Diskretno i profesionalno! 24/7 Licencirani i iskusni privatni detektivi.

Provera biografija kandidata za posao

Seguridad d.o.o. Beograd

Provera biografija kandidata za posao ima za cilj da potvrdi verodostojnost podataka navedenih u prijavi. Provere variraju od provere ličnih podataka, obrazovanja i zakonskih uslova do kontaktiranja osoba, koje su kandidati naveli u segmentu preporuke i kolega iz prethodne firme.

Seguridad Provera biografija kandidata za posao

Provera biografskih podataka – CV – Seguridad Beograd

Provera biografija kandidata obuhvata provere kod prethodnog poslodavca, poziciju, radni učinak, preporuke, bezbednosnu proveru, provere verodostojnosti podataka navedenih u biografiji kao i verifikaciju dostavljenih dokumenata.

Bezbednosna provera ima za cilj da otkrije eventualne karakteristike kandidata koje u budućnosti mogu ugroziti poslodavca, odnosno kompaniju, njenu reputaciju, imovinu, ali i bezbednost, reputaciju i produktivnost ostatka kolektiva. Drugim rečima, bezbednosna provera ima za cilj da identifikuje bezbednosne smetnje pojedinca / kandidata koje na bilo koji način mogu ugroziti organizaciju.

Provera referenci kandidata – Seguridad Beograd

Detektivska agencija Seguridad Vam može ispostaviti tačne i pouzdane informacije vezane za reference kandidata za posao. Osim provera biografskih podataka nudimo i proveru referenci koja predstavlja proveru preporuka prethodnih poslodavaca. Obuhvata proveru HR ili kadrovske službe radi utvrđivanja vrste radnog odnosa, vremena tokom kog je zaposleni bio angažovan. Takođe, obuhvata proveru određenih zahtevanih veština koje je zaposleni pokazao na prethodnom poslu. Takve informacije prikupljamo u kontaktu sa neposrednim rukovodiocima, kao i sa bližim saradnicima.

Bezbednosna provera kandidata

Praksa je pokazala da se neretko i na menadžerskim pozicijama nađu ljudi sa, najblaže rečeno, upitnim diplomama, istorijom incidenata i zloupotreba kod prethodnog poslodavca, zloupotrebe psiho-aktivnih supstanci itd. Iz tog razloga, bezbednosna provera se ni u kom slučaju ne može smatrati pomodarstvom, već nužnom merom predostrožnosti u poslovanju na tržištu koje je preplavljeno izazovima i rizicima personalne prirode kao što su neki od gore navedenih. Drugim rečima, bezbednosna provera ima za cilj da identifikuje bezbednosne smetnje pojedinca/kandidata koje na bilo koji način mogu ugroziti organizaciju.

Detektivska agencija Seguridad doo Beograd je licencirana kompanija za istražnu delatnost koja pruža uslugu bezbednosne provere kandidata za prijem u radni odnos u skladu sa najsavremenijim standardima u svetu kombinujući brojne aspekte istražne delatnosti (bezbednosna provera lica, poligrafsko testiranje, prikupljanje i analiza podataka iz javno dostupnih izvora, operativni rad na terenu, prikupljanje i obrada podataka itd.) u skladu sa pozitivnim zakonodavstvom, a pre svega u skladu sa Zakonom o detektivskoj delatnosti Republike Srbije, pridržavajući se Kodeksa detektivske etike.

Detektivska agencija Seguridad je član opšteg udruženja privatnih detektiva Srbije.

Seguridad Beograd

bilo da je reč o jednostavnom istraživačkom zahtevu ili veoma složenoj istrazi, možete biti sigurni da će Vaša očekivanja biti ispunjena i premašena!