Kontakt 011 3477 323      Radno vreme 24/7

Detektivska agencija Seguridad – Linkovi

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je specijalizovana za svaki vid istrage bez obzira da li je to provera vernosti partnera, diskretni nadzor lica, potraga za nestalim licima, korporativni nadzor i sigurnost, prikupljanje informacija i podataka, otkrivanje prisluškivača ili provera biografija i referenci kandidata za posao, mi ćemo obaviti istragu za Vas diskretno, brzo i profesionalno.

U nastavku su linkovi ka prijateljima sajta i svi detalji vezani za naše ostale usluge na posebnim stranicama.

LINKOVI

Detektivska agencija naše ostale usluge

Poligrafsko ispitivanje Seguridad d.o.o. Beograd

Usluge poligrafskog testiranja za fizička i pravna lica: sumnja u neverstvo, sumnja u krađu, poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao. Uz pristupačnu cenu poligrafskog testiranja garantujemo Vam profesionalnu i diskretnu uslugu.

Forenzika telefona vracanje izbrisanih podataka Seguridad Beograd

Vraćanje izbrisanih podataka pomoću naprednih forenzičkih alata: sms poruke, kontakti, fotografije, dokumenti, audio i video snimci, listing poziva, aplikacije, email, gps lokacije… Logička i fizička analiza uz detaljan izveštaj.

Spijunski softveri analiza i otkrivanje Seguridad Beograd

Licencirana detektivska agencija Seguridad vrši otkrivanje špijunskih softvera u mobilnim telefonima.

Ukoliko sumnjate da Vam se telefon prisluškuje ili da je ugrađen špijunski softver pozovite nas.

Usluge za pravna lica bezbednosni konsalting Seguridad Beograd

Preduzeće za bezbednosni konsalting i korporativnu bezbednost Seguridad doo Beograd, provera zaposlenih i kandidata za posao, poligrafsko testiranje, provera biografskih podataka i lažnih bolovanja, provera poslovnih partnera i zaštita od špijunaže i prisluškivanja.

Protivprislusni pregled prostorija otkrivanje prisluskivaca Seguridad Beograd

Protivprislušni pregled poslovnog prostora, stana i auta. Zabrinuti ste da li Vam neko prisluškuje mobilni telefon, da li neko sluša sve što izgovorite na radnom mestu, kod kuće, u hotelu, u automobilu? Da li smatrate da je ugrožena Vaša privatnost?

Forenzika racunara detektivska agencija Seguridad Beograd

FORENZIKA RAČUNARA

Forenzička analiza i vraćanje podataka sa Vašeg računara. Pomoću dubinskog skeniranja možemo povratiti izbrisane slike, audio i video snimke, email, Word, Excel, PPT i sve ostale vrste dokumenata uz kompletan sadržaj foldera. Vraćanje podataka nakon slučajnog formatiranja.

Udruzenje privatnih detektiva Srbije

LICENCIRANA DETEKTIVSKA AGENCIJA

Detektivska agencija Seguridad je član opšteg udruženja privatnih detektiva Srbije.