Kontakt 011 3477 323      Radno vreme 24/7

Provera biografija kandidata za posao

Seguridad d.o.o. Beograd

Provera biografija kandidata za posao ima za cilj da potvrdi verodostojnost podataka navedenih u prijavi.

Provere variraju od provere ličnih podataka, obrazovanja i zakonskih uslova do kontaktiranja osoba, koje su kandidati naveli u segmentu preporuke i kolega iz prethodne firme.

Provera biografija cv kandidata za posao Seguridad Beograd

Provera biografskih podataka – CV – Seguridad Beograd

Provera biografija kandidata obuhvata provere kod prethodnog poslodavca, poziciju, radni učinak, preporuke, bezbednosnu proveru, provere verodostojnosti podataka navedenih u biografiji kao i verifikaciju dostavljenih dokumenata.

Bezbednosna provera ima za cilj da otkrije eventualne karakteristike kandidata koje u budućnosti mogu ugroziti poslodavca, odnosno kompaniju, njenu reputaciju, imovinu, ali i bezbednost, reputaciju i produktivnost ostatka kolektiva. Drugim rečima, bezbednosna provera ima za cilj da identifikuje bezbednosne smetnje pojedinca / kandidata koje na bilo koji način mogu ugroziti organizaciju.

Provera referenci kandidata – Seguridad Beograd

Detektivska agencija Seguridad Vam može ispostaviti tačne i pouzdane informacije vezane za reference kandidata za posao. Osim provera biografskih podataka nudimo i proveru referenci koja predstavlja proveru preporuka prethodnih poslodavaca. Obuhvata proveru HR ili kadrovske službe radi utvrđivanja vrste radnog odnosa, vremena tokom kog je zaposleni bio angažovan. Takođe, obuhvata proveru određenih zahtevanih veština koje je zaposleni pokazao na prethodnom poslu. Takve informacije prikupljamo u kontaktu sa neposrednim rukovodiocima, kao i sa bližim saradnicima.

Bezbednosna provera kandidata

Praksa je pokazala da se neretko i na menadžerskim pozicijama nađu ljudi sa, najblaže rečeno, upitnim diplomama, istorijom incidenata i zloupotreba kod prethodnog poslodavca, zloupotrebe psiho-aktivnih supstanci itd. Iz tog razloga, bezbednosna provera se ni u kom slučaju ne može smatrati pomodarstvom, već nužnom merom predostrožnosti u poslovanju na tržištu koje je preplavljeno izazovima i rizicima personalne prirode kao što su neki od gore navedenih. Drugim rečima, bezbednosna provera ima za cilj da identifikuje bezbednosne smetnje pojedinca/kandidata koje na bilo koji način mogu ugroziti organizaciju.

Detektivska agencija Seguridad doo Beograd je licencirana kompanija za istražnu delatnost koja pruža uslugu bezbednosne provere kandidata za prijem u radni odnos u skladu sa najsavremenijim standardima u svetu kombinujući brojne aspekte istražne delatnosti (bezbednosna provera lica, poligrafsko testiranje, prikupljanje i analiza podataka iz javno dostupnih izvora, operativni rad na terenu, prikupljanje i obrada podataka itd.) u skladu sa pozitivnim zakonodavstvom, a pre svega u skladu sa Zakonom o detektivskoj delatnosti Republike Srbije, pridržavajući se Kodeksa detektivske etike. Detektivska agencija Seguridad je član opšteg udruženja privatnih detektiva Srbije.

Detektivske usluge za pravna lica

01

Provere fizičkih i pravnih lica, provere lažnih bolovanja, istraga nelojalne konkurencije

02

Zloupotrebe bolovanja spadaju u stavku Povrede radnih obaveza, provera lažnih bolovanja i provera zloupotrebe

03

Ispitivanje boniteta i poslovanja poslovnih partnera. U kakvom se finansijskom stanju nalazi?

04

Detektivska agencija Seguridad Beograd Vam nudi profesionalne usluge bezbednosnog konsaltinga

05

Istražujemo prevare u osiguranju, fizičke povrede, povrede na radu, osiguranje vozila

06

Pribavljanje dokaza u predkrivičnom i krivičnom postupku, pribavljanje dokaza prilikom razvoda braka

07

Provera biografija kandidata za posao

Provera biografskih podataka – CV, Provera referenci kandidata i diploma, bezbednosna provera

08

U cilju otkrivanja kao i prevencije mogućih prevara i pronevera od strane Vaših zaposlenih

09

Lakše i teže povrede radnih obaveza i dužnosti, neblagovremen dolazak na posao

Seguridad Beograd

bilo da je reč o jednostavnom istraživačkom zahtevu ili veoma složenoj istrazi, možete biti sigurni da će Vaša očekivanja biti ispunjena i premašena!