Blog Detektivska agencija Privatni detektiv Seguridad

Cena angažovanja detektiva da pronađe nekog


„Koja je cena pronalaženja nekoga?“

To pitanje nam se postavlja nekoliko puta dnevno, ili telefonom ili na email.

Koliko će koštati da pronađete osobu?


Šta ako znam samo ime i prezime osobe?

Šta ako imam samo ograničene informacije o toj osobi?

Postoji li razlika u ceni između pronalaska davno izgubljenog rođaka i pronalaženja nekoga zbog sudskog postupka – tužbe?

I tako dalje i tako dalje...

Ovo su, uglavnom, sasvim normalna pitanja, ali uglavnom ćete dobiti odgovore poput „Zavisi od toga sa koliko informacija raspolažete o toj osobi ili šta znate o njoj“.


Pre nego što počnemo sa honorarima privatnih detektiva, vredi napomenuti i neke onlajn baze podataka koje su javne na internetu. Dok neke javne baze podataka dobijaju informacije iz neregulisanih podataka, privatni detektivi imaju pristup istraživačkim bazama podataka na profesionalnom nivou, koje sadrže više regulisane/bezbednije podatke.

Privatni detektivi moraju imati dozvoljenu svrhu pristupa nekim informacijama.

Iskustvo i stručnost

Naša agencija se pridržava visokih standarda i profesionalizma u svim aspektima našeg rada.

“Licencirani privatni detektivi Seguridad Beograd“

Cena angažovanja privatnog detektiva da pronadje nekog

Kolika je cena pronalaska neke osobe?


U proseku, većina privatnih detektivskih agencija naplaćuje od 200 eura za standardne, lakše slučajeve pronalaska osobe, do 800 eura za teže slučajeve.


Naše cene počinju od 300 eura za pronalaženje osobe ako imate neke osnovne informacije o osobi, kao što su puno ime, datum rođenja, nedavna adresa, radno mesto, oblast stanovanja itd.


Naše naknade počinju od 400 eura za pronalaženje davno izgubljenog rođaka, prijatelja ili sličnog, ili u drugim slučajevima u kojima imate ograničene ili zastarele informacije.

Ne nudimo garancije, ali obećavamo da ćemo biti potpuno transparentni i otvoreni u pogledu naših šansi da pronađemo osobu. Ne preuzimamo slučajeve ako mislimo da ne možemo da pronađemo osobu, a imamo zaista visoku stopu uspeha u pronalaženju ljudi.

Zašto da angažujete privatnog detektiva da pronađe nekog?


Kratak odgovor je da treba da angažujete profesionalca ako želite profesionalno odrađen posao gde ne morate da dovodite u pitanje informacije koje dobijete.

Koje baze podataka koriste detektivske agencije?

Dok neke javne baze podataka za sadrže neažurirane podatke, profesionalne istraživačke baze podataka generalno prikupljaju iz dostupnih državnih institucija i sadrže više ažuriranih podataka.

Kada kažemo „državnih institucija“, mislimo na baze podataka kojima (uglavnom) imaju pristup samo licencirane detektivske agencije — gde morate da potvrdite da ste licencirani privatni detektiv da biste im pristupili. U nekim slučajevima, advokatske firme i određena preduzeća takođe mogu pristupiti informacijama.


Razlog zbog kojeg je potrebna licenca MUP-a je taj što je veliki deo informacija u ovim bazama podataka zaštićen regulisanim zakonima, a da biste pristupili ovim informacijama, potrebna vam je svrha prikupljanja informacija.


Da li vam je potreban motiv klijenta zbog kojeg želi da pronađe određenu tu osobu?

Da. 100%.

Zašto?

Da bi se koristile gore opisane baze podataka, da bi kao licencirana detektivska agencija imali pristup, potrebno je znati u koju svrhu se prikupljaju, za pristup zaštićenim podacima.


Da li treba da znate RAZLOG zašto pokušavate da pronađete osobu?

Ne možemo da govorimo u ime drugih detektivskih agencija i privatnih detektiva, ali u našem slučaju odgovor je 100% Da.

Naša je dužnost i obaveza da znamo zašto pokušavate da pronađete određenu osobu.

Za posao, to može biti pronalaženje bivšeg zaposlenog koji se odnosi na istragu prevare.

Za investitora, to može biti zbog sudskog spora.

Za advokata bi moglo biti da pronađe svedoka za predstojeće suđenje.


Za širu javnost, taj odgovor može varirati, od pokušaja da stupi u kontakt sa davno izgubljenim rođakom do pronalaska starog prijatelja do povezivanja sa bivšim poznanikom.

Kao licencirani privatni detektivi, imamo neke specijalizovane veštine i pristup nekim prilično moćnim informacijama. Kao što možete zamisliti, bilo je nekih strašnih priča o detektivima koji su nekom ušli u trag, a koji se završio sa tragičnim ishodom, nažalost.


Najpoznatija od ovih priča tiče se Rebeke Šefer, američke glumice koju je ubio poremećeni progonitelj koji je unajmio privatnog detektiva da je pronađe, odnosno njenu adresu stanovanja. Ubica je privatnom detektivu rekao da je on stari Rebekin prijatelj i da želi njenu adresu kako bi mogao da joj pošalje poklon - ali je otišao do njenog praga i upucao je.


Da je privatni detektiv malo analizirao klijenta i njegov motiv iz priče, možda nikada ne bi preuzeo slučaj i Rebeka Šefer bi još uvek bila živa.

Strašna smrt Rebeke Šefer se danas u Holivudu i svetskim zakonima smatra prekretnicom jer je nakon njenog ubistva donetog zakona o uređenju, najpre u Kaliforniji, a zatim i širom Sjedinjenih Američkih Država i sveta. Po zakonu, proganjanje je proglašeno krivičnim delom, dok su donete i mere kojima je ograničen prostup nekim informacijama.

Može li privatni detektiv pronaći bilo koga?


Uvek kažemo svakom potencijalnom klijentu: Sa određenim vremenom i resursima, praktično je moguće pronaći bilo koga.


Bez obzira koliko malo informacija imate uvek možemo da pokušamo da prođemo osobu ili njenu adresu stanovanja ili kontakt podatke.

Dakle, koliko košta unajmiti privatnog detektiva da pronađe nekoga?

U proseku, rekli bismo da većina privatnih istražitelja naplaćuje od 200 eura do više od 800 eura za teže slučajeve. To ne obuhvata sve, ali obuhvata dobar deo slučajeva. Konačno cena zavisi od toga kojim vi informacijama raspolažete o toj osobi.

PRIVATNI DETEKTIV BEOGRAD

Licencirana detektivska agencija

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd osnovano je 2015. godine sa ciljem pružanja istražnih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou.

Istražujemo - Pronalazimo - Dokazujemo - 100% Diskretno

Kompleksne istrage, nadzor i kontrola zaposlenih, provera bolovanja zaposlenih, forenzika telefona i računara, bezbednosni konsalting, poligrafsko ispitivanje zaposlenih...

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top