Diskretno i profesionalno! 24/7 Licencirani i iskusni privatni detektivi.

Pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja

Seguridad d.o.o. Beograd

Pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja je jedna od glavnih delatnosti Detektivske agencije Seguridad d.o.o. Beograd. Zabrinuti ste da li Vam neko prisluškuje stan, kancelariju ili mobilni telefon, sumnjate da neko sluša sve što izgovorite na radnom mestu, kod kuće, u hotelu, u automobilu, da li smatrate da je ugrožena Vaša privatnost?

Pronalazenje i uklanjanje prislusnih uredjaja Seguridad

Uz savete i pomoć stručnog tima Detektivske agencije Seguridad doo Beograd izvršićemo proveru prisluškivanja stana ili kancelarije i otkrićemo svu špijunsku opremu ako se nalazi u Vašem okruženju.

Prisluškivanje je jedna od najstarijih i najinteresantnijih oblasti kojom su se ljudi bavili. Čak do kraja prošlog veka uređaji za prisluškivanje su se zasnivali na radio vezi. Prisluškivači rade na specijalnim frekvencijama.

Otkrivanje prisluškivanja Seguridad

Detektori za otkrivanje svih prislušnih uredjaja koje mi koristimo detektuju sve vrste prisluskivača koji rade na frekvencijama od 0 Hz – 6 Ghz (prostornih, telefonskih kao i softversko prisluškivanje mobilnih telefona ili ukoliko Vam neko sluša razgovore na razne načine pomoću najsavremenijih uređaja kao i bežičnih mikrokamera).

Protivprislušni pregled poslovnog prostora, stana i auta

Rizici od potencijalnog napada prisluškivanjem su ogromni, ne samo za poslovne subjekte, nego i pojedince. Svake godine firme gube milione evra zbog industrijske špijunaže i krađe intelektualnog vlasništva, a sve zbog nedostatka sigurnosnih programa i zanemarivanja protivobaveštajne zaštite.

Vaši poslovni dogovori i planovi su od vitalnog značaja za Vaš uspeh. Ako su te informacije ugrožene, mogli biste pretrpeti značajan finansijski gubitak, takođe važno je uzeti u obzir da bi takav sigurnosni propust mogao narušiti ugled Vaše firme u očima postojećih i potencijalnih klijenata, saradnika i javnosti.

Detektivska agencija Seguridad nudi savete i usluge vezano za pronalaženje i uklanjanje špijunskih kamera i špijun bubica postavljenih za tajni nadzor i prisluškivanje stana, kancelarije ili automobila. Proveravamo i uklanjamo špijunske softvere u mobilnim telefonima i kompjuterima.

Rizici od potencijalnog prisluškivanja su ogromni, ne samo za poslovne subjekte, nego i pojedince. U današnje vreme, uređaji za prisluškivanje su relativno jeftini, dostupni i prodaju se bez ikakve kontrole. Zbog toga Vas prilično jednostavno može prisluškivati gotovo svako – poslovni partner, bračni partner, konkurencija, novinari…

Pronalaženje i uklanjanje skrivenih kamera i prisluškivača

Ukoliko sumnjate da je Vaš poslovni prostor “ozvučen” detektivska agencija Seguridad Beograd nudi Vam diskretan protivprislušni pregled Vašeg prostora. Detaljno vršimo pregled i pouzdano otklanjamo sve Vaše sumnje. Cena zavisi od kvadrature, lokacije objekta i okolnosti. Objekat ili telefon mora biti u Vašem posedu.

Prilikom obavljanja protivprislušnog pregleda koristimo najnovije uređaje za kontrašpijunažu odnosno za otkrivanje pasivnih i aktivnih “bubica” i skenerom RF spektra.

*Važno: Ukoliko se odlučite da koristite naše usluge i savete prilikom kontaktiranja agencije nemojte razgovor obavljati u prostoriji za koju sumnjate da je ozvučena, odnosno preko telefona za koji sumnjate da se “prisluškuje”, pozovite nas van stana ili kancelarije.

Više o proveri prisluškivanja i detektovanju prislušnih uređaja pročitajte na posebnoj web stranici namenjenoj isključivo proveri prisluškivanja i zaštiti od prisluškivanja www.otkrivanje-prisluskivaca.co.rs

Licencirana Detektivska agencija Seguridad doo Beograd

Energičnost, diskretnost, integritet i inteligencija karakterišu naš rad.

Temeljno, profesionalno i prilagodljivo Vašim potrebama

Informacija je moć Detektivska agencija Seguridad

Otkrivanje prevara i preljube, provera poslovnih partnera i zaposlenih, potraga za licima koja se kriju, pronalaženje dužnika, bezbednosni konsalting.

Za Vas obavljamo istrage pretnji, ucena, uznemiravanja, nadzor lica i dece, potraga za nestalim licima, poligrafsko testiranje, forenzika telefona.

Želite da razgovarate sa privatnim detektivom? Besplatne konsultacije

Detektivska agencija Seguridad je licencirana od strane MUP-a Srbije