Detektivske usluge Seguridad Beograd sirom Srbije

Detektivska agencija Beograd


Detektivska agencija Seguridad Beograd nudi širok spektar bezbednosnih i istražnih usluga za rešavanje slučajeva klijenata, oslanjajući se na tim iskusnih privatnih detektiva sa bogatim profesionalnim iskustvom. Detektivska agencija Seguridad iz Beograda je licencirana od MUP-a za pružanje detektivskih – istražnih usluga na teritoriji cele Srbije. Detektivske usluge pružamo diskretno u Beogradu i okolnim mestima. Razumemo da su situacije u kojima tražite našu pomoć često osjetljive i privatne prirode. Zbog toga je diskretnost naš najveći prioritet.

Naša detektivska agencija pruža sveobuhvatne istražne usluge na teritoriji Beograda fizičkim licima, pravnim licima - firmama i advokatskim kancelarijama. Nudimo detektivske usluge sektoru osiguranja i finansija, lokalnim javnim preduzećima i ustanovama, institucijama čiji je osnivač država, stečajnim upravnicima i preduzećima i kompanijama svih vrsta i veličina. Uvek stavljajući potrebe naših klijenata na prvo mesto, stekli smo zavidnu reputaciju pružajući profesionalne i diskretne detektivske usluge.

Detektivska agencija Seguridad Beograd osnovana je 2015. godine i jedna smo od vodećih firmi u Srbiji koje pružaju detektivske usluge i posao obavljamo po najvišim standardima. Diskretnost, poverljivost i pouzdanost su ono što nas odlikuje i zahvaljujući čemu imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Kombinacija dugogodišnjeg rada, iskustva i profesionalnosti preporučuje nas budućim klijentima.

Detektivska agencija Seguridad Beograd predstavlja pouzdanog partnera u rešavanju različitih problema i izazova. Sa visokokvalifikovanim timom i bogatim iskustvom u oblasti privatnih istraga, naša detektivska agencija pruža profesionalne usluge koje zadovoljavaju potrebe i očekivanja svojih klijenata. Profesionalnost, pouzdanost i diskrecija su osnovne vrednosti koje naša agencija neguje i koje nas čine liderom u privatnom bezbednosnom sektoru u Beogradu i Srbiji.

Zašto izabrati privatnu detektivsku agenciju Seguridad Beograd?

  • Diskretnost i profesionalizam: Klijentima garantujemo diskretnost i poverljivost svih istraga i pristupamo svakom slučaju sa posebnom pažnjom i profesionalnošću. Pružamo individualni pristup svakom slučaju, pouzdanost izvršene usluge i diskretnost u radu.
  • Iskustvo i znanje: Naši detektivi i stručnjaci imaju višegodišnje iskustvo u rešavanju širokog spektra privatnih i poslovnih istraga. Naš tim čine Licencirani privatni detektivi, bivši pripadnici bezbednosnih službi Srbije, IT stručnjaci, forenzičari, poligrafski ispitivači.
  • Konkurentne cene: Nuđimo transparentne i konkurentne cene detektivskih usluga prilagođene budžetu klijenta. Više o detektivskim uslugama koje nudimo u Beogradu i cenama pročitajte ovde.
  • Legalno i etičko delovanje: Mi smo licencirana detektivska agencija za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije. Sve naše istrage su u skladu sa zakonom i etičkim kodeksom privatnih detektiva.

Naša privatna detektivska agencija u Beogradu nudi vam diskretne i profesionalne privatne detektivske usluge prilagođene vašim specifičnim potrebama. Naši iskusni i licencirani privatni detektivi poseduju znanje i veštine za rešavanje različitih privatnih i poslovnih izazova. Naša uloga je da pružimo diskretnu i profesionalnu uslugu svojim klijentima, pomažući im da dobiju potrebne informacije ili reše situacije koje zahtevaju posebnu pažnju i stručnost.

Detektivska agencija Seguridad

Vaš pouzdan partner u otkrivanju istine.

Bez obzira sa kojom sumnjom ili problemom se suočavate, pronašli ste detektivsku agenciju koja vam može pomoći.

Zašto bi trebalo da angažujete našu detektivsku agenciju

Licencirana detektivska agencija

Mi smo licencirana detektivska agencija za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije.

Tim naše detektivske agencije

Licencirani privatni detektivi, bivši pripadnici bezbednosnih službi Srbije, IT stručnjaci, forenzičari, poligrafski ispitivači.

100% Diskretno i profesionalno

Garantujemo klijentu individualni pristup svakom slučaju, pouzdanost izvršene usluge i diskretnost u radu. Saznajte pravu istinu.

Privatni detektiv Beograd


Naši licencirani privatni detektivi u Beogradu pružaju ključnu podršku pojedincima i kompanijama u rešavanju različitih situacija. Sa svojom stručnošću, iskustvom i diskrecijom, privatni detektivi u Beogradu pružaju širok spektar usluga, uključujući istrage prevara, pronalaženje lica i adresa, proveru vernosti partnera, istrage poslovnih subjekata i zaposlenih i mnoge druge.

Mi smo tim licenciranih i profesionalnih privatnih detektiva sa dugogodišnjim iskustvom u radu na raznovrsnim slučajevima u Beogradu i širom Srbije. Naši privatni detektivi pružaju za Vas diskretno i profesionalno sledeće detektivske usluge na teritoriji Beograda:

Provera vernosti partnera

Da li me vara? Pitanje je koje muči puno osoba, ali ne mora da bude tako. Ako imate sumnju da vas partner vara, obratite nam se sa punim poverenjem. Privatni detektivi detektivske agencije Seguridad specijalizovani su za otkrivanje i dokazivanje neverstva, bračne preljube i predbračnih istraga partnera.

Provera i nadzor lica

Za Vas pružamo detektivske usluge provere i nadzora ljudi i vozila u realnom vremenu u svim mestima u Srbiji. To je jedan od najpouzdanijih i najefikasnijih načina da dobijete informacije o osobi koja je predmet nadzora i da dobijete dokaze o kretanju te osobe, mestu stanovanja, sa kim se viđa, načinu života i sl.

Pronalaženje lica, adrese i imovine

Detektivska agencija Seguridad veoma je uspešna u pronalaženju i utvrđivanju adrese prebivališta i boravišta lica za koja ste po bilo kom osnovu zainteresovani da ih pronađete. U ovom delu usluga imamo iza sebe odlične rezultate u traganju za nestalim licima, licima koja se kriju i adresama i imovinom.

Istrage i otkrivanje prevara

Ukoliko ste bili žrtva prevare možemo Vam pomoći u pronalaženju tog lica koje vas je prevarilo, pomoći Vam da prikupite dovoljno dokaza i da podnesete tužbu ili prijavu nadležnim organima. Naši detektivi će Vam pomoći da pronađete lice koje Vam nije blagovremeno vratilo dug i krije se od Vas.

Pronalaženje i uklanjanje prisluškivača

Ukoliko sumnjate da je Vaš poslovni prostor ili stan “ozvučen” odnosno da se u njemu nalaze skriveni uređaji za tajno snimanje ili slušanje razgovora, Detektivska agencija Seguridad nudi Vam diskretan protivprislušni pregled Vašeg prostora. Vršimo uslugu otkrivanja i uklanjanja skrivenih kamera i prisluškivača „bubica“ u kući, kancelariji ili automobilu.

Provera poslovnih partnera i zaposlenih

Za Vas obavljamo poslove prikupljanja podataka koji su direktno i indirektno u vezi sa pravnim licima i njihovim aktivnostima. Ukoliko sumnjate da Vaši zaposleni, članovi uprave, poslovni partneri, konkurencija ili na neki drugi način Vama bliske osobe postupaju suprotno ugovornim obavezama Detektivska agencija Seguridad nudi Vam mogućnost diskretnih provera poslovnih partnera i zaposlenih.

Poligraf – poligrafsko testiranje

Naša detektivska agencija pruža usluge poligrafskog testiranja – ispitivanja u Beogradu. Uspešno izlazimo u susret i pomažemo svojim klijentima da dodju do istine profesionalnošću, brzinom i tačnošću informacija, poligrafista sa iskustvom i licencom MUP-a. Vršimo poligrafsko testiranje kod bračnih i porodičnih problema, sumnja u neverstvo, krađe, sumnja u istinitost tvrdnji, testiranje zaposlenih...

Digitalna forenzika mobilnih telefona – vraćanje obrisanih podataka

Najsavremenijim metodama digitalne forenzike možemo spasiti – vratiti obrisane SMS poruke, Viber, WhatsApp, Telegram chat poruke, Kontakte, Fotografije, Audio i Video snimke, Datoteke, Facebook, Email, GPS lokacije, itd. Saznajte sve aktivnosti na telefonu forenzika mobilnih telefona.

Otkrivanje špijunskih softvera u mobilnim telefonima

Detektivska agencija pruža usluge otkrivanja i uklanjanja špijunskih softvera iz mobilnih telefona, tableta i računara. Najsavremenije metode pronalaženja špijunskih softvera koristeći softverske metode veštačke inteligencije. Ukoliko sumnjate da Vas prisluškuju pozovite nas.

Detektivska agencija Beograd

Nadzora i provera lica

2000+

Poligrafskih testiranja

3000+

Forenzika telefona

2000+

Spy provera telefona

1500+

Potrebne su Vam detektivske usluge u Beogradu – kontaktirajte nas


Ukoliko imate neki problem, dilemu ili sumnju stojimo Vam na raspolaganju za konsultacije uz garantovanu diskretnost. Mi znamo da cenimo vreme i novac naših klijenata zbog čega smo obezbedili besplatne telefonske konsultacije. Svaki slučaj je priča za sebe i upravo iz tog razloga svakom slučaju pristupamo temeljno i sa posebnom pažnjom.

Naš cilj je da Vam pružimo kvalitetnu uslugu, a dugogodišnje iskustvo i diskretnost u radu sa klijentima garantuje pouzdanost našeg rada. Angažovanje privatnog detektiva je prvi korak ako imate bilo koji problem, dilemu ili sumnju i ukoliko smatrate da Vam možemo pomoći stojimo Vam na raspolaganju. Potrebne su vam detektivske usluge u Beogradu, kontaktirajte nas, konsultacije su besplatne.

Istražujemo - Pronalazimo - Dokazujemo - 100% Diskretno

Kompleksne istrage, nadzor i kontrola zaposlenih, provera bolovanja zaposlenih, forenzika telefona i računara, bezbednosni konsalting, poligrafsko ispitivanje zaposlenih...

Besplatne konsultacije!

Usluge na teritoriji cele Srbije

Dostupni smo za kontakt 24/7

O nama

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je prva srpska detektivska agencija koja je ispunila najviše ISO standarde za obavljanje detektivske delatnosti u Republici Srbiji. Privatni detektivi licencirani od MUP-a Srbije.


DMCA Protected

©2024 Seguridad Beograd. Sva prava zadržana.

Scroll to Top