da li me vara? Pitanje je koje muči puno osoba, ali ne mora da bude tako. Ako imate sumnju da vas partner vara, obratite nam se sa punim poverenjem. Privatni detektivi detektivske agencije Seguridad specijalizovani su za otkrivanje i dokazivanje neverstva, bračne preljube i predbračnih istraga partnera.

Poligraf – poligrafsko testiranje
Detektivska agencija pruža usluge poligrafskog testiranja – ispitivanja u Beogradu. Uspešno izlazimo u susret i pomažemo svojim klijentima da dodju do istine profesionalnošću, brzinom i tačnošću informacija, poligrafista sa iskustvom i licencom MUP-a. Vršimo poligrafsko testiranje kod bračnih i porodičnih problema, sumnja u neverstvo, krađe, sumnja u istinitost tvrdnji, testiranje zaposlenih...

Provera i nadzor lica
Za Vas pružamo detektivske usluge provere i nadzora ljudi i vozila u realnom vremenu u Užicu i u svim mestima u Srbiji. To je jedan od najpouzdanijih i najefikasnijih načina da dobijete informacije o osobi koja je predmet nadzora i da dobijete dokaze o kretanju te osobe, mestu stanovanja, načinu života i sl.

Pronalaženje lica, adrese i imovine
Detektivska agencija Seguridad veoma je uspešna u pronalaženju i utvrđivanju adrese prebivališta i boravišta lica za koja ste po bilo kom osnovu zainteresovani da ih pronađete. U ovom delu usluga imamo iza sebe odlične rezultate u traganju za nestalim licima, licima koja se kriju i adresama i imovinom.

Istrage i otkrivanje prevara
Ukoliko ste bili žrtva prevare možemo Vam pomoći u pronalaženju tog lica koje vas je prevarilo, pomoći Vam da prikupite dovoljno dokaza i da podnesete tužbu ili prijavu nadležnim organima. Naši detektivi će Vam pomoći da pronađete lice koje Vam nije blagovremeno vratilo dug i krije se od Vas.

Pronalaženje i uklanjanje prisluškivača
Ukoliko sumnjate da je Vaš poslovni prostor ili stan “ozvučen” odnosno da se u njemu nalaze skriveni uređaji za tajno snimanje ili slušanje razgovora, Detektivska agencija Seguridad nudi Vam diskretan protivprislušni pregled Vašeg prostora. Vršimo uslugu otkrivanja i uklanjanja skrivenih kamera i prisluškivača „bubica“ u kući, kancelariji ili automobilu.

Provera poslovnih partnera i zaposlenih
Za Vas obavljamo poslove prikupljanja podataka koji su direktno i indirektno u vezi sa pravnim licima i njihovim aktivnostima. Ukoliko sumnjate da Vaši zaposleni, članovi uprave, poslovni partneri, konkurencija ili na neki drugi način Vama bliske osobe postupaju suprotno ugovornim obavezama Detektivska agencija Seguridad nudi Vam mogućnost diskretnih provera poslovnih partnera i zaposlenih.

Digitalna forenzika mobilnih telefona – vraćanje obrisanih podataka
Najsavremenijim metodama digitalne forenzike možemo spasiti – vratiti obrisane SMS poruke, Viber, WhatsApp, Telegram chat poruke, Kontakte, Fotografije, Audio i Video snimke, Datoteke, Facebook, Email, GPS lokacije, itd. Saznajte sve aktivnosti na telefonu forenzika mobilnih telefona.

Otkrivanje špijunskih softvera u mobilnim telefonima
Detektivska agencija pruža usluge otkrivanja i uklanjanja špijunskih softvera iz mobilnih telefona, tableta i računara. Najsavremenije metode pronalaženja špijunskih softvera koristeći softverske metode veštačke inteligencije. Ukoliko sumnjate da Vas prisluškuju pozovite nas.

Ukoliko imate neki problem, dilemu ili sumnju stojimo Vam na raspolaganju za konsultacije uz garantovanu diskretnost.

Mi znamo da cenimo vreme i novac naših klijenata zbog čega smo obezbedili besplatne telefonske konsultacije. Svaki slučaj je priča za sebe i upravo iz tog razloga svakom slučaju pristupamo temeljno i sa posebnom pažnjom.


Naš cilj je da Vam pružimo kvalitetnu uslugu, a dugogodišnje iskustvo i diskretnost u radu sa klijentima garantuje pouzdanost našeg rada. Angaživanje privatnog detektiva je prvi korak ako imate bilo koji problem, dilemu ili sumnju i ukoliko smatrate da Vam možemo pomoći stojimo Vam na raspolaganju.

Detektivska agencija Užice privatni detektiv diskretno

privatni detektiv Užice


Besplatne konsultacije
064 400 6095

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

 

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd