Detektivske usluge Seguridad Beograd sirom Srbije

Detektivska agencija Užice


Detektivska agencija Seguridad iz Beograda je licencirana od MUP-a za pružanje detektivskih – istražnih usluga na teritoriji cele Srbije. Detektivske usluge pružamo diskretno u Užicu i okolnim mestima.

Naša detektivska agencija pruža sveobuhvatne istražne usluge na teritoriji Užica fizičkim licima, pravnim licima - firmama i advokatskim kancelarijama. Pružamo detektivske usluge sektoru osiguranja i finansija, lokalnim javnim preduzećima i ustanovama, institucijama čiji je osnivač država, stečajnim upravnicima i preduzećima i kompanijama svih vrsta i veličina. Uvek stavljajući potrebe naših klijenata na prvo mesto, stekli smo zavidnu reputaciju pružajući profesionalne i diskretne detektivske usluge.

Detektivska agencija Seguridad osnovana je 2015. godine i jedna smo od vodećih firmi u Srbiji koje pružaju detektivske usluge i posao obavljamo po najvišim standardima. Diskretnost, poverljivost i pouzdanost su ono što nas odlikuje i zahvaljujući čemu imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Kombinacija dugogodišnjeg rada, iskustva i profesionalnosti preporučuje nas budućim klijentima.

Sedište detektivske agencije je u Beogradu, ali pružamo detektivske usluge u Užicu. Ne angažujemo lokalne detektive iz Užica već dolaze licencirani detektivi iz Beograda da odrade istragu ili proveru. To znači maksimalnu diskretnost kako za Vas kao klijenta, tako i za lice koje istražujemo od mogućeg poznanstva sa detektivima.

Detektivska agencija Seguridad

“Licencirani privatni detektivi“

Detektivske usluge na teritoriji cele Srbije

Detektivska agencija Užice

Privatni detektiv Užice


Naša detektivska agencija u svom timu ima licencirane privatne detektive sa višegodišnjim radnim iskustvom u Mup-u Srbije i bezbednosnim službama. Naši privatni detektivi pružaju za Vas diskretno i profesionalno sledeće detektivske usluge na teritoriji Užica:

Provera vernosti partnera

Da li me vara? Pitanje je koje muči puno osoba, ali ne mora da bude tako. Ako imate sumnju da vas partner vara, obratite nam se sa punim poverenjem. Privatni detektivi detektivske agencije Seguridad specijalizovani su za otkrivanje i dokazivanje neverstva, bračne preljube i predbračnih istraga partnera.

Provera i nadzor lica

Za Vas pružamo detektivske usluge provere i nadzora ljudi i vozila u realnom vremenu u svim mestima u Srbiji. To je jedan od najpouzdanijih i najefikasnijih načina da dobijete informacije o osobi koja je predmet nadzora i da dobijete dokaze o kretanju te osobe, mestu stanovanja, sa kim se viđa, načinu života i sl.

Pronalaženje lica, adrese i imovine

Detektivska agencija Seguridad veoma je uspešna u pronalaženju i utvrđivanju adrese prebivališta i boravišta lica za koja ste po bilo kom osnovu zainteresovani da ih pronađete. U ovom delu usluga imamo iza sebe odlične rezultate u traganju za nestalim licima, licima koja se kriju i adresama i imovinom.

Istrage i otkrivanje prevara

Ukoliko ste bili žrtva prevare možemo Vam pomoći u pronalaženju tog lica koje vas je prevarilo, pomoći Vam da prikupite dovoljno dokaza i da podnesete tužbu ili prijavu nadležnim organima. Naši detektivi će Vam pomoći da pronađete lice koje Vam nije blagovremeno vratilo dug i krije se od Vas.

Pronalaženje i uklanjanje prisluškivača

Ukoliko sumnjate da je Vaš poslovni prostor ili stan “ozvučen” odnosno da se u njemu nalaze skriveni uređaji za tajno snimanje ili slušanje razgovora, Detektivska agencija Seguridad nudi Vam diskretan protivprislušni pregled Vašeg prostora. Vršimo uslugu otkrivanja i uklanjanja skrivenih kamera i prisluškivača „bubica“ u kući, kancelariji ili automobilu.

Provera poslovnih partnera i zaposlenih

Za Vas obavljamo poslove prikupljanja podataka koji su direktno i indirektno u vezi sa pravnim licima i njihovim aktivnostima. Ukoliko sumnjate da Vaši zaposleni, članovi uprave, poslovni partneri, konkurencija ili na neki drugi način Vama bliske osobe postupaju suprotno ugovornim obavezama Detektivska agencija Seguridad nudi Vam mogućnost diskretnih provera poslovnih partnera i zaposlenih.

Poligraf – poligrafsko testiranje

Naša detektivska agencija pruža usluge poligrafskog testiranja – ispitivanja u Beogradu. Uspešno izlazimo u susret i pomažemo svojim klijentima da dodju do istine profesionalnošću, brzinom i tačnošću informacija, poligrafista sa iskustvom i licencom MUP-a. Vršimo poligrafsko testiranje kod bračnih i porodičnih problema, sumnja u neverstvo, krađe, sumnja u istinitost tvrdnji, testiranje zaposlenih...

Digitalna forenzika mobilnih telefona – vraćanje obrisanih podataka

Najsavremenijim metodama digitalne forenzike možemo spasiti – vratiti obrisane SMS poruke, Viber, WhatsApp, Telegram chat poruke, Kontakte, Fotografije, Audio i Video snimke, Datoteke, Facebook, Email, GPS lokacije, itd. Saznajte sve aktivnosti na telefonu forenzika mobilnih telefona.

Otkrivanje špijunskih softvera u mobilnim telefonima

Detektivska agencija pruža usluge otkrivanja i uklanjanja špijunskih softvera iz mobilnih telefona, tableta i računara. Najsavremenije metode pronalaženja špijunskih softvera koristeći softverske metode veštačke inteligencije. Ukoliko sumnjate da Vas prisluškuju pozovite nas.

Nadzora i provera lica

2000+

Poligrafskih testiranja

3000+

Forenzika telefona

2000+

Spy provera telefona

1500+

Potrebne su Vam detektivske usluge u Užicu – kontaktirajte nas


Ukoliko imate neki problem, dilemu ili sumnju stojimo Vam na raspolaganju za konsultacije uz garantovanu diskretnost.Mi znamo da cenimo vreme i novac naših klijenata zbog čega smo obezbedili besplatne telefonske konsultacije. Svaki slučaj je priča za sebe i upravo iz tog razloga svakom slučaju pristupamo temeljno i sa posebnom pažnjom.

Naš cilj je da Vam pružimo kvalitetnu uslugu, a dugogodišnje iskustvo i diskretnost u radu sa klijentima garantuje pouzdanost našeg rada. Angažovanje privatnog detektiva je prvi korak ako imate bilo koji problem, dilemu ili sumnju i ukoliko smatrate da Vam možemo pomoći stojimo Vam na raspolaganju. Potrebne su vam detektivske usluge u Užicu, kontaktirajte nas, konsultacije su besplatne.

Istražujemo - Pronalazimo - Dokazujemo - 100% Diskretno

Kompleksne istrage, nadzor i kontrola zaposlenih, provera bolovanja zaposlenih, forenzika telefona i računara, bezbednosni konsalting, poligrafsko ispitivanje zaposlenih...

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top