top image

 

Korporativne istrage


Korporativne istrage ili poslovne istrage su temeljne istrage korporacije ili preduzeća u cilju otkrivanja prekršaja ili zloupotreba koje su počinili menadžment, zaposleni ili treća lica.


Postoji mnogo aspekata korporativnih istraga i mogu se značajno razlikovati u zavisnosti od vaših potreba. Na primer, korporativne istrage mogu otkriti da li je poslovni partner legitiman, da li zaposleni krade iz kompanije ili vrši prevaru i proneveru, da li odaje poslovne tajne i sl.


Svaki poslovni problem je rešiv ako posedujete pravu informaciju. Kada pravovremeno posedujete pravu informaciju tada ste i u mogućnosti da donesete pravilnu odluku. Pronalazak takvih informacija je posao naše detektivske agencije. U dosadašnjoj praksi dokazano je da posedovanje i korišćenje takvih informacija rezultira boljom zaštitom imovine i ljudskih resursa, smanjenjem troškova, povećanom produktivnošću, povećanom zaradom, smanjenjem izlaganja nepotrebnom riziku i nepotrebnim troškovima.


Preduzeća i korporacije koriste naše usluge korporativne istrage, ne samo da bi dokazali sumnju na nezakonitu aktivnost u kompaniji, već i da bi se zaštitili od potencijalnih nezakonitih aktivnosti zaposlenih u budućnosti. Ako ste zabrinuti za dobrobit vašeg preduzeća ili kompanije, angažovanje privatnog detektiva je najbolji izbor koji vam može pružiti pouzdane informacije.


Ako imate problem sa nepoštenjem zaposlenih, ili ako sumnjate u legitimnost kompanije sa kojom direktno poslujete, korporativni privatni detektiv može Vam predstaviti dokaze koji su legalno i profesionalno pribavljeni, što znači da će ih sud uvažiti.


Vrste korporativnih istraga


U zavisnosti od toga šta želite da se istražuje u okviru vašeg poslovanja, detektivska agencija Seguridad će sprovesti jednu ili više od ovih istraga:


• utvrđivanja i eliminacije svih vrsta rizika koje imaju negativne posledice za vaše poslovne aktivnosti, poslovne uspehe i ugled u poslovnom svetu,
• istrage u slučaju konkretne ugroženosti koja može nastati kao posledica delovanja unutar kompanije ili kao posledica delovanja spoljnih faktora (nelojalna konkurencija, ugrožavanje imovine, poslovnih interesa i sl),
• istrage krivotvorina brendiranih marki,
• istrage u slučaju sumnje na industrijsku špijunažu,
• istrage lažnih bolovanja,
• istraga nelojalne konkurencije,
• provere povrede patenata,
• provere poslovnih partnera,
• provera podataka i informacija,
• provera referenci kandidata za posao,
• provere lojalnosti zaposlenih,
• provere uspešnosti zaposlenih u obavljanju poslova,
• utvrđivanja povreda radnih obaveza ili radne discipline zaposlenih,
• pronalazak dužnika,
• nadzor zaposlenih i imovine kompanije,
• nadzor pojedinih aktivnosti zaposlenih.

Korporativne istrage

Angažovanje detektivske agencije za korporativnu istragu


Vršimo diskretno i profesionalno prikupljanje i proveru informacija koje mogu biti od izrazitog značaja za poslovanje komapnije ili preduzeća. Ovakve aktivnosti poslovne istrage se pre svega odnose na proveru podataka iz radne biografije prilikom zapošljavanja novih radnika, utvrđivanja istinitosti pruženih informacija i sl. Detektivska agencija Seguridad u mogućnosti je za naše klijente brzo i pouzdano utvrditi činjenično stanje pri čemu provere podrazumevaju:


• provera pravnih osoba (imovina, poslovanje, vlasnička struktura)
• provera fizičkih osoba (zaposlenje, stvarna adresa stanovanja, imovina)
• provera potencijalnih zaposlenih.

Ukoliko sumnjate da Vaši zaposleni, članovi uprave, poslovni partneri ili na neki drugi način Vama bliske osobe postupaju suprotno Ugovornim obavezama detektivska agencija Seguridad Vam nudi mogućnost diskretnog nadzora osoba (zaposlenih), službenih vozila i poslovnog prostora.


Ovakve aktivnosti pružaju mogućnost sticanja uvida u ponašanje na radnom mestu, eventualnih zloupotreba i neadekvatnih poslovnih aktivnosti, kao i zloupotrebe položaja.


Potrebna Vam je istraga u kopmpaniji ili preduzeću – kontaktirajte nas


Ukoliko Vam je potrebna bilo koja vrsta korporativne, poslovne istrage detektivska agencija Seguridad će za Vas diskretno istražiti i pružiti informacije koje su vam potrebne.


Pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim privatnim detektivom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije, da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije i dokaze koji su Vam potrebni. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju veliko iskustvo u korporativnim istragama.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Provera zaposlenih u kompaniji

Provera zaposlenih u kompaniji, detektivska agencija Seguridad vrši diskretnu kontrolu i nadzor radnika kako bi se proverile i istražile zloputrebe zaposlenih.

Utvrđivanje povreda iz radnih odnosa

Utvrđivanje povreda iz radnih odnosa detektivska agencija vrši istrage i provere povrede radne discipline i povrede radnih obaveza i dužnosti zaposlenih.

Nadzor i kontrola zaposlenih

Nadzor i kontrola zaposlenih, detektivska agencija Seguridad vrši diskretnu kontrolu i nadzor radnika kako bi se proverile i istražile zloputrebe zaposlenih.

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd