Kontakt 011 3477 323      Radno vreme 24/7

Pravna pomoć u procesima pred sudom

Seguridad d.o.o. Beograd

Pravna pomoć u procesima pred sudom je jedna od glavnih delatnosti Detektivske agencije Seguridad d.o.o. Beograd. Često se dešava da svedoci u sudskom postupku ne iznose istinu, dokazi o eventualno načinjenom krivičnom delu se sklanjaju i zataškavaju u korist lica, koje zapravo i jeste počinilac krivičnog dela, pa je vrlo teško dokazati njegovu krivicu.

Sudski procesi se uglavnom odugovlače i može se dogoditi da nosilac krivičnog dela, može biti oslobođen krivice, iako ste svesni, da on to zapravo jeste, ali nemate dokaze.

Temeljnom istragom Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd će Vam pomoći da dođete do dokaza koji su od vitalnog značaja za sudski postupak.

Pravna pomoc Seguridad detektivske usluge za pravna lica

Pribavljanje dokaza u predkrivičnom i krivičnom postupku Seguridad

Ukoliko ste žrtva prevare, obmane ili Vas je neko doveo u zabludu, ako Vam neko duguje novac, krije se od Vas, možda Vam neko preti, uznemirava Vas i nemate mir zbog toga, Detektivska agencija Seguridad može da Vam pomogne u situacijama kada Vam je potrebna pravna pomoć u procesima pred sudom.

Sarađujemo sa vrhunskim advokatskim kancelarijama koje su specijalizovane za pojedinačne pravne usluge. Pomoći ćemo Vam da podnesete prijavu, tužbu, da Vas uputimo u pravne aspekte svega onoga što možete da učinite i svega onoga što mi, zajedno sa timom naših advokata sa kojima sarađujemo možemo da učinimo za Vas.

Pribavljanje dokaza prilikom razvoda braka Seguridad

Detektivska agencija Seguridad pruža pravnu pomoć u različitim procesima. Razvod braka je postupak pravnog prekidanja zajednice života bračnih drugova i često je samo jedna preostala formalnost nakon što su se supružnici već faktički razišli i imaju disfunkciju bračne zajednice. Do razvoda braka se može doći na više načina. Jedan način je sporazumni razvod braka. Stara je poslovica “da je mnogo bolji dobar razvod nego loš brak”.

Ukoliko među supružnicima nema sporazuma, brak se razvodi odlukom suda koja se donosi u parničnom postupku. Postupak se pokreće podnošenjem tužbe od strane jednog ili drugog supružnika. Tužba se podnosi mesno nadležnom Osnovnom sudu.

Imovinsko pravni odnosi

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd uspešno posreduje pri rešavanju imovinsko pravnih problema već duže vreme. Nerešeni imovinsko-pravni odnosi su problem s kojim se podjednako susreću kako pojedinci tako i kompanije. Kompleksnost problema često zbunjuje te produžava privatne i poslovne poteškoće.

Veliki broj naših klijenata javlja nam se upravo sa ovakvim zahtevima, a sve je veći broj zahteva iz inostranstva za detektivskim uslugama vezanim za imovinsko pravne odnose.

Detektivska agencija Seguridad Beograd nudi usluge:

· pronalazak imovine dužnika radi izvršenja ili namirivanja dugovanja,

· utvrđivanje stvarnog vlasništva nekretnina,

· pronalazak živih naslednika,

· sve ostale informacije u vezi pokretne i nepokretne imovine.

Našim klijentima pružamo usluge u krivično pravnim stvarima, podnošenju krivičnih prijava, prikupljanju dokaza i pozitivnom rešavanju slučajeva. Prikupljamo materijalne i lične dokaze kako u krivičnom tako i u parničnom postupku.

Detektivska agencija Seguridad je član opšteg udruženja privatnih detektiva Srbije.

Detektivske usluge za pravna lica

01

Provere fizičkih i pravnih lica, provere lažnih bolovanja, istraga nelojalne konkurencije

02

Zloupotrebe bolovanja spadaju u stavku Povrede radnih obaveza, provera lažnih bolovanja i provera zloupotrebe

03

Ispitivanje boniteta i poslovanja poslovnih partnera. U kakvom se finansijskom stanju nalazi?

04

Detektivska agencija Seguridad Beograd Vam nudi profesionalne usluge bezbednosnog konsaltinga

05

Istražujemo prevare u osiguranju, fizičke povrede, povrede na radu, osiguranje vozila

06

Pravna pomoć u procesima pred sudom

Pribavljanje dokaza u predkrivičnom i krivičnom postupku, pribavljanje dokaza prilikom razvoda braka

07

Provera biografskih podataka – CV, Provera referenci kandidata i diploma, bezbednosna provera

08

U cilju otkrivanja kao i prevencije mogućih prevara i pronevera od strane Vaših zaposlenih

09

Lakše i teže povrede radnih obaveza i dužnosti, neblagovremen dolazak na posao

Seguridad doo Beograd agencija detektiv logo

Dostupni smo 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji

Obratite nam se sa punim poverenjem !

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd osnovano je 2015. godine sa ciljem pružanja istražnih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou. Mi smo licencirana firma za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije.