Blog Detektivska agencija Privatni detektiv Seguridad

Kako pronaći i angažovati privatnog detektiva


Pronalaženje i angažovanje privatnog detektiva može biti korisno kada se suočavate sa situacijama koje zahtevaju profesionalnu istragu.

Bez obzira da li je u pitanju provera prošlosti, pronalaženje nestale osobe ili otkrivanje prevara, nadzor lica na terenu, pravi detektiv može biti ključni saveznik u otkrivanju istine. U ovom vodiču, istražićemo korake koje treba preduzeti kako biste efikasno pronašli privatnog detektiva koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Kao i većina detektivskih agencija, i mi često angažujemo druge detektivske agencije i samostalne privatne detektive u regionu i širom sveta da bi dobili informacije, tako da smo u jedinstvenoj poziciji da odgovorimo na pitanja koja se odnose na to kako pronaći privatnog detektiva.


U nastavku je korak po korak proces kroz koji prolazimo da bismo pronašli detektivsku agenciju ili samostalnog privatnog detektiva.

Detektivska agencija Seguridad

Vaš pouzdan partner u otkrivanju istine.

Bez obzira sa kojom sumnjom ili problemom se suočavate, pronašli ste detektivsku agenciju koja vam može pomoći.

Zašto bi trebalo da angažujete našu detektivsku agenciju

Licencirana detektivska agencija

Mi smo licencirana detektivska agencija za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije.

Tim naše detektivske agencije

Licencirani privatni detektivi, bivši pripadnici bezbednosnih službi Srbije, IT stručnjaci, forenzičari, poligrafski ispitivači.

100% Diskretno i profesionalno

Garantujemo klijentu individualni pristup svakom slučaju, pouzdanost izvršene usluge i diskretnost u radu. Saznajte pravu istinu.

Angažovanje privatnog detektiva – preporuka ili internet pretraga


Dobijte preporuku za detektiva

Prvi i verovatno najvažniji korak je da se raspitate - pitajte prijatelje, kolege, advokate ili druge osobe kojima verujete a znate da su pre angažovali privatnog detektiva za preporuku i savete.

Zašto je ovaj korak važan?

Velike su šanse da nemate detektivsku agenciju na brzom biranju. Pronalaženje prijatelja ili kolege od poverenja koji je nekada ranije koristio detektivske usluge ne samo da će vam dati početnu tačku, već bi ta osoba trebalo da bude u stanju da vam da iskrenu procenu obavljenog posla i da bude u stanju da preporuči tu detektivsku agenciju.


Pretražite na internetu detektiva ili agenciju


Pored navedenog, uvek možete pretraživati internet, posebno ako je u pitanju stvar za koju vam je potrebna specijalnost. Kao i neki advokati koji su specijalizovani za određene vrste predmeta i stvari, tako rade i privatnidetektivi. Dakle, ako vam je potrebna sveobuhvatna istraga prošlosti, due diligence istraga, nadzor lica, istraga imovine, forenzička istraga ili bilo koja druga vrsta specijalnosti, Google bi mogao biti dobro mesto za početak.

Proverite ko su

Pre nego što uopšte prođem kroz proces pozivanja potencijalnog privatnog detektiva ili detektivske agencije, obično preduzimam nekoliko stvari.

Proverite njihovo prisustvo na Internetu

U najmanju ruku, volim da vidim da detektivska agencija ima web stranicu profesionalnog izgleda. Iako ovo možda nije važno svima, za mene ovo pokazuje da agencija ne živi u prošlom vremenu, da je transparentna i da je legitimna. Volim da proverim koje detektivske usluge su navedene na web-sajtu, kontakt informacije, lokaciju, i naravno najvažnije da li imaju licencu za pružanje istražnih usluga istaknutu na web stranici.

Takođe volim da provedem neke opšte pretrage na Internetu o toj detektivskoj agenciji da vidim da li ima pritužbi na njihov rad (negativne Google recenzije nisu toliko merodavne za mene, jer konkurencija često ostavlja negativne ocene i komentare, gledam sveobuhvatnu sliku i ocenu), da li imaju bilo kakvu preporuku ili da li su pisali za bilo koje web portale i časopise, kao i koliko su kao detektivska agencija zastuljeni na internetu.

Pozovite detektivsku agenciju i informišite se


Kada suzim listu na nekoliko detektivskih agencija na osnovu gorenavedenih kriterijuma, nazvaću ih ili im e-mailomzamolim za razgovor o angažovanju i usluzi koja me interesuje. Tokom razgovora pružiću im detalje slučaja, pitaću ih kako bi pristupili slučaju koji je u pitanju, kakva su prethodna iskustva imali sa ovakvim stvarima i naravno koliko bi oni naplatili uslugu koja me interesuje.

Iako ne tražim ništa posebno, želim da se osećam prijatno u razgovoru sa osobom sa druge strane, da saznam ko će i kako voditi istragu, da budem siguran da će istragu voditi etički i zakonito, i da pokušam da dobijem opšti osećaj kako oni funkcionišu.

Potvrdite da su legitimni i licencirani


U ovom poslednjem koraku, postoji nekoliko stvari u koje želim da se uverim. Proveravam da li imaju licencu za pružanje detektivskih usluga u državi u kojoj posluju, odnosno trazim liocencu da mi posalju na uvid, ukoliko je nema na web stranici. Ukoliko nema validnu, važeću licencu izdatu od relevantnog državnog organa i nisu član nijednog Udruženja detektiva ne saradjujem sa njima.

Ovo su neki koraci koje ja kao privatni detektiv preduzimam kada želim da angažujem drugog privatnog detektiva ili detektivsku agenciju u okruženju ili Evropi na nekom slučaju.


Nadam se da sam Vam pomogao sa ovim informacijama - Kako pronaći pravog privatnog detektiva ili detektivsku agenciju ukoliko su vam potrebne istražne usluge za rešavanje neke vaše nedoumice, sumnje ili problema.

PRIVATNI DETEKTIV BEOGRAD

Licencirana detektivska agencija

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd osnovano je 2015. godine sa ciljem pružanja istražnih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou.

Istražujemo - Pronalazimo - Dokazujemo - 100% Diskretno

Kompleksne istrage, nadzor i kontrola zaposlenih, provera bolovanja zaposlenih, forenzika telefona i računara, bezbednosni konsalting, poligrafsko ispitivanje zaposlenih...

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top