Diskretno i profesionalno! 24/7 Licencirani i iskusni privatni detektivi.

Provera vernosti partnera – preljuba

Seguridad d.o.o. Beograd

Provera vernosti partnera – preljuba je jedna od najtraženijih usluga koju obavlja privatna Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd. U oko 25% slučajeva radi se o proveri vernosti partnera, odnosno sumnji na preljubu.

U slučaju provere vernosti partnera, posao privatnog detektiva je da utvrdi činjenično stanje. Od ukupnog broja klijenata koji traže usluge u našoj detektivskoj agenciji vezano za bračno neverstvo – preljubu, oko 60% je žena. Moguće objašnjenje takve situacije je tvrdnja da žene imaju „šesto čulo“ koja nije u potpunosti netačna. Poređenja radi, 56% muškaraca koji su imali afere bili su srećni u braku, a samo 34% žena koje su imale afere bile su srećne u braku.

Otkrivanje preljube Seguridad Beograd

Postoje mnogi pokazatelji da nešto nije u redu koji bude sumnju kod partnera ili supružnika u postojanje bračnog neverstva. Osim povećane potrošnje novca, to mogu biti i skrivanje mobilnog telefona, korišćenje drugog mobilnog telefona, posvećivanje više pažnje sopstvenom izgledu, iznenadni poslovni sastanci i putovanja, seminari, bavljenje sportskim aktivnostima itd. Međutim, ti signali ne moraju nužno biti povezani sa postojanjem bračnog neverstva.

Kada je u pitanju provera vernosti partnera – preljuba imali smo neke slučajeve gde je istragom utvrđeno da se zaista radi o prezaposlenosti supruga ili supruge. Postoji mogućnost da se radi o skrivanju nekog drugog problema kao npr. kocka, dug, problem sa narkoticima i sl., što takođe utiče na povećano trošenje novca. Provera vernosti partnera – preljuba je veoma složen sistem provere i detektivska agencija Seguridad doo Beograd se prema ovom problemu postavlja krajnje profesionalno. Svim našim klijentima garantujemo diskretnost rezultata istrage.

Provera vernosti partnera Seguridad doo Beograd

Znakovi moguće prevare partnera – preljube

Najčešći znakovi koji mogu ukazivati na prevaru - preljubu su kada vaš suprug / supruga:

· Iznenada menja način oblačenja,

· Fizički se sve više udaljava od Vas,

· Emotivno udaljavanje, prigovaranje i nervoza,

· Totalna nezainteresovanost,

· Skriva mobilni telefon, briše popis poziva ili poruke,

· Pronalazite neobična imena i brojeve u adresaru mobilnog telefona,

· Sve češće odsutnosti od kuće,

· Učestaliji odlasci na poslovne puteve i seminare,

· Odsustvo seksualnih odnosa,

· Promene u seksualnom ponašanju,

· Sitni detalji koje ste počeli primećivati, a nisu karakteristični za njegovo/njeno ponašanje,

· Briše istoriju pretraživanja (history) i gasi računar kad uđete u prostoriju i sl.

Ovo su samo neki od znakova koji mogu pobuditi sumnju u vernost partnera – supružnika i ukazati na potencijalnu prevaru. Međutim, ne postoje sigurni i nepogrešivi znakovi preljube.

Ukoliko imate opravdanu sumnju u vernost Vašeg partnera i da bi Vam naše angažovanje pomoglo da dođete do pune istine, detektivi Detektivske agencije Seguridad Beograd mogu za Vaše potrebe, u potpunoj diskreciji, utvrditi sve potrebne činjenice vezane za vernost partnera.

Ako želite da potvrdite ili otklonite Vaše sumnje u vernost partnera ili supružnika, obratite nam se sa punim poverenjem! Mi Vam dokazujemo da li Vas partner – supružnik vara ili ne. Detektivska agencija Seguridad Beograd Vam garantuje diskretnu, brzu i pouzdanu uslugu, sa potpunom zaštitom Vašeg identiteta kao klijenta.

Detektivska agencija Seguridad provera buduceg bracnog partnera

Provera budućeg bračnog partnera

Provera budućeg bračnog partnera Vam može pomoći ukoliko imate neke sumnje u partnera pred stupanjem u brak. Ako razmišljate o venčanju sa voljenom osobom i želite da budete sigurni da zaista znate sa kim ćete biti do kraja života, privatni detektivi Detektivske agencije Seguridad doo Beograd će Vam pomoći da proverite budućeg bračnog partnera, njegovu / njenu prošlost.

Obratite nam se sa punim poverenjem!

Garantujemo Vam potpunu diskretnost, profesionalnost,

brzu i kvalitetnu uslugu