top image

 

 

Due Diligence - Dubinska analiza


Jedna od sve traženijih usluga u poslednje vreme u Srbiji, a koju nudi detektivska agencija Seguridad je Due Diligence - Dubinska analiza.  Privatni detektivi koji vrše dubinsku analizu su profesionalci koji su specijalizovani za istraživanje različitih aspekata pojedinaca, kompanija ili organizacija kako bi svojim klijentima pružili sveobuhvatne i tačne informacije. Naši privatni detektivi se angažuju da izvrše dubinske istrage na poverljiv i diskretan način.


Due diligence ili dubinska analiza je sistematski postupak provere i analize poslovanja, finansijske situacije, pravnih uslova i drugih relevantnih faktora o određenom subjektu ili kompaniji pre donošenja važnih poslovnih odluka. Ovaj postupak se obično sprovodi u pripremi za ulazak u poslovne transakcije, kao što su preuzimanja, spajanja, ulaganja, partnerstva ili prodaja imovine.


Kada vršimo due diligence istragu kao detektivska agencija, naš fokus je uglavnom na prikupljanju informacija o prošlosti poslovnog subjekta, finansijskom statusu, pravnoj istoriji, reputaciji, vlasnicima, vezama i drugim relevantnim faktorima.


Ove informacije su ključne za klijente koji razmišljaju o ulasku u poslove, partnerstva, investicije ili bilo koje druge transakcije gde je neophodno sveobuhvatno razumevanje istorije i kredibiliteta subjekta. Cilj due diligence istrage je da spreči potencijalna negativna iznenađenja nakon kupovine ili investiranja u određeni subjekat.

Due Diligence dubinska analiza


Šta sve obuhvata due diligence istraga


Cilj due diligence istrage je da se osigura da strane koje učestvuju u poslovnoj transakciji imaju blagovremene, tačne i sveobuhvatne informacije o potencijalnim rizicima, mogućnostima i vrednosti poslovanja. Ovaj proces pomaže u identifikaciji potencijalnih problema i smanjenju izloženosti riziku pre nego što se transakcija završi.


Privatni detektivi naše detektivske agencije koriste različite metode i resurse za obavljanje dubinske analize lica ili kompanije, uključujući:


Provere prošlosti: Provera ličnih podataka, istorije zaposlenja, obrazovanja i krivične evidencije.


Finansijska analiza: Istraživanje finansijskih izveštaja, kreditne istorije i potencijalnih finansijskih rizika.


Pravno istraživanje: Ispitivanje sudskih spisa, tužbi ili bilo kojih pravnih pitanja u vezi sa određenom subjektu ili kompaniji.


Procena ugleda: Prikupljanje informacija o javnom ugledu subjekta i vođenje intervjua sa relevantnim stranama.


Poslovni odnosi: Istraživanje povezanosti subjekta sa drugim kompanijama ili pojedincima.


Analiza tržišta: Procena položaja subjekta na tržištu, analiza konkurencije i trendova u industriji.


Istraživanja na internetu: Pretraživanje društvenih medija, onlajn foruma i drugih web izvora za dodatne informacije.


Cilj detektivske agencije Seguridad Beograd je da svojim klijentima pruži sveobuhvatan Izveštaj, omogućavajući im da donesu najbolje odluke na osnovu prikupljenih informacija. Due diligence istrage mogu biti od vitalnog značaja za identifikaciju potencijalnih rizika i otkrivanje skrivenih detalja koji možda nisu očigledni putem redovnih izveštaja.


Potrebna vam je Due Diligence istraga – kontaktirajte nas


Ukoliko vam je potrebna Due Diligence istraga detektivska agencija Seguridad će za Vas diskretno i temeljno istražiti i pružiti informacije koje su vam potrebne kako bi ste doneli najbolju odluku.


Pozovite nas ili zakažite sastanak sa licenciranim privatnim detektivom ili nekim od stručnjaka naše detektivske agencije, da saznate kako Vam možemo pomoći da dobijete informacije pre ulaska u poslovne transakcije, kao što su preuzimanja, spajanja, ulaganja, partnerstva i slično. Tim detektivske agencije Seguridad Beograd je sastavljen od bivših iskusnih pripadnika BIA, MUP-a Srbije, eksperata za IT i forenziku, poligrafskih ispitivača i stručnih saradnika koji imaju veliko iskustvo u Due Diligence istragama.

 


Besplatne i diskretne konsultacije
064 400 6095

 

Korporativne istrage

Korporativne istrage ili poslovne istrage naša detektivska agencija istražuje zloupotrebe, kradje i prekršaje zaposlenih u preduzećima

Provera poslovnih partnera i saradnika

Provera poslovnih partnera i saradnika detektivska agencija će za Vas istražiti poslovanje preduzeća i saradnika tako da znate s kim nameravate da poslujete

Provera boniteta poslovnih subjekata

Provera boniteta poslovnih subjekata detektivska agencija pruža usluge provere poslovanja kompanija, finansijske i kreditne sposobnosti

Istražujemo – Pronalazimo – Dokazujumo - 100% Diskretno

 

licencirana detektivska agencija

Detektivske usluge

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
provera vernosti partnera detektiv

 

Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
diskretan nadzor lica detektiv

 

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona Android OS i iOS fotografija. Vraćanje snimaka, sms poruka, listing poziva, kontakata,  aplikacije Viber, WhatsApp, Messingera
forenzika mobilnih telefona

 

Jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telephone. Sumnjate da Vam se prisluškuje mobilni telefon?
otkrivanje spijunskih softvera

 

Otkrivanje skrivenih prislušnih uređaja, skrivenih bubica i mikrokamera u vašem stanu, kancelariji ili automobile. Sumnjate da Vas prisluškuju?
protiv prislusni pregled prostorija

 

Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
poligraf testiranje beograd