Diskretno i profesionalno! 24/7 Licencirani i iskusni privatni detektivi.

Pravna pomoć u procesima pred sudom

Seguridad d.o.o. Beograd

Pravna pomoć u procesima pred sudom je jedna od glavnih delatnosti Detektivske agencije Seguridad d.o.o. Beograd. Često se dešava da svedoci u sudskom postupku ne iznose istinu, dokazi o eventualno načinjenom krivičnom delu se sklanjaju i zataškavaju u korist lica, koje zapravo i jeste počinilac krivičnog dela, pa je vrlo teško dokazati njegovu krivicu.

Sudski procesi se uglavnom odugovlače i može se dogoditi da nosilac krivičnog dela, može biti oslobođen krivice, iako ste svesni, da on to zapravo jeste, ali nemate dokaze.

Temeljnom istragom Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd će Vam pomoći da dođete do dokaza koji su od vitalnog značaja za sudski postupak.

Pravna pomoc Seguridad bg

Pribavljanje dokaza u predkrivičnom i krivičnom postupku Seguridad

Ukoliko ste žrtva prevare, obmane ili Vas je neko doveo u zabludu, ako Vam neko duguje novac, krije se od Vas, možda Vam neko preti, uznemirava Vas i nemate mir zbog toga, Detektivska agencija Seguridad može da Vam pomogne u situacijama kada Vam je potrebna pravna pomoć u procesima pred sudom.

Sarađujemo sa vrhunskim advokatskim kancelarijama koje su specijalizovane za pojedinačne pravne usluge. Pomoći ćemo Vam da podnesete prijavu, tužbu, da Vas uputimo u pravne aspekte svega onoga što možete da učinite i svega onoga što mi, zajedno sa timom naših advokata sa kojima sarađujemo možemo da učinimo za Vas.

Pribavljanje dokaza prilikom razvoda braka Seguridad

Detektivska agencija Seguridad pruža pravnu pomoć u različitim procesima. Razvod braka je postupak pravnog prekidanja zajednice života bračnih drugova i često je samo jedna preostala formalnost nakon što su se supružnici već faktički razišli i imaju disfunkciju bračne zajednice. Do razvoda braka se može doći na više načina. Jedan način je sporazumni razvod braka. Stara je poslovica “da je mnogo bolji dobar razvod nego loš brak”.

Ukoliko među supružnicima nema sporazuma, brak se razvodi odlukom suda koja se donosi u parničnom postupku. Postupak se pokreće podnošenjem tužbe od strane jednog ili drugog supružnika. Tužba se podnosi mesno nadležnom Osnovnom sudu.

Imovinsko pravni odnosi

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd uspešno posreduje pri rešavanju imovinsko pravnih problema već duže vreme. Nerešeni imovinsko-pravni odnosi su problem s kojim se podjednako susreću kako pojedinci tako i kompanije. Kompleksnost problema često zbunjuje te produžava privatne i poslovne poteškoće.

Veliki broj naših klijenata javlja nam se upravo sa ovakvim zahtevima, a sve je veći broj zahteva iz inostranstva za detektivskim uslugama vezanim za imovinsko pravne odnose.

Detektivska agencija Seguridad Beograd nudi usluge:

· pronalazak imovine dužnika radi izvršenja ili namirivanja dugovanja,

· utvrđivanje stvarnog vlasništva nekretnina,

· pronalazak živih naslednika,

· sve ostale informacije u vezi pokretne i nepokretne imovine.

Našim klijentima pružamo usluge u krivično pravnim stvarima, podnošenju krivičnih prijava, prikupljanju dokaza i pozitivnom rešavanju slučajeva. Prikupljamo materijalne i lične dokaze kako u krivičnom tako i u parničnom postupku.

Detektivska agencija Seguridad je član opšteg udruženja privatnih detektiva Srbije.

Obratite nam se sa punim poverenjem!

Garantujemo Vam potpunu diskretnost, profesionalnost,

brzu i kvalitetnu uslugu