top image

 

Tajanstveni kupac - Mystery Shopper


Mnogi vlasnici i menadžeri velikih kompanija i manjih preduzeća angažuju detektivske agencije, odnosno privatne detektive kao tajanstvene kupce. Tajanstveni kupac - mystery shopper ima važnu ulogu u maloprodajnoj i uslužnoj industriji. Tajanstveni kupci se takođe nazivaju tajnim kupcima i ulaze u preduzeća i lokale koja su orijentisana na korisničku podršku i maloprodaju kako bi utvrdili da mesto funkcioniše kako treba, da su zaposleni uslužni i pridržavaju se etike, da je mesto čisto i da stvari rade kako treba.


Privatni detektivi su prevashodno kvalifikovani da pružaju usluge tajanstvenog kupca i mogu pružiti koristan uvid menadžmentu i vlasnicima preduzeća, kako bi otkrili prevare zaposlenih i poboljšali opšte poslovanje.


Privatni detektivi kao tajni kupci - mystery shoppers


Brojni su razlozi zašto preduzeća i kompanije koriste privatne detektive kao tajne kupce. Ovo je jedinstven i najbolji način za proveru poslovanja preduzeća i previše je važno da ga prepustite bilo kome. Vlasnici preduzeća žele nekoga ko je u stanju da se nosi sa detaljima posla i ponaša se na etički i zakonit način.


Kada su u pitanju ove stvari, angažovanje detektivske agencije i privatnih detektiva su najbolji izbor. Konačno, srž posla privatnog detektiva je nadzor i posmatranje. Ako poslovni menadžer ili direktor želi nekoga ko će uhvatiti svaki detalj, nema boljeg resursa od angažovanja detektiva, koji takođe zna kako da odradi istragu kako treba i podnese prave Izveštaje koji pokrivaju sva njihova zapažanja. 

Tajanstveni kupac Mystery Shopper


Angažovanje detektivske agencije i detektiva kao tajanstvenog kupca


Velike kompanije i preduzeća mogu koristiti privatne detektive preko angažovanjem detektivske agencije kao tajanstvene kupce (mystery shoppers) kao metodologiju za prikupljanje informacija i procenu određenih poslovnih ili radnih situacija. Ovaj pristup se često koristi u istrazi i analizi različitih aspekata poslovanja, uključujući usluge, prodaju, i zadovoljstvo korisnika. Privatni detektiv kao tajanstveni kupac može utvrditi sledeće:


Procena kvaliteta usluge: Privatni detektivi se angažuju kao tajni kupci da ocene kvalitet usluga koje pružaju određeni poslovni subjekti. Ovo može obuhvatiti restorane, trgovine, hotele, zdravstvene ustanove ili bilo koji drugi tip poslovanja.


Identifikacija nepravilnosti: Privatni detektivi kao tajni kupci rade pod prikrivenim identitetom i prate različite aspekte poslovanja, uključujući profesionalno ponašanje zaposlenih, higijenu, uslugu, i poštovanje pravila i zakona. Cilj je identifikovati eventualne nepravilnosti ili kršenje pravila.


Prikupljanje dokaza: Privatni detektivi često prikupljaju dokaze u vidu pisanih izveštaja, fotografija i, u nekim slučajevima, audio ili video zapisa koji dokumentuju svoje iskustvo i utiske tokom posete poslovnom subjektu.


Istraživanje konkurencije: Privatni detektivi kao tajni kupci mogu biti korisni u analizi konkurencije. Prateći konkurentske firme ili organizacije, detektivi mogu steći uvid u njihove poslovne strategije i taktike.


Otkrivanje krađa i nelegalnihnih radnji: Privatni detektivi kao tajanstveni kupci takođe mogu pomoći u otkrivanju krađa i nelegalnih radnji unutar preduzeća ili organizacije. Na primer, ako postoji sumnja da zaposleni kradu, detektivi tajni kupci mogu biti angažovani da potvrde ili ospore te sumnje.


Važno je napomenuti da detektivske agencije i privatni detektivi kao tajanstveni kupci rade u skladu sa zakonima i etičkim smernicama i da su njihovi izveštaji pouzdani i validni izvori informacija. Naša detektivska agencija Seguridad imaj obučene privatne detektive tajne kupce koji prate specifične smernice i protokole tokom svake istrage.


Potreban Vam je detektiv kao tajanstveni kupac – kontaktirajte nas


Ukoliko Vam je potrebna bilo koja vrsta provere zaposlenih i usluga privatnog detektiva kao tajanstvenog kupca naša detektivska agencija će za Vas diskretno istražiti i pružiti informacije i dokaze koji su vam potrebni.


Pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim privatnim detektivom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije, da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni u vezi provere zaposlenih lica u Vašem preduzeću. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju veliko iskustvo u istragama kao tajanstveni kupci.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Nadzor i kontrola zaposlenih

Nadzor i kontrola zaposlenih, detektivska agencija Seguridad vrši diskretnu kontrolu i nadzor radnika kako bi se proverile i istražile zloputrebe zaposlenih.

Utvrđivanje povreda iz radnih odnosa

Utvrdjivanje povreda iz radnih odnosa detektivska agencija vrši istrage i provere povrede radne discipline i povrede radnih obaveza i dužnosti zaposlenih.

Otkrivanje prevara, unutrašnjih krađa, odavanje poslovnih tajni

Otkrivanje prevara unutrašnjih krađa odavanje poslovnih tajni detektivska agencija pruža usluge i pomoć preduzećima u otkrivanju i dokazivanju prevare i krađe.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd