Diskretno i profesionalno! 24/7 Licencirani i iskusni privatni detektivi.

Detektivska agencija Seguridad Beograd O nama

Detektivska agencija Seguridad Beograd


O nama

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd osnovano je 2015. godine sa ciljem pružanja istražnih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou.

Mi smo licencirana firma za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije. Naši klijenti su firme i fizička lica kojima su potrebne kvalitetne i pravovremene informacije radi donošenja što kvalitetnijih poslovnih ili privatnih odluka. Koristimo se savremenom opremom, proverenim i naučenim tehnikama potrebnim za uspešno obavljanje poverenih zadataka. Detektivska agencija Seguridad doo Beograd pruža diskretno i anonimno, brzo i efikasno detektivske usluge za fizička i pravna lica na teritoriji Srbije koristeći sva sredstva dozvoljena zakonom.

Seguridad Srbija Licencirana Detektivska agencija

Seguridad doo Beograd agencija logo

Sedište agencije je u Beogradu, ali osim Beograda pružamo detektivske usluge u svim gradovima i mestima u Srbiji. Mi smo vodeća detektivska agencija u Srbiji sa najboljim privatnim detektivima. Dokaz naše uspešnosti i stručnosti je sve veći broj klijenata koji kod nas dolaze isključivo preko preporuke zadovoljnih klijenata, što za nas predstavlja najveće priznanje i zadovoljstvo.

Naš tim se sastoji isključivo od iskusnih detektiva i visoko kvalifikovanih lica koji su specijalizovani za jedno ili više područja, što nam omogućava da ponudimo široki spektar detektivskih usluga.

Svi naši zaposleni su uvek usmereni prema klijentu sa ciljem da se pronađe najbolje rešenje za njegov problem. Ističemo se svojim profesionalnim odnosom prema klijentima, poštovanju detektivske etike i zakonskih propisa.

Garantujemo diskretnost i tajnost podataka. Podaci o klijentu potpuno su zaštićeni, što naručiocu detektivske usluge daje potpunu sigurnost, bez obzira radi li se o fizičkom ili pravnom licu.

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd uvek može pružiti odgovarajuće rešenje za Vaš problem ma kakav on bio.

Detektivske usluge i istrage Beograd Seguridad Srbija

Detektivske usluge

Otkrivanje prevara i preljube, potraga za licima koja se kriju, pronalaženje dužnika, istraga pretnji, ucena, uznemiravanja, nadzor lica i dece…

ISO sertifikati Seguridad Beograd

Sertifikati i licence

Seguridad Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji.

Cene usluga Seguridad doo Beograd

Cene detektivskih usluga

Detektivska agencija Seguridad Vam pruža detektivske usluge po najpristupačnijim cenama u Srbiji, uz garantovanu potpunu diskretnost.

PRIVATNI DETEKTIV SEGURIDAD BEOGRAD

Obratite nam se sa punim poverenjem!

Garantujemo Vam profesionalnost, potpunu diskretnost, brze i kvalitetne detektivske usluge

MUP i ISO LICENCE

PRISTUPAČNE CENE

100% DISKRETNO

VISOKI PROCENAT USPEŠNOSTI

Detektivska agencija Seguridad doo Beograd diskretan nadzor lica sumnja u preljubu

Ako tražite 100% diskretne detektivske usluge, na pravoj ste stranici!

Adresa

Glasinačka 8, Zvezdara

11050 Beograd Srbija

Radno vreme

24 sata dnevno,

7 dana u nedelji