Kontakt 011 3477 323      Radno vreme 24/7

Poligrafsko testiranje

Seguridad d.o.o. Beograd

Poligrafsko testiranje – ispitivanje je jedna od detektivskih usluga kojom se posebno ponosimo. Detektivska agencija Seguridad Beograd Vam pomaže da saznate istinu i vraća Vam osećaj komfora i sigurnosti koji nam je svima potreban. Laži, prevare, lažne optužbe su problemi sa kojima se, nažalost, svakodnevno suočavamo.

Poligrafsko testiranje kod porodičnih problema

Sve je veća primena poligrafskog testiranja kod porodičnih problema, bilo da se radi o predbračnim proverama, sumnjama u bračnu vernost, krađama u porodici ili pak ukoliko postoje sumnje u maloletničku delikvenciju, kao npr. umešanost u kriminalne radnje, zloupotreba narkotika, alkohola i tome slično.

Sve je veći broj zahteva za vršenjem poligrafskog testiranja i ispitivanja zbog privatnih razloga. Razlog tome jeste što se radi o profesionalnoj metodi koja donosi pouzdane rezultate i omogućava da u kratkom vremenu saznate odgovore na sve Vaše sumnje. S obzirom da se radi o porodičnim i privatnim odnosima Detektivska agencija Seguridad Beograd svakom slučaju pristupa diskretno, profesionalno i odgovorno.

Poligrafsko testiranje Seguridad doo Beograd pravna i fizicka lica

Poligrafsko ispitivanje zaposlenih

Iskustvo u našem radu je pokazalo da su najčešći zahtevi za primenom poligrafskog testiranja bili vezani za slučajeve provere kandidata pri zapošljavanju na odgovornim i osetljivim mestima, kada se radi o sumnjama da je neka osoba upletena u interne krađe ili prevare, ako postoji sumnja da se zaposleni bavi nedozvoljenim aktivnostima koje mogu naneti štetu preduzeću u kojem radi, pri građanskim sporovima kao i različitim problemima poslovanja.

Dobrovoljni pristanak na poligrafsko testiranje

Poligrafsko ispitivanje se vrši isključivo na principu dobrovoljnog pristanka ispitanika. Da bi se ispoštovao princip dobrovoljnosti postoji Zapisnik o poligrafskom testiranju koji sadrži i Izjavu o dobrovoljnom pristanku na poligrafski test. Ako lice ne potpiše izjavu o dobrovoljnom pristanku na testiranje, neće biti podvrgnuto poligrafskom ispitivanju.

Poligrafski ispitivač Slobodan Zečević

Usluga poligrafskog testiranja u našoj firmi poverena je najstručnijem ispitivaču Slobodanu Zečeviću jednom od najboljih poligrafskih stručnjaka u Srbiji i Evropi.

Slobodan Zečević je licencirani poligrafski ispitivač koji je radio 30 godina u MUP-u Beograd na poziciji poligrafskog ispitivača i odradio je preko 10.000 poligrafskih testiranja.

Poligrafsko testiranje Slobodan Zecevic poligrafski ispitivac

Gostovanje našeg poligrafiste Slobodana Zečevića u jutarnjem programu Happy televizije 21.05.2019

Insajder Video 10.11.2019

Pod lupom Insajdera: Poligraf je jači od…

Dugogodišnji poligrafista Slobodan Zečević kaže da nije moguće prevariti poligraf jer mašina ili radi ili ne radi. Ali nalazi, kako ističe, ipak mogu da budu pogrešni.

“Samo može da pogreši poligrafski ispitivač, da ne napravi dobra pitanja ili da mu neki spoljni uticaj ne napiše dobro pitanje, ne napiše dobra pitanja i da ne pripremi samo lice za poligrafsko ispitivanje. Poligraf je Pandorina kutija, može da stvori mnogo zla. U nestručnim rukama izazvaće čuda” , kaže Zečević.

Na našoj društvenoj sceni dug je spisak onih koji su prema pisanju medija prolazili ili padali na poligrafu. Jednako je dug spisak i onih koji su odbijali ovo testiranje navodeći da se plaše zloupotreba. Poligrafsko testiranje regulisano je Zakonom o policiji u kome je jasno određen postupak kako se sme raditi, a odbijanje poligrafskog testiranja je zakonsko pravo svakog građanina.

Usluge poligrafskog testiranja za fizička i pravna lica:

  • Sumnja u neverstvo – preljubu
  • Sumnja u krađu
  • Poligrafsko testiranje zaposlenih
  • Poligrafsko testiranje kandidata za posao

Zašto Poligrafsko testiranje kod nas ?

– Naš poligrafski ispitivač je profesionalno obučen i sertifikovan od strane MUP-a i sa iskustvom od trideset godina rada na poligrafu u MUP-u Beograd.

– U svom radu Detektivska agencija Seguridad Beograd koristi poligraf model LX4000 kompanije Lafayette, svetskog lidera u ovoj oblasti, verifikovan za službenu upotrebu širom sveta.

– Naša Detektivska agencija Seguridad Beograd je zvanični član Udruženja Poligrafista Beograda.

– Imamo specijalne ponude za posebne vrste testiranja kao i popust na veći broj testiranja, a posebna ponuda odnosi se na firme.

– Mi garantujemo diskreciju i poverljivost.

Više o poligrafu kao aparatu, poligrafskom ispitivanju i testiranju, cenama usluge poligrafa i još puno toga možete pročitati na našoj web stranici koja je posvećena isključivo poligrafu www.poligrafbeograd.co.rs

Poligraf ekspert sertifikat diploma Slobodan Zecevic

DIPLOMA

Prof. Slobodan Zečević Poligraf Ekspert

Instruktor poligrafa sertifikat Slobodan Zecevic

SERTIFIKAT

Slobodan Zečević Instruktor Poligrafa

Detektivske usluge za fizička lica

01

Ukoliko sumnjate u vernost partnera za Vas diskretno otkrivamo da li postoji preljuba

02

Diskretan nadzor se primenjuje prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju

03

Pronalazimo i utvrđujemo adrese prebivališta i boravišta lica koji se kriju

04

Poligrafsko testiranje

Poligrafsko ispitivanje utvrđivanje istine kod porodičnih problema, sumnji na preljubu, krađa

05

Da li su najmlađi članovi Vaše porodice izloženi riziku maloletničke delikvencije, korišćenja narkotika? Možemo Vam pomoći

06

Promene ponašanja, promene društva, ako sumnjate da je Vaše dete ili neko u porodici član neke sekte

07

Promena ponašanja i raspoloženja, sumnjate da se dete drogira i želite to da proverite

08

Ukoliko ste Vi izloženi pretnjama i ucenama ili neko od članova Vaše porodice i bližnjih, obratite nam se za savet

09

O nekoj određenoj osobi, poslovnom saradniku, konkurenciji, o mestima gde Vam se kreću deca

10

Želite da budete sigurni sa kim ćete biti u braku? Proveravamo istinitost podataka

11

Provera finansijskog stanja fizičkih i pravnih lica u slučaju da je došlo do finansijskih problema

12

Otkrivanje prisluškivanja, protivprislušni pregled poslovnog prostora, stana i auta

Seguridad doo Beograd agencija detektiv logo

Dostupni smo 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji

Obratite nam se sa punim poverenjem !

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd osnovano je 2015. godine sa ciljem pružanja istražnih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou. Mi smo licencirana firma za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije.