Diskretno i profesionalno! 24/7 Licencirani i iskusni privatni detektivi.

Poligrafsko testiranje

Seguridad d.o.o. Beograd

Poligrafsko testiranje – ispitivanje je jedna od detektivskih usluga kojom se posebno ponosimo. Detektivska agencija Seguridad Beograd Vam pomaže da saznate istinu i vraća Vam osećaj komfora i sigurnosti koji nam je svima potreban. Laži, prevare, lažne optužbe su problemi sa kojima se, nažalost, svakodnevno suočavamo.

Poligrafsko testiranje Seguridad doo Beograd

Poligrafsko testiranje kod porodičnih problema

Sve je veća primena poligrafskog testiranja kod porodičnih problema, bilo da se radi o predbračnim proverama, sumnjama u bračnu vernost, krađama u porodici ili pak ukoliko postoje sumnje u maloletničku delikvenciju, kao npr. umešanost u kriminalne radnje, zloupotreba narkotika, alkohola i tome slično.

Sve je veći broj zahteva za vršenjem poligrafskog testiranja i ispitivanja zbog privatnih razloga. Razlog tome jeste što se radi o profesionalnoj metodi koja donosi pouzdane rezultate i omogućava da u kratkom vremenu saznate odgovore na sve Vaše sumnje. S obzirom da se radi o porodičnim i privatnim odnosima Detektivska agencija Seguridad Beograd svakom slučaju pristupa diskretno, profesionalno i odgovorno.

Poligrafsko ispitivanje zaposlenih

Iskustvo u našem radu je pokazalo da su najčešći zahtevi za primenom poligrafskog testiranja bili vezani za slučajeve provere kandidata pri zapošljavanju na odgovornim i osetljivim mestima, kada se radi o sumnjama da je neka osoba upletena u interne krađe ili prevare, ako postoji sumnja da se zaposleni bavi nedozvoljenim aktivnostima koje mogu naneti štetu preduzeću u kojem radi, pri građanskim sporovima kao i različitim problemima poslovanja.

Dobrovoljni pristanak na poligrafsko testiranje

Poligrafsko ispitivanje se vrši isključivo na principu dobrovoljnog pristanka ispitanika. Da bi se ispoštovao princip dobrovoljnosti postoji Zapisnik o poligrafskom testiranju koji sadrži i Izjavu o dobrovoljnom pristanku na poligrafski test. Ako lice ne potpiše izjavu o dobrovoljnom pristanku na testiranje, neće biti podvrgnuto poligrafskom ispitivanju.

Poligrafski ispitivač Slobodan Zečević

Usluga poligrafskog testiranja u našoj firmi poverena je najstručnijem ispitivaču Slobodanu Zečeviću jednom od najboljih poligrafskih stručnjaka u Srbiji i Evropi. Slobodan Zečević je licencirani poligrafski ispitivač koji je radio 30 godina u MUP-u Beograd na poziciji poligrafskog ispitivača i odradio je preko 10.000 poligrafskih testiranja.

Poligraf test Vice Slobodan Zecevic test

Gostovanje našeg poligrafiste Slobodana Zečevića u jutarnjem programu Happy televizije 21.05.2019

Insajder Video 10.11.2019

Pod lupom Insajdera: Poligraf je jači od…

Dugogodišnji poligrafista Slobodan Zečević kaže da nije moguće prevariti poligraf jer mašina ili radi ili ne radi. Ali nalazi, kako ističe, ipak mogu da budu pogrešni.

“Samo može da pogreši poligrafski ispitivač, da ne napravi dobra pitanja ili da mu neki spoljni uticaj ne napiše dobro pitanje, ne napiše dobra pitanja i da ne pripremi samo lice za poligrafsko ispitivanje. Poligraf je Pandorina kutija, može da stvori mnogo zla. U nestručnim rukama izazvaće čuda” , kaže Zečević.

Na našoj društvenoj sceni dug je spisak onih koji su prema pisanju medija prolazili ili padali na poligrafu. Jednako je dug spisak i onih koji su odbijali ovo testiranje navodeći da se plaše zloupotreba. Poligrafsko testiranje regulisano je Zakonom o policiji u kome je jasno određen postupak kako se sme raditi, a odbijanje poligrafskog testiranja je zakonsko pravo svakog građanina.

Usluge poligrafskog testiranja za fizicka i pravna lica

Usluge poligrafskog testiranja za fizička i pravna lica:

  • Sumnja u neverstvo – preljubu
  • Sumnja u krađu
  • Poligrafsko testiranje zaposlenih
  • Poligrafsko testiranje kandidata za posao

Zašto Poligrafsko testiranje kod nas?

– Naš poligrafski ispitivač je profesionalno obučen i sertifikovan od strane MUP-a i sa iskustvom od trideset godina rada na poligrafu u MUP-u Beograd.

– U svom radu Detektivska agencija Seguridad Beograd koristi poligraf model LX4000 kompanije Lafayette, svetskog lidera u ovoj oblasti, verifikovan za službenu upotrebu širom sveta.

– Naša Detektivska agencija Seguridad Beograd je zvanični član Udruženja Poligrafista Beograda.

– Imamo specijalne ponude za posebne vrste testiranja kao i popust na veći broj testiranja, a posebna ponuda odnosi se na firme.

– Mi garantujemo diskreciju i poverljivost.

Više o poligrafu kao aparatu, poligrafskom ispitivanju i testiranju, cenama usluge poligrafa i još puno toga možete pročitati na našoj web stranici koja je posvećena isključivo poligrafu www.poligrafbeograd.co.rs

Poligraf Ekspert Sertifikat Slobodan Zecevic

DIPLOMA

Prof. Slobodan Zečević Poligraf Ekspert

Poligraf Instruktor Sertifikat Slobodan Zecevic

SERTIFIKAT

Slobodan Zečević Instruktor Poligrafa

Detektivske usluge

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je licencirana, registrovana i specijalizovana za pružanje detektivskih usluga na teritoriji Republike Srbije. Osim u Beogradu, usluge pružamo širom Srbije, u svim gradovima i mestima. Licencirana Detektivska agencija Seguridad Beograd građanima i svim zainteresovanim strankama nudi sve aspekte detektivskih usluga, od nadzora i raznih oblika opsežnih istraga, do provera i savetovanja.

Podjednako pružamo detektivske usluge fizičkim i pravnim licima. Otkrivanje prevara i preljube, potraga za licima koja se kriju, pronalaženje dužnika, istraga pretnji, ucena, uznemiravanja, nadzor lica i dece, provera poslovnih partnera i zaposlenih, potraga za nestalim licima, poligrafsko testiranje, forenzika telefona, bezbednosni konsalting… Ovo su samo neke od detektivskih usluga, koje pružamo o kojima možete pročitati više u nastavku.

Detektivske usluge Seguridad Beograd temeljno diskretno Srbija

Poligrafsko testiranje

PROFESIONALNO – POUZDANO – DISKRETNO

Poligraf Beograd

Poligraf Seguridad Beograd
Licencirana Detektivska agencija Seguridad doo Beograd

Energičnost, diskretnost, integritet i inteligencija karakterišu naš rad.

Temeljno, profesionalno i prilagodljivo Vašim potrebama

Informacija je moć Detektivska agencija Seguridad

Otkrivanje prevara i preljube, provera poslovnih partnera i zaposlenih, potraga za licima koja se kriju, pronalaženje dužnika, bezbednosni konsalting.

Za Vas obavljamo istrage pretnji, ucena, uznemiravanja, nadzor lica i dece, potraga za nestalim licima, poligrafsko testiranje, forenzika telefona.

Kontaktirajte nas Licencirana Detektivska agencija Seguridad Beograd

5000+

POLIGRAFSKIH TESTIRANJA

4000+

USPEŠNO ZAVRŠENIH SLUČAJEVA

24/7

RADNO VREME

Obratite nam se sa punim poverenjem!

Garantujemo Vam potpunu diskretnost, profesionalnost,

brzu i kvalitetnu uslugu